• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ufacık 6 7 yaşındakiler okula mı başlıyor?

Malesef bizim okul da uzak 25 dakikadan fazla sürecek 2 çocukla gitmek. Hakkımızda hayırlısı olsun diyeceğiz başka da yapılacak birşey yok gibi gözüküyor. Çarşambayı bekliyordum bir umut ertelenir diye ama bugünkü açıklamadan sonra azçok belli oldu.
Ben bi de İstanbul da yaşıyorum virüsün yoğun olduğu hayatın zaten zor olduğu bi şehir😕

Halkın çoğu kesimi öğretmenler yatarak para kazanıyor dediği için seminerler oldu. Birsuru okul karantinaya alındı. Şimdi okullar acilmasa çocuklar iyice koptu eğitimden, açılsa ayrı dert. Ben şahsen devlete de acıyorum ne yapacaklarını şaşırdılar. Ben de birinci sınıf okutacagim bu sene. Oğlum da birinci sınıfa gidecek ama onu göndermeyi düşünmüyorum. Elimden geldiğince ben dikkat ederim ama çocuk edemez. Birkaç arkadaşın dediği gibi tek derdim de anne babama virüs getirme ihtimali. Babam kronik rahatsiz. Aylarca görüşmedik o kadar dikkat ettik. Şimdi diyorum eşim evden anlatırsa çocuklar da evde kalır ben mecbur okula giderim 🙄 her şey karma karışık. Tavsiyem içinize sinmiyorsa okula göndermeyin, uzaktan izlesinler siz de destek olun .
Merhaba 1.sınıf öğretmeni bulduğum için çok memnunum. Ben oğluma okuma yazmayı öğretmiştim.acaba öğretmeniyle konuşsam da okula sürekli gidip gelmeden ödevlerini yaptırıp watsaptan falan göndersem. Hem sınıftan 1 öğrenci azalmış olur.
Sizce teklifte bulunsam öğretmen böyle birşeyi kabul eder mi?

Hocam bende 1. Sınıf annesiyim göndermek istemiyorum ama göndermediğimde çocuğumun 1 yılı gitmesin okulun öğretmenin yerini tutamam ama okuma yazma işini evde uzaktan eğitimle öğretmenle iletişim kurarak halledebiliriz diye düşünüyorum
Bence sağlığınızı düşünün gerisi hallolur. Mesela diyelim ki bu sene öğrencilerimin yarısi geldi yarısı gelmedi. İkinci dönem gelseler de seneye gelseler de okuma yazma öğretmek zorundayım. Herkesin canı sağ olsun hiç zoruma gitmez hepsi benim çocuğum. Kimse sizi zorlayamaz bu sene göndermeniz için. Kafanız nasıl rahat edecekse öyle yapin bence

kaç
Halkın çoğu kesimi öğretmenler yatarak para kazanıyor dediği için seminerler oldu. Birsuru okul karantinaya alındı. Şimdi okullar acilmasa çocuklar iyice koptu eğitimden, açılsa ayrı dert. Ben şahsen devlete de acıyorum ne yapacaklarını şaşırdılar. Ben de birinci sınıf okutacagim bu sene. Oğlum da birinci sınıfa gidecek ama onu göndermeyi düşünmüyorum. Elimden geldiğince ben dikkat ederim ama çocuk edemez. Birkaç arkadaşın dediği gibi tek derdim de anne babama virüs getirme ihtimali. Babam kronik rahatsiz. Aylarca görüşmedik o kadar dikkat ettik. Şimdi diyorum eşim evden anlatırsa çocuklar da evde kalır ben mecbur okula giderim 🙄 her şey karma karışık. Tavsiyem içinize sinmiyorsa okula göndermeyin, uzaktan izlesinler siz de destek olun .
Kaç aylık çocuğunuz ?
Göndermediğimizde para cezası mı var acaba ?

Merhaba 1.sınıf öğretmeni bulduğum için çok memnunum. Ben oğluma okuma yazmayı öğretmiştim.acaba öğretmeniyle konuşsam da okula sürekli gidip gelmeden ödevlerini yaptırıp watsaptan falan göndersem. Hem sınıftan 1 öğrenci azalmış olur.

Aynı teklifi ben oğlumun öğretmenine yapacağım 😀 kimsenin sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Hemen üst sokağımızdaki okul müdürü pozitif, o okul kursları vs durdurdu, toplu karantina. Pozitif olan müdür geçen gün müdürler toplantısına katıldı. Bütün okullar bekliyoruz nereden çıkacak diye.

Bence size özel bi şey uygulayıpta sorumluluk kabul etmez öğretmen

Aynı teklifi ben oğlumun öğretmenine yapacağım 😀 kimsenin sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Aklın yolu bir demekki. Eşime danıştım olurmu öyle şey öğretmen kendi düzenine karıştırmak istemez dedi. Ama normal Bi zamanda değiliz ki. Fena mı olur sınıftan bir öğrenci azalmış olur 😀

Aklın yolu bir demekki. Eşime danıştım olurmu öyle şey öğretmen kendi düzenine karıştırmak istemez dedi. Ama normal Bi zamanda değiliz ki. Fena mı olur sınıftan bir öğrenci azalmış olur 😀
Bence hiç cekinecek bir şey yok rahat olun. Hiçbir velimi zorlayacak halim yok kimseye sebep olamam. Bu konuda velilerin özgür bırakılacağını düşünüyorum

İn
Bence hiç cekinecek bir şey yok rahat olun. Hiçbir velimi zorlayacak halim yok kimseye sebep olamam. Bu konuda velilerin özgür bırakılacağını düşünüyorum
İnşallah sizin gibi anlayışlı bir öğretmene denk geliriz. Gerçi öğretmenle de iş bitmez idare kabul etmeyebilir. Artık yaşayıp göreceğiz. Kısmetimizde ne varsa.

Süpersiniz yorumunuza yü
boşuna demediler bize zamanında üç çocuk yapın diye... zerre değeri yok ki canımızın, tohumuna para saymadıkları birer istatistikten ibaret çocuklarımız, şu haberi duyunca yutkundum sadece, tamamen bıraktılar işin ucunu...
Süpersiniz yorumunuza yüzde yüz katılıyorum.

Okulda bir problem olur mu diye korkuyorum. Mesela okula göndermedik devamsızlıktan sınıfta mı kalacak ?
Kalmaz kalmaz geçen sene kaç ay gitmediler kimse kalmadı sınıfta. İsterseniz bir iki ay gondermeyip bakarsınız duruma sonra gönderirseniz. Zaten büyük ihtimalle çoğu öğretmen korona olur okullar tekrar kapanır da🙄

Back
X