Şimdiden Hastane Konusunda Dertliyim

Sorulari_olanbiri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
176
-93
13
31
Testlere göre hamileyim henüz doktora gitmedim pazartesi düşünüyorum. Yalnız bir konuda fikrinizi almak istedim.
Ben şu an X şehrinde görevdeyim. 1 hafta sonra yaz tatilim başlıyor. Bu süreçte Y şehrinde olacağım bu Y şehri büyükşehir ve annem orada.
Yani 2 3 ay orada doktora gideceğim. Sonra hamileliğin 3.4.5.6.ayı çalışıyor olacağım. Yani X şehrinde olacağım. Geri kalan zaman ve doğumda Y şehrinde.

Şimdi ben bu Y şehrinde bi hastane buldum doğum paketleri falan var. Ama testleri orada yaptırmam orda olmadığım için sadece doğum ve 4 5 aylık muayene. Beni bu iki şehirdeki doktorlar kabul eder mi bu şekilde? Paket 8 9 bin dediler sadece doğum ve muayene daha uygun olabilir mi sizce? Şimdiden teşekkürler fikirleriniz için. Bütün önerilere açığım.
X şehrinde doğum yapamam altyapı çok kötü ve annem gelemez gelse de uzun kalamaz.

Testlere göre hamileyim henüz doktora gitmedim pazartesi düşünüyorum. Yalnız bir konuda fikrinizi almak istedim.
Ben şu an X şehrinde görevdeyim. 1 hafta sonra yaz tatilim başlıyor. Bu süreçte Y şehrinde olacağım bu Y şehri büyükşehir ve annem orada.
Yani 2 3 ay orada doktora gideceğim. Sonra hamileliğin 3.4.5.6.ayı çalışıyor olacağım. Yani X şehrinde olacağım. Geri kalan zaman ve doğumda Y şehrinde.

Şimdi ben bu Y şehrinde bi hastane buldum doğum paketleri falan var. Ama testleri orada yaptırmam orda olmadığım için sadece doğum ve 4 5 aylık muayene. Beni bu iki şehirdeki doktorlar kabul eder mi bu şekilde? Paket 8 9 bin dediler sadece doğum ve muayene daha uygun olabilir mi sizce? Şimdiden teşekkürler fikirleriniz için. Bütün önerilere açığım.
X şehrinde doğum yapamam altyapı çok kötü ve annem gelemez gelse de uzun kalamaz.
parayı verdikten sonra niye kabul etmesin doktorlar. 2 doktor edin. ne yapacak gönül mü koyacak aaa 5-6 ay için başkasına gittin diye =) bu arada ben 2 sene önce 5000 tl verdim doğum için ve hastane ve doktor parası dahil. muayeneler ayrı.. yani şimdi 8-9 olmuş olabilir. burası da büyükşehir.

parayı verdikten sonra niye kabul etmesin doktorlar. 2 doktor edin. ne yapacak gönül mü koyacak aaa 5-6 ay için başkasına gittin diye =) bu arada ben 2 sene önce 5000 tl verdim doğum için ve hastane ve doktor parası dahil. muayeneler ayrı.. yani şimdi 8-9 olmuş olabilir. burası da büyükşehir.
Evet aradım 8 9 dediler

Hastanelerle görüşmeden bilemezsiniz.

Bu arada neden sürekli annedesiniz? Eşiniz etkisiz eleman mı bu çocuk işinde? Normal olan doğuma annenin gelmesi değil mi?

Ya ücretsiz izne ayrılıp Y de doğum yapacaksınız eşiniz yanınızda çoğu zaman olamayacak yada eşim yanimda olsun da alt yapı falan önemli değil diyeceksiniz x şehrini tercih edeceksiniz .
Ama doktor gönül koymaz yani niye 3 ay oraya 5 ay bana geldi diue :))

Doktorlar karisamaz sizin kacinci ayda nereye hangi doktora gideceginize. Parayi verin bakin nasil ilgileniyorlar paket dediginize gore oze hastane. Doguma on gun kala hastane degistirdim seve seve ilgilendler cokta iyi oldu. Ayrica dogum paketi falan almayin eger normal dogum ve sezeryan fiyatlarini biliyosaniz muayne ucretleriyle hesaplayin ona gore karar verin ama genelde paketler gereksiz oluyor

Sen bütün hamileliğin boyunca her konuda bdvye konu mu açacaksın? Neden gebelik başlığında takılmıyorsun? Hamilemiyim ,işte hamileymişim ama istemiyorum,hastaneye nereye gideyim benim bildiğim 3 bdv konusu oldu daha bismillah kese yok ortada .

6 ayıma kadar Baska özel hastaneye gidip son 3 ay kala diğer özel hastane de doğum yaptım. Para verdiğin sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.

Sen bütün hamileliğin boyunca her konuda bdvye konu mu açacaksın? Neden gebelik başlığında takılmıyorsun? Hamilemiyim ,işte hamileymişim ama istemiyorum,hastaneye nereye gideyim benim bildiğim 3 bdv konusu oldu daha bismillah kese yok ortada .
Seni ilgilendirmez yazma o zaman

Çok insan var Dr değiştiren yaptirdigin bütün testlerin yanında olsun yeter bişey olduğunda elinin altında olur bende ilk dogumumun ilk 3 ayı başka hastaneye gittim maddi nedenlerden degistirdim

Tetleri saglık ocaklarıda yapıyor devlet hastaneleride ücretsiz . İstanbulda normal bi özel hastane 2 -3 bin arası dogum acaba siz nasıl bi hastneyle konustunuz 8-9 bin . Nacizane tavsiyem once keseyı gorun bi gebelıgınız netlessın kalp atıslarını duyun ondan sonra bu seylerı dusunun 🙏

Yanlış yaptığını biliyorsun. Sırf bu yüzden adminler bile seni uzaklaştırdı. Ban bitince hemen dönmüşsün, hala kuralları umursamadan cevap yazıyorsun.

Yıllardır buradayız ,3 günlük üyesin ,uyarmamız kabahat. Banane istediğin kadar banlan.
Büyütme bu kadar.

Tetleri saglık ocaklarıda yapıyor devlet hastaneleride ücretsiz . İstanbulda normal bi özel hastane 2 -3 bin arası dogum acaba siz nasıl bi hastneyle konustunuz 8-9 bin . Nacizane tavsiyem once keseyı gorun bi gebelıgınız netlessın kalp atıslarını duyun ondan sonra bu seylerı dusunun 🙏
Bursa pembe mavi hastanesi.

Back
X