• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi o fotografı kaldırayım mı?

Tabi ki kaldırma ayarıda değiştirme. Madem kıskanıyor adam gibi sahip çıksın ilişkisine .
Öyle uzaktan atıp tutmasın. :ssz:

kızlar 3 ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık 4 yıllık birlikteliğin sonunda. dün gece facebook üzerinden msj atmış o fotografını saçma sapan insanlar beğenmiş herkese açık kapat bari neyse banane iyi günler yazmış :19:

fotografı begenenlerde ztn benim değil etiketlediğim arkadaşımın arkadaşları. bende saçma sapan şeyler yapmaktan iyidir hiç olmazsa sana da iyi günler dedim şimdi kaldırayım fotografı gerçekten hep serseri gibi insanlar beğenmiş kendimde rahatsız oldum ama o dedi diye yapmak istemedim :ssz:
canım ayrılık nedeninizi bilmiyorum ama yazdıklarndan anladığım bu kişi seni seviyor,değer veriyor ve beğenenler de söylediğin tipte insanlarsa kaldır derim,bu benim fikrim..

kızlar sabah ki yorumlarda hep değiştir dediler bende sadece arkadaşlarım görecek şekilde ayarladım. ay keşke geri dönse 3 aydır bekliyorum dönse ben ona döner miyim onu da bilmiyorum ama bekliyorum işte. dün mesaj atınca heyecandan elim ayagıma dolandı hemen cvp attım azcık sağlıklı düşünsem cevap atmazdım ama o an ki psikolojiyle hemen tepki verdim :ssz:

kızlar sabah ki yorumlarda hep değiştir dediler bende sadece arkadaşlarım görecek şekilde ayarladım. ay keşke geri dönse 3 aydır bekliyorum dönse ben ona döner miyim onu da bilmiyorum ama bekliyorum işte. dün mesaj atınca heyecandan elim ayagıma dolandı hemen cvp attım azcık sağlıklı düşünsem cevap atmazdım ama o an ki psikolojiyle hemen tepki verdim :ssz:

Donmesini istiyorsan seni kontrol etmesine izin verme. Donecek gibi zaten. Sadece biraz daha oyalaman lazim, eski ayarlarina tekrar getir, ani kararlardan kacin. Cok fazla sorun olursa chucky, office, cudana ve bana mesaj atabilirsin.

Not: Onlarin adina da karar verdim ben kotuyum :)

Donmesini istiyorsan seni kontrol etmesine izin verme. Donecek gibi zaten. Sadece biraz daha oyalaman lazim, eski ayarlarina tekrar getir, ani kararlardan kacin. Cok fazla sorun olursa chucky, office, cudana ve bana mesaj atabilirsin.

Not: Onlarin adina da karar verdim ben kotuyum :)

bir kaldır bir yükle kararsız görünmek daha kötü olmaz mı sence bilemiyorum ki. evet çok ani karar verdim hiç düşünmeden hemen cevap yazdım oysa 3 aydır mesaj atarsa cevap atmıcam diye telkin ettim kendimi okumam ve cevaplamam 2 dk mı almadı :ssz:

bir kaldır bir yükle kararsız görünmek daha kötü olmaz mı sence bilemiyorum ki. evet çok ani karar verdim hiç düşünmeden hemen cevap yazdım oysa 3 aydır mesaj atarsa cevap atmıcam diye telkin ettim kendimi okumam ve cevaplamam 2 dk mı almadı :ssz:

Beni mi sorguluyorsun sen. :1: Ozelden burclarini yaz, ona gore ozelden konusalim ama yarin. Iyi geceler.

ilişkinizin bitme sebebi önemli tabi ama sen seni biliyorsun madem kendinde rahatsızlık duydun kaldır canım yine de istersen bikaç gün geçsin öyle kaldır..bu arada o da seni unutamamış belli..dediğim gibi sebep büyük bişi değilse aradan geçen zamanı düşünme bu pek bi engel teşkil etmiyor

ben ondan ayrıldım aslında 4 yılın sonunda ilgisiz davranmaya başlamıştı bir çok kez dile getirmeme rağmen çözemedik. sonra ayrılmak istiyorum dedim yapma etme dedi kapıları kilitledi gidemezsin dedi arkama bile bakmadan gittim. sonra bir baktım gezmelerde tozmalar da eğlenmeler de o kadar kırıldım ki ben üzülürken o gezdi tozdu hayatını yaşadı bunun üzerine nasıl barışıcaz bilmiyorum nasıl unutcam benim üzüntüme karşı mutlu oluşunu. ben ondan severek ayrıldım hatta tam ayrılmak bile değildi niyetim blöf yaptım elimde patladı :37: sonrası böyle işte geçen ay msj atmıştım ben ona mezun olduğum şehirden ayrıldım kırgın dönmek istemedim her şey gönlünce olsun yazdım ona benzer bi mesaj atmış o zaman aklı nerdeydi bilmiyorum ki

Son düzenleme:
canım çok açık değilsiniz sanki birbirinize..blöfler filan tatlı olabilir ama çok da tehlikelidir..seni anlıyorum ama bari kurtarmaya çalışsaydın blöf deseydin konuşup anlaşsaydınız.. bence sevgilin senin onu bitirdiğini ve istemediğini düşünüp kendince bak bende yaşıyorum umrumda değil havası takılmıştır..bence hala birbirinizi seviyorsanız böyle şeylere yer vermeyin..bu arada parçaları birleştirdim de seninkinin banane kelimesi de benim düşüncemi teyit etmiş oluyor :)

canım çok açık değilsiniz sanki birbirinize..blöfler filan tatlı olabilir ama çok da tehlikelidir..seni anlıyorum ama bari kurtarmaya çalışsaydın blöf deseydin konuşup anlaşsaydınız.. bence sevgilin senin onu bitirdiğini ve istemediğini düşünüp kendince bak bende yaşıyorum umrumda değil havası takılmıştır..bence hala birbirinizi seviyorsanız böyle şeylere yer vermeyin..bu arada parçaları birleştirdim de seninkinin banane kelimesi de benim düşüncemi teyit etmiş oluyor :)

evet hala seviyorum ama onun niyeti aramızı düzeltmek olsaydı dün ben ona cevap vermişken konuşmayı sürdürebilirdi. belli ki bir anlık sinirle yaptı unutamadığından değil

evet hala seviyorum ama onun niyeti aramızı düzeltmek olsaydı dün ben ona cevap vermişken konuşmayı sürdürebilirdi. belli ki bir anlık sinirle yaptı unutamadığından değil

ama içinde hala bişiler olmayan bi insan sinirlnemez ki..umrunda olmaz fotoların..du bakalım herşeyin hayırlısı umarım gönlündeki neyse o olur canım

ama içinde hala bişiler olmayan bi insan sinirlnemez ki..umrunda olmaz fotoların..du bakalım herşeyin hayırlısı umarım gönlündeki neyse o olur canım

çok teşekkür ederim canım fikirlerin için :) bir şey olacağından değil de insan bekliyor işte :31:

yem atmış
kaldırma diyorum ben

hala profilinde gezindiğine göre

ya umudu var
yada unutamama sorunu....!!!

yüz verme... oralı bile olma...

silersen egosunu tavan yaptırırsın

umurumda değil havasına bürün :ssz:

ama arkadaşlarım görebileceği şekilde değiştirdim ayarları şimdi tekrar değiştirince daha kötü olmaz mı?

Back
X