bırkaç gun once sevgilime t short baskı yaptırmayı planladım o batman karaktrnı cok sever hanı bı kaç fotoğrf seçtim karakterden hangısı guzl sence dıe e postasına atıcktm gel bilgisayrda beklıyorum dedim. bnm e psota adresimi bn onunla çıkmaya basldktan sonra kökünden kapamıştm bnm e postam olamdğı ıcın bnde onun e postasına grdm ovv girmez olaydım... o bana soz vermşti MSN kullanmaycktı ... erkek arkdşyla yazışmlarnı gordm sbhlra kadar sahurda olsun benmle telfndn yazışırkn bıle yazışıyormus.. bilgisayrda fotboll oyunu mu ne varmş onuda oynuyorms aylardr.. bna soz vrmstı bılgısyr yoktu.. hem oyn oynuyoprms hem yazısıyorms meğer.. ben de safım kullanmıor sanıyorm.. sevglm babasını kaybettı 4-5 ay once.. bunalıma gırms evde tek kalnca pskolojk kotu anlr geçrms... bız her zmn buluşamıorduk bazn msjlarda ıletılmıyrdu sorn vardı telefonunda tek kalmıs halıyle oyuna verms kndnı.. sdce erkek arkdsyla yazısms ama sbhlra kadr... bn hıc ummazdm.... nsl kavga ettm nsl ağldm uzuldm yalvrdı ayaklrma kapndı ..dedm kı nsl guvencğm ben sna smdı.. tamam kızla konusmamıssn ama onemlı olan sözü çiğnemek değil mi.... smdı ufak seyler cıkar ılerde kımbılr nlr cıkar... ıcıme ne korku verdı anlatamam.... her msj gec gldiğinde acba napıor dıorm... e postayı kapttı kokundn yok etms brdha asla grmcm babamn ölümündn cok etkılndm snlede cok bulusamdk snnde aılevı sornlrn vrdı cok uzuluyrdm guclu durmak ıcın oynadm kafamı dağtmak ıcındı babam ölmedn once asla soznu çığnemedm dedı yemnlr ettı... şimdi napıcm nsl toparlncm şoktaym ben....