- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Babamla daha gorusemedim , il disindaymis
ben simarik bi insan degilim ha ama simartilmayi gercekten isterdim lutfen diger konularimi bilmeden yargilamayin ..
Ben onceki okulumda bursluydum , cunku bolumumle ilgili bi okuldu annem vefat ettikten sonra babam 'zorla' kendi istedigi bi cemaat okuluna verdi ki bu okul benim gelecegimi ilgilendirmeyen bi okul ben guzel sanatlardaydim ve gayette basariliydim .
cok cok tesekkur ederim... daha gorusemedik.. deniycem ama tepkilerinden korkuyorum
Annem vefat etti etmeden oncede babamla bosaniktilar , ozel okula gondermesinin tek sebebi kendi cikarlari ben zorla bulundugum bi okulda nasil basarili olabilirim ? Ama cabaladim bisiler yapmak icin ama okula karsi kinim hep on planda oyle oluncada pek odaklanamadim . gorusmuyoruzda ben teyzemde kaliyorum anca bi para icin teyzemle gorusuyo . . Tesekur ederim
Ben babamla gecen yaz cok konustum ama asla o oluldan kaydimi almaktan yana degil kabul etmiyo .. ve bu okul benim gelecegimi hazirlamiyo bolumumle ilgili tek bi egitim bile yok . .
Basariliydim cunku sevdigim okuldaydim sevdigim yapabildigim dersleri goruyodum yapamadiklarimda zaten cok yogun dersler degildi hic dehilse gececek kadar puan aliyodum . . Tesekur ederim..
Bu derslerimi onemsesemse neyime yariycak ki yani ben konservatuar istiyorum.. onlar icin gormem gereken egitimde muzik.. ben guzel sanatlardan normale verildim cok cok zorlaniyorum. .
tesekur edeeim
Madem su an mecbursun canim baska caren yok simdiki okulunu sevmeye calis iyi notlar almaya calis
Sonra kendi ayaklarin uzerinde durmaya basladiginda istedigin boluma gidersin konservatuara da sonradan baslayabilirsin
Yine ayni ornek olacak ama babam da oyle yapmis once ayaklarimin uzerinde durayim diye bi bolum okumus univden
Sonra para kazanmaya baslayinca istedigi bolumu okumus taa 30 yasindan sonra
Hayallerine gec de olsa kavusabilirsin canim
Simdi mecbursun madem verildigin okulda isleri duzeltmeye calis :116:
Insallah duzeltirim bende bi sekilde ablacik.. cok cok tesekur ederim 💕 💖 🙈
ailenız sizi illakı bırşeylerden kısıp ozel okula gönderıyo.sizın kaldıgınız dersler var ve UMURSAMIYORSUNUZ.bu dupeduz şımarıklık.
okumak ısteyıpte maddı sebeplerden oturu okuyamayan nıce insanlar var....imkanlarınıza sükredın ve babanızın tepkısınden zıyade bence kendınıze gelecegınıze okulunuza odaklanın
Maalesef degistiremiyorum .. yoksa ozendigim cok fazla baba kiz iliskisi var..Ne demek canim butunlemelerde gec de sana sonra yük olmasın
İnan insanlar hep hayal ettiklerinden farklı hayatlar yasiyor
Hayal ettiginden farkli evlilik yasiyor, farkli meslege sahip olabiliyor
Ama kabulleniyoruz bir yerden sonra
Kimimiz birilerinin zoruyla, birileri yuzunde, kimimiz kader nedeniyle hayallerimizden uzaktayiz
Bazen nasipten öteye gecilmiyor
Belki boylesi senin icin daha hayirlidir
Yasın genc daha yasayacak cooook seyin var
Babalar icin cocuklariniza para harcamayin onlarla vakit harcayin demisler cok dogru..
Baban da boyle napalim canim degistiremezsin onu
yaşadığın sorunları diğer konularından biliyorum canım.
ama yine de elinden geleni yapıp derslerini geçmeye çalış. baban için değil kendin için.
ben babalığın sadece parayla olduğunu özel okula göndermekle olduğunu düşünmüyorum bundan dolayı sana hesap sorma hakkı yok.
madem notlarını düşünüyordu seninle ilgilenseymiş keşke.
liseyi bitir de canım üniversitede yine istediğin gibi güzel sanatlarda okuyabilirsin.
ben simarik bi insan degilim ha ama simartilmayi gercekten isterdim lutfen diger konularimi bilmeden yargilamayin ..
Ben onceki okulumda bursluydum , cunku bolumumle ilgili bi okuldu annem vefat ettikten sonra babam 'zorla' kendi istedigi bi cemaat okuluna verdi ki bu okul benim gelecegimi ilgilendirmeyen bi okul ben guzel sanatlardaydim ve gayette basariliydim .
Sibelim konu sahibinin annesi kısa bi zaman önce,vefat etti
böyle bir tepki verdiğinize göre konu sahibinin eski konularını bilmiyorsunuz. annesi yakın zamanda vefat etmiş. teyzesiyle kalıyor. babası ilgilenmiyor. sadece özel okula gönderip maddi ihtiyaçları karşılamakla baba olunmuyor.
o yaşta bir kızın ilgiye ve desteğe ihtiyacı var.
onu bılmıyordum arkadas yazmamış ben bize yazdıklarına nazaran yazdım
babas ıokuldan alıp cemaat okuluna göndermış vs....bunları yazsaydı keşke bastan
konu sahıbı arkadasım gercekten uzgunum uzduysemde ozur dılerım
Zayıf dersler düzelir canım merak etme önemli olan senin psikolojin kafanı takma,şuan sorumlu geçtin galiba sınavlar Kasım ayında diye biliyorum o zamana kadar düzenli çalışırsan kurtarırsın merak etme.Sinifta kalmiyorum ama tami tamina tam3 dersten butunlemeye kaliyorum acikcasi ben cok umursamiyorum.. ama eminim ki babam fazlaca umursayacak..babami biraz zamandir gormuyorum ne ariyo ne soruyo . Maddi seyleri teyzemle hallediyolar ama manevi olarak hic bir zaman umursamadigi gibi hala yanimda degil ..
ama eminim ki yarindan sonra mutlaka bi gorusmek ister.. karneyi gordukten sonrada kavga gurultu .. eminim. . Gercekten ne yapicagimi bilmiyorum bi yandan cok cok uzuluyorum ama kendim daha dogrusu derslerim icin degil babamla boyle oldugum icin hemde yillardir.. hic bi zaman duzulmezbu konuda umidimi kestim . . Ama bagirip cagirmasinida istemiyorum.. ben derslerim icinde gercekten cabaladim ama iste kafam dolu iyi degilim diye bagirip cagirsamda gercekten kimseye kendimi anlatamiyorum binlerce insanin basardigini ben 1 seneden fazladir hala basaramadim ..tek istegim keske keske herseyi bir kaz sureligine unutabilsem..
onu bılmıyordum arkadas yazmamış ben bize yazdıklarına nazaran yazdım
babas ıokuldan alıp cemaat okuluna göndermış vs....bunları yazsaydı keşke bastan
konu sahıbı arkadasım gercekten uzgunum uzduysemde ozur dılerım
Hayir hic sorun degil ^^ :))
Zayıf dersler düzelir canım merak etme önemli olan senin psikolojin kafanı takma,şuan sorumlu geçtin galiba sınavlar Kasım ayında diye biliyorum o zamana kadar düzenli çalışırsan kurtarırsın merak etme.
Insallab duzelir.. evet sorumlu gectim. Insallah duzelir..
-------------------------------------
-babamla gorustuk ne yazik ki tam bekledigim gibi tepki aldim bagirip cagirma sanirim onu artik boyle kabullenmeliyim bu yasindan sonra degismez. . herkes tesekur ederim ♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?