şimdide bu...

Evlenmisim cocugum olmuş ben memnun herkes memnun neden...??
Tartisma goturecdk bir konu degil canim . Henuz resit degilsin . Evlilik hakkin yok su an sana yapilan cinsel istismar. Kanunlar kisinin emniyeti icin konulmus mutlulugu icin degil. 16 yasinda dogru karar verebilmen mumkun degil. .olmusla olene care yok ama ben sizi bizzat tanıyor olsam bahsi gecen kisilerin ceza almasi icin herseyi yapardim cunku bunun adi cocuk istismari 15 yasinda hamile kalmissin.

Tartisma goturecdk bir konu degil canim . Henuz resit degilsin . Evlilik hakkin yok su an sana yapilan cinsel istismar. Kanunlar kisinin emniyeti icin konulmus mutlulugu icin degil. 16 yasinda dogru karar verebilmen mumkun degil. .olmusla olene care yok ama ben sizi bizzat tanıyor olsam bahsi gecen kisilerin ceza almasi icin herseyi yapardim cunku bunun adi cocuk istismari 15 yasinda hamile kalmissin.
hakim karariyla evlendim?? ve 16 yasinda hamile kaldim 16 yasinda dogurdum 17 olacam 1 ay sonra resmi nikah varken sanmiyorum bir zarara ugrayacagimi.

:-):-)Ilk zamanlar öyle oluyor, bende birde dönmeye başladığı zaman olmuştu uykusunda dönerde ağzını burnunu kapatır kendini kurtaramaz diye sürekli uyuyamıyordum, şimdi 4,5 yaşında böyle aşırı endişeler kalmadı tabi ama gece kalkıp kontrol etme nefesini dinleme olayı hala var yalan değil

Back
X