- 8 Ağustos 2016
- 553
- 543
- 23
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
koptum:):):):):):)bnm babamda horluyo onuda sesi kesilince kontrol ediyoz yan ceviriyoz falan uykusu agıordırda![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koptum:):):):):):)bnm babamda horluyo onuda sesi kesilince kontrol ediyoz yan ceviriyoz falan uykusu agıordırda![]()
![]()
Amiin:):) Allah saglıkla buyutsun inşallah. Rabbim isteyen herkese versin, kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
Bende öyle telefonumu sarja takiyorum ya patlarsa duyuyoruz ya telefon patladı yangın çıktı diye hemen başka yere takiyorum. En büyük korkumda bu Allahimin takdiri Allahim esirgesin ya kısacık ömür yazdiysa kaderine bundan cooook korkuyorum kafayı yiyecemBu cok normal eminim her anne yapmistir ikinci ücüncü cocukta insan daha fazla alisiyormus daha rahat oluyormus. Rahat oluyor derken hic bakmamak gibi degil. Ben böyle düsünüyorum alan da veren de allah. Rabbim istese zaten olacak ben sadece etrafinda dönen bir anne. tabiki cocugumu koruyorum ama tedbir bizden taktir allahtan. Cocugum 19 aylik hala yanina sık sık giderim bakarim uyusa. Uyurken de düsünüyorum ya cocugun gardrobu düsse koskoca dolap iki metrelik sonra itiyorum yatagi baska bir kenara sonra diyorum ya tavan düsse. Sonra diyorum ya pencere kendi kendine acilsa ya deprem olsa buradan cocukla nasil kaccam? Hep böyle seyler neyse benim düsüncelerim de pek normal degil
Aynen öyle insAllah benim gibi diretmesinler okusunlar yeter..
Aynen öyle erkek cocugu da hele kiz cocugu için cook önemli insAllah kendilerini kurtarirlar esimde bende herkeste hep arkalarında... :)Sen cocuklarına ilgini, alakanı, şevkatini, gitmeleri gereken doğru yolu ve bir kadının kesinlikle okuyup, mesleğinin elinde olması gerektiğini öğretirsen, inan ki, seve seve okurlar.
Çocukları zorlayarak değil, onların ellerinde 'altın bilezik' olarak meslek sahibi olurlarsa, hayatlarında neler ama neler değişeceğini gösterirsen, okurlar. Hem de öyle okurlar ki... Gögsün kabarır, olacaklarına kendin bile şaşırır, kendinle gurur duyarsın.
Geçenlerde gazetelerde çıkan, köylü bir çocuk, TEOG' dan aldığı puanla Amerikan Kolejine kabul edilmişti. Ailesi yoksul ve ilkokul mezunu... Ama cocuklarına hep destek olmuşlar, sürekli kitap almışlar, hayvanları otlamaya çıkarırken bile romanları yanındaydı, okumaya teşvik etmişlerdi.
Gururlanıyorum böyle anne, babanın ellerinden öpüyorum. Saygıyla eğiliyorum.
Keşke her aile bu denli bilinçli olsa... Okuyarak 'DÜNYA' çok daha güzelleşecek ve yaşanılır hale gelecektir. Buna inanın.
(Bir öğretmen çocuğuyum ben, kısıtlı büyütüldük. Ama şu an elimde mesleğim var ve birçok insanın özendiği güzel bir hayatım var.)
Bilmem ki bende diyorum acaba yaşım küçük diyemi böyleyim diye...Bir de genc annelerse biraz fazla gerginlik oluyor. Sanırım erken yaşta cok sorumluluk almasıyla ilgili. Bu konuya da dikkat et olur mu :) simdilik henüz erken ama aklıma gelmisken yazayım dedim. :)
Bende öyle telefonumu sarja takiyorum ya patlarsa duyuyoruz ya telefon patladı yangın çıktı diye hemen başka yere takiyorum. En büyük korkumda bu Allahimin takdiri Allahim esirgesin ya kısacık ömür yazdiysa kaderine bundan cooook korkuyorum kafayı yiyecem
Aynen canım.ağlardım sürekli ona bişey olursa ben naparım diye.gece sürekli nefes alıyor mu diye kontrol ederdim.geçiyor merak etme11 gunluk bebegim var Allahim ayirmasin benden... herşey çok güzel çok süper ama bir korku var beni yıpratan onu kaybedecekmisim gibi uyudugunda istemsizce 140 kere kontrol ediyorum psikopata bağladım resmen annem geçer diyor herkeste olmuştur diyor ama beni çok yıpratıyor bu ne yapmam gerek dusunmesem diyorum edemiyorum ne bilim önceden daha fazlaydı evet gün gectikte iyi oluyo ama hala var hele geceleri Allaha bol bol dualar ediyorum.. sizdede boylemiydi?
AmiiinAynen bende hep öyle olaganüstü seyler aklima getiriyorum allahim esirgesin
InsAllah çabuk gecer 40 bi çıksa az olsun rahatlarim sanirsamAynen canım.ağlardım sürekli ona bişey olursa ben naparım diye.gece sürekli nefes alıyor mu diye kontrol ederdim.geçiyor merak etme
cok dogal annem hep soyler ben uyurken basimdan ayrilmazmis nefes aliyomuym almiyomuyum diye bakip dururmus. uyuyamazdim uykum bile gelmezdi der.normal yani bence her yeni annenin hissettigi duygular.skma canini11 gunluk bebegim var Allahim ayirmasin benden... herşey çok güzel çok süper ama bir korku var beni yıpratan onu kaybedecekmisim gibi uyudugunda istemsizce 140 kere kontrol ediyorum psikopata bağladım resmen annem geçer diyor herkeste olmuştur diyor ama beni çok yıpratıyor bu ne yapmam gerek dusunmesem diyorum edemiyorum ne bilim önceden daha fazlaydı evet gün gectikte iyi oluyo ama hala var hele geceleri Allaha bol bol dualar ediyorum.. sizdede boylemiydi?
Amiin hepimizin insAllah...Ay daha çok minik o bi de ilk çocuğun acemisin korkuyorsun üstüne lohusalık.
Merak etme geçer zamanla :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sıkıntıya girmişti bebek...Canım sen normal doğumu bekliyordun sanki niye Sezeryan oldu
InsAllah:))Bende de vardı elim hep burnunda nefes alıyor mu diye. Korkma geçecek bunlar da