• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi senden vazmı geçmeli???.............

ssuu11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
58
0
46
İstanbul
bırkaç gun once sevgilime t short baskı yaptırmayı planladım o batman karaktrnı cok sever hanı bı kaç fotoğrf seçtim karakterden hangısı guzl sence dıe e postasına atıcktm gel bilgisayrda beklıyorum dedim. bnm e psota adresimi bn onunla çıkmaya basldktan sonra kökünden kapamıştm bnm e postam olamdğı ıcın bnde onun e postasına grdm ovv girmez olaydım... o bana soz vermşti MSN kullanmaycktı ... erkek arkdşyla yazışmlarnı gordm sbhlra kadar sahurda olsun benmle telfndn yazışırkn bıle yazışıyormus.. bilgisayrda fotboll oyunu mu ne varmş onuda oynuyorms aylardr.. bna soz vrmstı bılgısyr yoktu.. hem oyn oynuyoprms hem yazısıyorms meğer.. ben de safım kullanmıor sanıyorm.. sevglm babasını kaybettı 4-5 ay once.. bunalıma gırms evde tek kalnca pskolojk kotu anlr geçrms... bız her zmn buluşamıorduk bazn msjlarda ıletılmıyrdu sorn vardı telefonunda tek kalmıs halıyle oyuna verms kndnı.. sdce erkek arkdsyla yazısms ama sbhlra kadr... bn hıc ummazdm.... nsl kavga ettm nsl ağldm uzuldm yalvrdı ayaklrma kapndı ..dedm kı nsl guvencğm ben sna smdı.. tamam kızla konusmamıssn ama onemlı olan sözü çiğnemek değil mi.... smdı ufak seyler cıkar ılerde kımbılr nlr cıkar... ıcıme ne korku verdı anlatamam.... her msj gec gldiğinde acba napıor dıorm... e postayı kapttı kokundn yok etms brdha asla grmcm babamn ölümündn cok etkılndm snlede cok bulusamdk snnde aılevı sornlrn vrdı cok uzuluyrdm guclu durmak ıcın oynadm kafamı dağtmak ıcındı babam ölmedn once asla soznu çığnemedm dedı yemnlr ettı... şimdi napıcm nsl toparlncm şoktaym ben....

biraz büyütüyosun bence..
adam sölemiş sana babamı kaybettim psikolojik olarak etkilendim de girdim die.
ve hiç bi kızlar konuşması yok, oyun hakkında konuşmuşlar diyosun.
bence bu olayı büyütme ve onun yanında olduğunu daha çok hissettir..

Bencede bu kadar abartılacak bir şey olmadığını düşünüyorum. Hayatımı tamami ile değişmiş babasını kaybetmiş. Biraz nefes almak istemesi çok doğal bence... Her zaman, her an beraber olabilseydin haklısın ama. Birazda kendini onun yerine koymak lazım. Bu tür hayat değişimlerinde çok destek olmak gerekiyor.

biraz büyütüyosun bence..
adam sölemiş sana babamı kaybettim psikolojik olarak etkilendim de girdim die.
ve hiç bi kızlar konuşması yok, oyun hakkında konuşmuşlar diyosun.
bence bu olayı büyütme ve onun yanında olduğunu daha çok hissettir..

Ben hep yanında oldum hıc boş bırakmadım oturdk bırlkte ağladık bı dakıka bıle ... bnm aılemde sağlık sorunu oldu bı sure gıdemdm haftada sadce bı kre bulusrdk.. bn onun ellrndn tuttm bı sna guvnıorm dedm n olrsa olsn anlt bna olr mu dedım... o zamn da yazışıyorms... ya erkek arkadaşı ıle bndn konuşmuş,erkek arkadaşının sevgilisi ıle ılgılı konuşmus bilirsn ya erkeksi muhabbetler .. bn ona soyledm bn olaym hersyn bırak şu bılgısayrı dıe.. kucukluğundn berı bılgısyrda bağmlıyms sonrdn ogrndm... cok zoruma gttı bnde cok zor anlr gçrdm onunla brlkte hıc çığnemedm onun sozunu.... kokundn kapat e postanı bak bn herksı hersyı sıldm dedım... kı blıor butun arkdşlrmı sıldm tek bır arkdşm bıle kalmadı.... yetmedım mı dıorm ben na uzuntusune yetmedım mı bnde babasız buyudum.... onun acını en cok bn anldm... cok zoruma gıttı...hmde cokkk....

Sozunde durmamasi hos degilde cok kizmasaydin erkek arkadasiyla konusmus sonucta. Birde oyun oynasin ne zarari var ? Abuk sabuk sayler yapmasindan iyidir. Insanin ilgisini biyere vermesi gerekir, disarda bos bos gezip kizlari kezse daha mi iyi ? Birak oyuna dalsin. Bu arada tahminimce yasinda kucuk gibi geldi

Ben hep yanında oldum hıc boş bırakmadım oturdk bırlkte ağladık bı dakıka bıle ... bnm aılemde sağlık sorunu oldu bı sure gıdemdm haftada sadce bı kre bulusrdk.. bn onun ellrndn tuttm bı sna guvnıorm dedm n olrsa olsn anlt bna olr mu dedım... o zamn da yazışıyorms... ya erkek arkadaşı ıle bndn konuşmuş,erkek arkadaşının sevgilisi ıle ılgılı konuşmus bilirsn ya erkeksi muhabbetler .. bn ona soyledm bn olaym hersyn bırak şu bılgısayrı dıe.. kucukluğundn berı bılgısyrda bağmlıyms sonrdn ogrndm... cok zoruma gttı bnde cok zor anlr gçrdm onunla brlkte hıc çığnemedm onun sozunu.... kokundn kapat e postanı bak bn herksı hersyı sıldm dedım... kı blıor butun arkdşlrmı sıldm tek bır arkdşm bıle kalmadı.... yetmedım mı dıorm ben na uzuntusune yetmedım mı bnde babasız buyudum.... onun acını en cok bn anldm... cok zoruma gıttı...hmde cokkk....

kırmızıyla işaretlediğim yer :53:
neden bütün herkesi hayatınızdan çıkarıyosunuz kii
tamam sevgili, nişanlı, eş herşey olabilir ama insan bazen hemcinsiyle ya da başka bir arkadaşıyla dertleşmek ister..
farklı bi teselli, farklı bi görüş almak ister.
bence yaşam alanınızı açın biraz inanın ilerde daha büyük sıkıntılar oluşabilir:31:

Sozunde durmamasi hos degilde cok kizmasaydin erkek arkadasiyla konusmus sonucta. Birde oyun oynasin ne zarari var ? Abuk sabuk sayler yapmasindan iyidir. Insanin ilgisini biyere vermesi gerekir, disarda bos bos gezip kizlari kezse daha mi iyi ? Birak oyuna dalsin. Bu arada tahminimce yasinda kucuk gibi geldi
ben ne oyun oynamasına laf ettm nede yazısmasına laf ettm .. bn onnla fotboll oyunu oynyn bırıym pc de ıstediği gibi yasasın aama sozunde durmaması cok ıncıttı benı.. bn hep gel hava allalım gel brlkte yaplm npcksak derm ynndayken her sey cok guzel dıor.. onunla aynı yastayım.... benm ıcın yazısması hıc sorn değil ki bna desn pc deym oke derm sıkmam kı hıc ama söz vrıpte sankı ben öldrcm onuda gızlı gızlı yapıor :S

bu bilgisayar bağımlılığını asla atlatamaz çok zor sabahlara kadar pc başında oyun oynarlar yok yapmıcam desede oynamaya devam eder sigara gibi bırakamaz.alışmaya çalışsan bu duruma iyi olur.

ben ne oyun oynamasına laf ettm nede yazısmasına laf ettm .. bn onnla fotboll oyunu oynyn bırıym pc de ıstediği gibi yasasın aama sozunde durmaması cok ıncıttı benı.. bn hep gel hava allalım gel brlkte yaplm npcksak derm ynndayken her sey cok guzel dıor.. onunla aynı yastayım.... benm ıcın yazısması hıc sorn değil ki bna desn pc deym oke derm sıkmam kı hıc ama söz vrıpte sankı ben öldrcm onuda gızlı gızlı yapıor :S

Belkide bu kadar eften puftan bir sebep için aranızı bozmak,boşuna tartışmak istememiştir. Ne kadar eşin ,sevgilin vs bile olsa herkes arada tek başına hoşlandığı şeyleri yapmak ister bence :34:

kırmızıyla işaretlediğim yer :53:
neden bütün herkesi hayatınızdan çıkarıyosunuz kii
tamam sevgili, nişanlı, eş herşey olabilir ama insan bazen hemcinsiyle ya da başka bir arkadaşıyla dertleşmek ister..
farklı bi teselli, farklı bi görüş almak ister.
bence yaşam alanınızı açın biraz inanın ilerde daha büyük sıkıntılar oluşabilir:31:
o ıstedı hıckmsyle konusmanı ıstemıorm dıe terddut etmedm muhabbetımı kestm eskısı gbı olmadım kımseyle...sıkılmadan yaptm.. bn ılerde ona yetemeycğmi dusundm benı uzen nokta bu oldu.. gızlıden yapması brşylerı.. bn onu sıkmadım kı ıstedğini yap dedm brlkte oynaylm ıstrsn dedm.. hersye oke dedım çokta eğlnr bnm yanmdyken 32 dıs guler ıste..

önemli olan yalan söylemesi bence nasıl güvenicek konu bu bu kadar basit bişi için yalan söylememeliydi.ayrılık falan olmasın tabi ama biraz da anlaması lazım burnu sürtsün.

o ıstedı hıckmsyle konusmanı ıstemıorm dıe terddut etmedm muhabbetımı kestm eskısı gbı olmadım kımseyle...sıkılmadan yaptm.. bn ılerde ona yetemeycğmi dusundm benı uzen nokta bu oldu.. gızlıden yapması brşylerı.. bn onu sıkmadım kı ıstedğini yap dedm brlkte oynaylm ıstrsn dedm.. hersye oke dedım çokta eğlnr bnm yanmdyken 32 dıs guler ıste..

yaşınız kaç acaba ??
nie kendinizi bu kadar dış hayattan soyutluyosunuz ??
hem gizliden yapmamış ki sende zaten şifresi var gizliden yapıyo olsa silerdi dimii??
sadece kafa dağıtmak istemiş, hatta belki bunu gör istemiştir arkadaşlarıyla dertleşmeye ihtiyacı olduğunu bil die.
daha fazla anlayış göster bence arkadaşına bu dönemde.
*
ayrıca kelimeleri de kısaltmadan yazarsan seviniriz.

Bence seninde cevrende arkadaslarin olsun onunda. Sen tahminen lise ogrencisisin lisede mantigi bu beni yanlis anlama sakin ileride ayrilirsaniz ikinizdr bosluga duser yalniz kalirsiiniz soyutlamayin kendinizi. Arkadas iyidir

yaşınız kaç acaba ??
nie kendinizi bu kadar dış hayattan soyutluyosunuz ??
hem gizliden yapmamış ki sende zaten şifresi var gizliden yapıyo olsa silerdi dimii??
sadece kafa dağıtmak istemiş, hatta belki bunu gör istemiştir arkadaşlarıyla dertleşmeye ihtiyacı olduğunu bil die.
daha fazla anlayış göster bence arkadaşına bu dönemde.
*
ayrıca kelimeleri de kısaltmadan yazarsan seviniriz.

21 yasndayız ıkmzde . ucuncu kısıler etrafta olsun çok ısteyen bır kısı değil çok ırtıbatta olmayacaksın kımseyle dedi ben de oke dedim. bu kendı ıcınde geçerli oldu halıyle. evet şifresi ben de vardı. fakat bana yemin ettirdi bir dha bu e posta adresime girmeyecksin ben kullanmıyorum abım kullanıyor onu artık dıye.. e madem kullanmıyorsun olay ne o zaman nıye soylemıyorsun bn o e postamıda kullanıyorum dıe ben ınsan mı yıcem. ben her seyı soylerım gızlım saklım yoktur ona karsı. ne için dertleşecek hadı uzuntusunu anlatsa bir nevi tamam dıcem aptal aptal muhabbetler boylemı kafa dağıtacak.. ya dağıtacak tabıkı zor gunler geçiriyor ama bana yemın ettırıp kendı gırıyor e postasına. nasılsa ben yemn etmısım ya hanı guvenıyorm ya ona.. allah askına suıstımal değil mi bu? benım uzulduğum nokta yazısması vs değil ıstediği ıle yazıssın ben sorun cıkarmadım kı hıcbr zman.

Bence seninde cevrende arkadaslarin olsun onunda. Sen tahminen lise ogrencisisin lisede mantigi bu beni yanlis anlama sakin ileride ayrilirsaniz ikinizdr bosluga duser yalniz kalirsiiniz soyutlamayin kendinizi. Arkadas iyidir

yok lıse öğrencisi değiliz canım sağol dusuncelern ıcın nıye yanlış anlyayım .. cok kıskanc bırısı...

21 yasndayız ıkmzde . ucuncu kısıler etrafta olsun çok ısteyen bır kısı değil çok ırtıbatta olmayacaksın kımseyle dedi ben de oke dedim. bu kendı ıcınde geçerli oldu halıyle. evet şifresi ben de vardı. fakat bana yemin ettirdi bir dha bu e posta adresime girmeyecksin ben kullanmıyorum abım kullanıyor onu artık dıye.. e madem kullanmıyorsun olay ne o zaman nıye soylemıyorsun bn o e postamıda kullanıyorum dıe ben ınsan mı yıcem. ben her seyı soylerım gızlım saklım yoktur ona karsı. ne için dertleşecek hadı uzuntusunu anlatsa bir nevi tamam dıcem aptal aptal muhabbetler boylemı kafa dağıtacak.. ya dağıtacak tabıkı zor gunler geçiriyor ama bana yemın ettırıp kendı gırıyor e postasına. nasılsa ben yemn etmısım ya hanı guvenıyorm ya ona.. allah askına suıstımal değil mi bu? benım uzulduğum nokta yazısması vs değil ıstediği ıle yazıssın ben sorun cıkarmadım kı hıcbr zman.

eee o da sana yemin ettirmiş ama sen girmişsin hesaba :31::31:
canım bence sen bu konuyu büyütme, ikinizde hatalısınız..
az bi zaman verin kendinize, bi nefes alınn :34:

eee o da sana yemin ettirmiş ama sen girmişsin hesaba :31::31:
canım bence sen bu konuyu büyütme, ikinizde hatalısınız..
az bi zaman verin kendinize, bi nefes alınn :34:

canım ben hesabına kontrol için gırmedım benm e posta adresım yoktu kendıme aıt o sıldirdı bana kendı e posta adresımı. ben ona surprımızn fotoğrafını gostermek amaclı gırdım :) nıyetım buydu allah da blıyor ya şoka gırdım o an afalladım... ona guvenerek hata mı ettm:'( ay ne çok uzuldum bna yemn ettır sen gır.. dertleşmış miş... muhabbetlerı okusan gulerdın salak salak seyler ama fena bır tavrım oldu cok uzdu benı.. sağol cnm gorusun ıcınn

canım ben hesabına kontrol için gırmedım benm e posta adresım yoktu kendıme aıt o sıldirdı bana kendı e posta adresımı. ben ona surprımızn fotoğrafını gostermek amaclı gırdım :) nıyetım buydu allah da blıyor ya şoka gırdım o an afalladım... ona guvenerek hata mı ettm:'( ay ne çok uzuldum bna yemn ettır sen gır.. dertleşmış miş... muhabbetlerı okusan gulerdın salak salak seyler ama fena bır tavrım oldu cok uzdu benı.. sağol cnm gorusun ıcınn

ayy canım vallahi büyütüyosun yaaa:31::31:
gören kızlarla konuşmuş her gün bişeler yapmış sancakk ..
rica ederim ama bu sorunlarla üzmeyin birbirinizii :15:

Canım ya sen naptın? :53: uyarırsın bir daha yapma sözünde dur dersin kızarsın en fazla tamam ama cocuğu yalvartmak yada günlerce ağlamak ne demek ya cocukmusun? Kızlarla konussa ne yapacaktın intar mı edicektin? :)

Back
X