şimdide karne belasii :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Madem su an mecbursun canim baska caren yok simdiki okulunu sevmeye calis iyi notlar almaya calis
Sonra kendi ayaklarin uzerinde durmaya basladiginda istedigin boluma gidersin konservatuara da sonradan baslayabilirsin
Yine ayni ornek olacak ama babam da oyle yapmis once ayaklarimin uzerinde durayim diye bi bolum okumus univden
Sonra para kazanmaya baslayinca istedigi bolumu okumus taa 30 yasindan sonra

Hayallerine gec de olsa kavusabilirsin canim
Simdi mecbursun madem verildigin okulda isleri duzeltmeye calis :116:

Insallah duzeltirim bende bi sekilde ablacik.. cok cok tesekur ederim 💕 💖 🙈

Insallah duzeltirim bende bi sekilde ablacik.. cok cok tesekur ederim 💕 💖 🙈

Ne demek canim butunlemelerde gec de sana sonra yük olmasın
İnan insanlar hep hayal ettiklerinden farklı hayatlar yasiyor
Hayal ettiginden farkli evlilik yasiyor, farkli meslege sahip olabiliyor
Ama kabulleniyoruz bir yerden sonra
Kimimiz birilerinin zoruyla, birileri yuzunde, kimimiz kader nedeniyle hayallerimizden uzaktayiz
Bazen nasipten öteye gecilmiyor
Belki boylesi senin icin daha hayirlidir
Yasın genc daha yasayacak cooook seyin var

Babalar icin cocuklariniza para harcamayin onlarla vakit harcayin demisler cok dogru..
Baban da boyle napalim canim degistiremezsin onu

yaşadığın sorunları diğer konularından biliyorum canım.

ama yine de elinden geleni yapıp derslerini geçmeye çalış. baban için değil kendin için.

ben babalığın sadece parayla olduğunu özel okula göndermekle olduğunu düşünmüyorum bundan dolayı sana hesap sorma hakkı yok.

madem notlarını düşünüyordu seninle ilgilenseymiş keşke.

liseyi bitir de canım üniversitede yine istediğin gibi güzel sanatlarda okuyabilirsin.

böyle bir tepki verdiğinize göre konu sahibinin eski konularını bilmiyorsunuz. annesi yakın zamanda vefat etmiş. teyzesiyle kalıyor. babası ilgilenmiyor. sadece özel okula gönderip maddi ihtiyaçları karşılamakla baba olunmuyor.

o yaşta bir kızın ilgiye ve desteğe ihtiyacı var.

Maalesef degistiremiyorum .. yoksa ozendigim cok fazla baba kiz iliskisi var..
tesekur eserim

Keşke.. tesekur ederim

Zayıf dersler düzelir canım merak etme önemli olan senin psikolojin kafanı takma,şuan sorumlu geçtin galiba sınavlar Kasım ayında diye biliyorum o zamana kadar düzenli çalışırsan kurtarırsın merak etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…