Simdiden cok ilgisiz..Siz ne yapardiniz?

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
Hemen konuya geceyim
Erkek arkadasim var 4 aydir ve birbirmize bir süreligine cok uzak oldugumuz icin ayda bir görüsüyoruz.
O hergün 9-10 saat calisiyor ve calisirken ona pek yazmamaya calisiyorum rahatsiz olmasin diye cünki is yerinde telefon kullanmasi yasak ama yinede arada yaziyor ne yaptigimi soruyor vs. ama aksamlari eve geldiginde bazen telefonda konusuyoruz ama telefonda bile ilgisiz oluyorr laflari agzindan cimbizla aliyorum resmen soru sordugumda 1 kelimeyle cevap aliyorum sadece tamam belki yorgundur uykusu var diyorum kendime ve bu durumdan skilip uyuyalim diyorum sonra kiziyor "uyumak istemiyorum seninle konusmak istiyorum" diye ama yinede bir degisiklik olmuyor zorla konusturuyorum sanki. Bundan önce arkadasdik ve o dönemde konustugumuzda bana sorular soruyordu kendisini anlatiyordu bayagi sohbet ediyordukk yani ama simdi HICC!
Sadece bazen cok kiskaniyor gezdigimde disarda oldugumda ozaman bayagi konusuyor hatta tartisiyorda ama genel anlamda sohbetimiz sifir.
Hatta bazen eve gelir gelmez uyuya kaliyor birsey demeden ertesi gün özür diliyor ve cok yorgun oldugunu söylüyor..anlayisla karsiliyorum bunlari tabiki. ama zaten tüm gün görüsemiyoruz konusamiyoruz E bari eve geldiginde özledigini belli etsin gönlümü alsin..acaba kisiligindemi var duygularini gösteremeyen bir tipmi diye düsünüyorum bazen..
Arada biraz özlem gideririz diye resim yolluyorum ve haliyle iltifat bekliyorum sevgi sözcükleri gibi ama o bile yokk.. inanin sanki bu iliskiyi ayakta tutan bir tek benim artik yoruldum ve kac defada söyledim ona agzindan cimbizla laf aliyoruz diye sonra 3-4gün düzeliyor ama oda sanki zorla yaptiriyormusum gibi oluyor..
Bu arada alakasi varmi bilmiyorum ama aramizda yas farkida var ben 22yim oda 29 yasinda
Ne yapacagimi bilmiyorumm kisacasi hic umrunda degilmisim gibi
cok agir tartisinca kavga edince gönlümü almaya cabaliyor ama aramiz düzelincede böyle ilgisiz oluyor iste.. Kendimi bazen sorguluyorum Acaba benmi cok sey bekliyorum ve anlayissizim?
Ne düsünüyorsunuz?
Siz olsaniz ne yapardiniz?

arkadaşım bende seninle aynı dertten şikayetçi idim hatta buraya konu açmıştım istersen konuma bir bak gerçekten erkeklere cok yüz vermemeliyiz çünkü tepemize çıkıyorlar en iyisi kendimize daha çok değer verdiğimizi göstermek inanın biz degerli olursak biz kendimize değer verirsek karşımızdaki de veriyor o yüzden çok üstüne düşme göreceksin kıymetli olacaksın

Hergün konuşacak ne bulurki insan? Bilmiyorum ki, bende telde konuşmayı hiç sevmem, cepte özellikle, 5 dk konuşsam başım ağrır. Yan yana iken muhabbetiniz nasıl?

Belli ki o uzun muhabbetlerden hoşlanmıyor, espriler, iltifatlar vs...

Aksi halde 4 aylık ilişkide bu kadar ketum olmaz.

Arkadaşken sohbet ediyormuşssunuz...

Ama erkekler arkadaşlarıyla sohbet edip eşleriyle susabilirler, böyle adamlar var.

İkiniz de iyi ve olgun insanlar olabilirsiniz.

Fakat ilişkiden beklentileriniz ve ilişki yaşama şekliniz birbirinizden farklı görünüyor...

Siz kendinizi yiyeceksiniz neden böyle diye, o şaşıracak neye bozuluyorsunuz diye...

Yani beklentileriniz uyuşmuyor.

İki tarafın da aradığını bulacağı ilişkiler varken zorlamak garip geliyor bana...

Hergün konuşacak ne bulurki insan? Bilmiyorum ki, bende telde konuşmayı hiç sevmem, cepte özellikle, 5 dk konuşsam başım ağrır. Yan yana iken muhabbetiniz nasıl?

yan yana iken muhabbetimiz iyi gözlerini benden alamiyor vs ama sevgi sözcükleri fazla etmiyor cünki utangaclik var biraz sanirsam bundan kaynaklaniyor ama icindekilerini yazsin bari

Ne güzel dedin aynen o durumu yasiyoruzz
ben hep neden böyle diyorum oda anlamiyor neye bozuldugumu neye kizdigimi
tavirlarimdan anlamasini bekliyorum fakat onda tik yok o derece yani
ben cok fazla kafama takiyorumm neyse cok tesekkürler

Bence bi sorun yok..Yani yoruluyodur yorulmasa bile kafası dolu oluyo demekki yazık..Özür diliyomuş uyuyakalınca falan daha nolsun..Bence biz kadınlar ilgi delisiyiz kızlar valla..Telefonda insan konuşacak bişey bulamıyo ki..Benimkisi de hiiç konuşmazdı evlenmeden,ne telefonda ne yüz yüze...Evlendik susmuyo..

Ne is yapiyor da bu kadar yorgun oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…