- 10 Haziran 2020
- 176
- -93
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
parayı verdikten sonra niye kabul etmesin doktorlar. 2 doktor edin. ne yapacak gönül mü koyacak aaa 5-6 ay için başkasına gittin diye =) bu arada ben 2 sene önce 5000 tl verdim doğum için ve hastane ve doktor parası dahil. muayeneler ayrı.. yani şimdi 8-9 olmuş olabilir. burası da büyükşehir.Testlere göre hamileyim henüz doktora gitmedim pazartesi düşünüyorum. Yalnız bir konuda fikrinizi almak istedim.
Ben şu an X şehrinde görevdeyim. 1 hafta sonra yaz tatilim başlıyor. Bu süreçte Y şehrinde olacağım bu Y şehri büyükşehir ve annem orada.
Yani 2 3 ay orada doktora gideceğim. Sonra hamileliğin 3.4.5.6.ayı çalışıyor olacağım. Yani X şehrinde olacağım. Geri kalan zaman ve doğumda Y şehrinde.
Şimdi ben bu Y şehrinde bi hastane buldum doğum paketleri falan var. Ama testleri orada yaptırmam orda olmadığım için sadece doğum ve 4 5 aylık muayene. Beni bu iki şehirdeki doktorlar kabul eder mi bu şekilde? Paket 8 9 bin dediler sadece doğum ve muayene daha uygun olabilir mi sizce? Şimdiden teşekkürler fikirleriniz için. Bütün önerilere açığım.
X şehrinde doğum yapamam altyapı çok kötü ve annem gelemez gelse de uzun kalamaz.
Evet aradım 8 9 dedilerparayı verdikten sonra niye kabul etmesin doktorlar. 2 doktor edin. ne yapacak gönül mü koyacak aaa 5-6 ay için başkasına gittin diye =) bu arada ben 2 sene önce 5000 tl verdim doğum için ve hastane ve doktor parası dahil. muayeneler ayrı.. yani şimdi 8-9 olmuş olabilir. burası da büyükşehir.
Seni ilgilendirmez yazma o zamanSen bütün hamileliğin boyunca her konuda bdvye konu mu açacaksın? Neden gebelik başlığında takılmıyorsun? Hamilemiyim ,işte hamileymişim ama istemiyorum,hastaneye nereye gideyim benim bildiğim 3 bdv konusu oldu daha bismillah kese yok ortada .
Tetleri saglık ocaklarıda yapıyor devlet hastaneleride ücretsiz . İstanbulda normal bi özel hastane 2 -3 bin arası dogum acaba siz nasıl bi hastneyle konustunuz 8-9 bin . Nacizane tavsiyem once keseyı gorun bi gebelıgınız netlessın kalp atıslarını duyun ondan sonra bu seylerı dusununTestlere göre hamileyim henüz doktora gitmedim pazartesi düşünüyorum. Yalnız bir konuda fikrinizi almak istedim.
Ben şu an X şehrinde görevdeyim. 1 hafta sonra yaz tatilim başlıyor. Bu süreçte Y şehrinde olacağım bu Y şehri büyükşehir ve annem orada.
Yani 2 3 ay orada doktora gideceğim. Sonra hamileliğin 3.4.5.6.ayı çalışıyor olacağım. Yani X şehrinde olacağım. Geri kalan zaman ve doğumda Y şehrinde.
Şimdi ben bu Y şehrinde bi hastane buldum doğum paketleri falan var. Ama testleri orada yaptırmam orda olmadığım için sadece doğum ve 4 5 aylık muayene. Beni bu iki şehirdeki doktorlar kabul eder mi bu şekilde? Paket 8 9 bin dediler sadece doğum ve muayene daha uygun olabilir mi sizce? Şimdiden teşekkürler fikirleriniz için. Bütün önerilere açığım.
X şehrinde doğum yapamam altyapı çok kötü ve annem gelemez gelse de uzun kalamaz.
Yanlış yaptığını biliyorsun. Sırf bu yüzden adminler bile seni uzaklaştırdı. Ban bitince hemen dönmüşsün, hala kuralları umursamadan cevap yazıyorsun.Seni ilgilendirmez yazma o zaman
Büyütme bu kadar.Yanlış yaptığını biliyorsun. Sırf bu yüzden adminler bile seni uzaklaştırdı. Ban bitince hemen dönmüşsün, hala kuralları umursamadan cevap yazıyorsun.
Yıllardır buradayız ,3 günlük üyesin ,uyarmamız kabahat. Banane istediğin kadar banlan.
Bursa pembe mavi hastanesi.Tetleri saglık ocaklarıda yapıyor devlet hastaneleride ücretsiz . İstanbulda normal bi özel hastane 2 -3 bin arası dogum acaba siz nasıl bi hastneyle konustunuz 8-9 bin . Nacizane tavsiyem once keseyı gorun bi gebelıgınız netlessın kalp atıslarını duyun ondan sonra bu seylerı dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?