- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Siz birlikteyken sorumluluk alan seven öpen oynayan iyi bir baba miydi peki ?Evet, derdim malumunuz. Lanet bir adamdan boşanmaya çalışıyorum. Pratikte iş bitti ama kağıt üzerinde çook uzun bir yol var. Ben tüm yaşananlara rağmen çocuklarla babaları arasına asla bir engel koymadım. Rahat görüşebilmeleri için yakından ev tuttum. İlk birkaç hafta götürüp getirdim, çocuklar baba özlemi çekmesin diye sürekli arayıp görüşmesi için ricada bulundum. Ama son bir haftadır çocukları istemediğini belli ediyor. Küçük çocuğum arayıp çok özlediğini, onunla oynamak istediğini söylediği halde defalarca reddedip telefonu aceleyle kapattı. Bahanesi de gezmeye gidiyormuş. Çocuğum "bizi de götür babacım" dediği halde "olmaz arkadaşlarla gidicez" deyip kapattı. Buralarda hep okurdum, çocuğuyla ilgilenmeyen babaları. İçim acırdı ve korkardım. Korktuğum başıma geldi. Onun canı cehenneme ama işte çocuklar babalarını özlüyor. Ben her ne kadar üzerime düşeni yapmış olsam da yine çocuklarıma üzülen, acı çeken benim. Bir yanım tırnaklarını bile görmeye layık olmadığını biliyor bir yanım yine de uğraş görüştür diyor. Şimdiden böyle yapan adam evlenip çocuk yapınca tamamen unutur. Nasıl büyüyecek bu çocuklar Ne zor işmiş bu böyle.
Bu deyim benim konuma hiç uymuyor. Ben her adımımı çocuklarımı düşünerek atıyorum. Hayatımın başrolü onlar. Onlar için her türlü pisliğini gördüğüm adamla, artık evli olmadığım halde bağımı koparmıyorum. Ben bu hikayedeki fil değilim. Tepişen hiç değilim. O çimenler için hayatımı ortaya koydum.Filler tepişirken çimenler ezilirmiş
Aslında ilgiliydi. İlgisiz biri olsa çocuklar da bu beklentiye girmezdi. Ama günlerdir kalplerini o kadar çok kırıyor ki. Küçük çocuğum pencereden sesleniyor "babacığım hani top oynayacaktık, nerede kaldın" diye bağırıp hayali konuşmalar yapıyor. Şu çocukların ahından can veremesin inşallah.Sanki babaları normalde çok mu ilgiliydi? Hiç sanmıyorum. Ne bekliyordunuz?
Kararım kesin. Bir daha görüştürmek için bir çaba harcamayacağım. Malesef benim sürekli gezmekle, oyunla, aktiviteyle geçirecek vaktim yok. Günün çoğunu iş ile geçiriyorum. Tüm gün yanlarındayım, günde bir kez dışarı da çıkarıyorum ama yetmiyor işteAynı süreçten geçiyoruz maalesef ki malesef .1 aydır arayıp sormuyor.Bir iki tel de konuştu tamam .ama gelmiyor.sizden farkım kusura bakmasın çocuklarını görmek istiyorsa görür asla götürmedim .Herkesin bi sınavı var çocuklar gerçekleri görmeli bence.Şöyle söyleyim küçük kızım çok ağladı ilk başta ama bu haftalarda iyi ama çok geziyoruz biz.Etkinlikler evde ve dışarda unuttu .Arada bi hala söylüyor ama alıştı gibi gibi.Allah yardımcınız olsun ama karşı tarafa sensiz yapamam msnı verip şımartıyorsunuz haberiniz olsun.
Çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama belli bi yaşa geldiklerinde neyin ne olduğunu anladıklarında onlar en doğru kararı verirler bence. Şahsen yaşadığın durumu çok yaşadım hep bi bahane uydurup cocukla vakit gecirsin diye uğraşırdım ama şimdi diyorum ki öyle birini baba bileceğine hiç bilmesin baba olsaydı başlarında olurdu. Sen onlara hem anne hem baba olursun rabbim yardımcın olsun..Evet, derdim malumunuz. Lanet bir adamdan boşanmaya çalışıyorum. Pratikte iş bitti ama kağıt üzerinde çook uzun bir yol var. Ben tüm yaşananlara rağmen çocuklarla babaları arasına asla bir engel koymadım. Rahat görüşebilmeleri için yakından ev tuttum. İlk birkaç hafta götürüp getirdim, çocuklar baba özlemi çekmesin diye sürekli arayıp görüşmesi için ricada bulundum. Ama son bir haftadır çocukları istemediğini belli ediyor. Küçük çocuğum arayıp çok özlediğini, onunla oynamak istediğini söylediği halde defalarca reddedip telefonu aceleyle kapattı. Bahanesi de gezmeye gidiyormuş. Çocuğum "bizi de götür babacım" dediği halde "olmaz arkadaşlarla gidicez" deyip kapattı. Buralarda hep okurdum, çocuğuyla ilgilenmeyen babaları. İçim acırdı ve korkardım. Korktuğum başıma geldi. Onun canı cehenneme ama işte çocuklar babalarını özlüyor. Ben her ne kadar üzerime düşeni yapmış olsam da yine çocuklarıma üzülen, acı çeken benim. Bir yanım tırnaklarını bile görmeye layık olmadığını biliyor bir yanım yine de uğraş görüştür diyor. Şimdiden böyle yapan adam evlenip çocuk yapınca tamamen unutur. Nasıl büyüyecek bu çocuklar Ne zor işmiş bu böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?