ben olsam resmi en güncel halimle günceller ayarları da "herkeşler" yapardımkötüyük evet
![]()
Bende bende.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam resmi en güncel halimle günceller ayarları da "herkeşler" yapardımkötüyük evet
![]()
canım ayrılık nedeninizi bilmiyorum ama yazdıklarndan anladığım bu kişi seni seviyor,değer veriyor ve beğenenler de söylediğin tipte insanlarsa kaldır derim,bu benim fikrim..kızlar 3 ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık 4 yıllık birlikteliğin sonunda. dün gece facebook üzerinden msj atmış o fotografını saçma sapan insanlar beğenmiş herkese açık kapat bari neyse banane iyi günler yazmış
fotografı begenenlerde ztn benim değil etiketlediğim arkadaşımın arkadaşları. bende saçma sapan şeyler yapmaktan iyidir hiç olmazsa sana da iyi günler dedim şimdi kaldırayım fotografı gerçekten hep serseri gibi insanlar beğenmiş kendimde rahatsız oldum ama o dedi diye yapmak istemedim![]()
kızlar sabah ki yorumlarda hep değiştir dediler bende sadece arkadaşlarım görecek şekilde ayarladım. ay keşke geri dönse 3 aydır bekliyorum dönse ben ona döner miyim onu da bilmiyorum ama bekliyorum işte. dün mesaj atınca heyecandan elim ayagıma dolandı hemen cvp attım azcık sağlıklı düşünsem cevap atmazdım ama o an ki psikolojiyle hemen tepki verdim![]()
Donmesini istiyorsan seni kontrol etmesine izin verme. Donecek gibi zaten. Sadece biraz daha oyalaman lazim, eski ayarlarina tekrar getir, ani kararlardan kacin. Cok fazla sorun olursa chucky, office, cudana ve bana mesaj atabilirsin.
Not: Onlarin adina da karar verdim ben kotuyum :)
bir kaldır bir yükle kararsız görünmek daha kötü olmaz mı sence bilemiyorum ki. evet çok ani karar verdim hiç düşünmeden hemen cevap yazdım oysa 3 aydır mesaj atarsa cevap atmıcam diye telkin ettim kendimi okumam ve cevaplamam 2 dk mı almadı![]()
canım çok açık değilsiniz sanki birbirinize..blöfler filan tatlı olabilir ama çok da tehlikelidir..seni anlıyorum ama bari kurtarmaya çalışsaydın blöf deseydin konuşup anlaşsaydınız.. bence sevgilin senin onu bitirdiğini ve istemediğini düşünüp kendince bak bende yaşıyorum umrumda değil havası takılmıştır..bence hala birbirinizi seviyorsanız böyle şeylere yer vermeyin..bu arada parçaları birleştirdim de seninkinin banane kelimesi de benim düşüncemi teyit etmiş oluyor :)
evet hala seviyorum ama onun niyeti aramızı düzeltmek olsaydı dün ben ona cevap vermişken konuşmayı sürdürebilirdi. belli ki bir anlık sinirle yaptı unutamadığından değil
ama içinde hala bişiler olmayan bi insan sinirlnemez ki..umrunda olmaz fotoların..du bakalım herşeyin hayırlısı umarım gönlündeki neyse o olur canım
çok teşekkür ederim canım fikirlerin için :) bir şey olacağından değil de insan bekliyor işte![]()