teklif için teşekkürlerBen sivi diyetine basliyorum isterseniz bana katilin.
Ben sivi diyetine basliyorum isterseniz bana katilin.
Diyet nasıl gidiyor umarım iyidir umutsuzluğa kapilma insan isteyince yapamayacağı birsey yok kurtul fazlaliklardan atKendime bir adım ölçer alacağım.
Hedefim günde 10000 adım.
Günlük olarak yediklerimi ve sporumu yazmaya başlayacağım.
Bugün sabah 50 dk yürüyüş yaptım :)
Diyet nasıl gidiyor umarım iyidir umutsuzluğa kapilma insan isteyince yapamayacağı birsey yok kurtul fazlaliklardan at
Bunlari bir günde kazanmadin bir günde atmayacaksin ama onlar senden gittikçe daha hevesli olacaksın imkansız değil arkadaşım verenler nasıl veriyor demekki mümkün basarilar
Ketojenik beslenmeyi dusunebilirsiniz. Hastaliginizi bilmiyorum ama ketojenik beslenmenin cesitli norolojik hastaliklar ve kanser turlerini engelleyici hatta tedavi edici ozelligi olduguna dair calismalar var. Ingilizce biliyorsaniz cok fazla bilimsel makale ve kaynak bulabilirsiniz.1. günün özeti;
Sabah : 1 kk peynir - 4 zeytin - 1 simit
Öğle: 1 kk peynir - 4 zeytin - 1/2 simit; öğle yemeğimi işe getirmeyi unuttuğum için böyle oldu
Ara: 3 erik
Akşam: 3 köfte - 2 dlm ekmek - şalgam suyu
Ara: 70 gr çerez
Toplam Kalori : 1317
Spor : 50 dk hafif tempo yürüyüş
Geçmiş olsun ne rahatsızlığınız var.bende romatizma var spor yapmamı çok engelliyor
Teşekkürler :)Hayırlı olsun topiğiniz
Ketojenik beslenmeyi dusunebilirsiniz. Hastaliginizi bilmiyorum ama ketojenik beslenmenin cesitli norolojik hastaliklar ve kanser turlerini engelleyici hatta tedavi edici ozelligi olduguna dair calismalar var. Ingilizce biliyorsaniz cok fazla bilimsel makale ve kaynak bulabilirsiniz.
Selam canim nasıl gidiyor diyet bende başlamak istiyorum ama devam ettiremiyorim 2.5 yaşında kızım var dışarı çıkıp spor yapamıyorum evde olmuyo 90 kiloyu boyum 166 falan sağlam ve sıkı bir diyet ve sporla 6aylik isim var ama ama spor işini nasıl yapcam eşim işten yorgun geliyo o gelince yürüyüş yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?