Simdiden isim tartismasi

Tartışmaya bile girmem. Konu açılınca kısmet der geçerim. Eşine yansıtma ailesi ile inatlaşma. Eşinle birlikte karar verin gitsin o ismi yazdırsın nüfusta.

Canım eşin istediğin ismi koy demiş zaten. Öyle dediklerinde tamam de geç sonucta kimliği ikiniz çıkartmaya gidersiniz. Bu ne böyle ya kendi çocuğunun ismine ne karışıyorlar öyle bir hakları yok. Tamam de kendi istediğin ismi koy.

eşinde senin gibi pasifmi onlara karşı kandırırlar diye korkuyosun. kadın senin yüzünden çocuğunuz olmazsa oğlumu başkasıyla evlendiririm demiş buna bile sessiz kalmışşsın, bu isim meselesi hiç bişey bunun yanında. bu kadar seesiz ve pasif olmayı nasıl başarıyosunuz

Bu pis zihniyetli, kötü düşünceli insanlardan iğreniyorum.
Yok oğlumun sorunu yok sen rahatsızsın bilmem ne
Oğluna sperm analizi mi yapmış nereden biliyor?
Bu sıralarda eşiniz ne yaptı?
İsime karışmayı bırakan bana kv çıkacak çocuğun olmuyorsa oğlumu başkasıyla evlendiririm diyecek yemin ederim paralarım.
Tavrınızı koyun lütfen

Sen sustukca kv isim hakkini kendinde goruyor. Aman yav hehe de gec. Nufusu esin cikaracak nede olsa

Esime çoğu dediklerini demedim çünkü askeri personel işine odaklanmasi lazm dağ çayır geziyor.bana yelken bu sekildeler ama esim yanimda oldugunda cok iyiler bu yuzlerini esim görmüyor..

Esinizle konusun ve kp ismini koymak istemediginizi soyleyin zaten nüfusa siz yazdiracaksiniz. Ama esiniz babamin ismi olsun diye inat ederse sizde babanizin ismini koyun 1 isim olsun... birde sorun kv onceli erkek torunlara niye kp ismi konmamis

Pasiflikle alakasi yok kadinla tartismaya girince direk hastalaniyor seker hastasi kendisi yatak döşek yatiyor karsisindakini suçlu duruma düşürüyor.

İlk torun olsa neyse, demek ki eltiye sözlerini geçiremediler, eltinizfen taktik alın.

Ve arkadaşlara katılıyorum, tez elden ismini belirleyip duyurun, aldığınız eşyalara ismini yazın, ve bundan sonra adıyla anın.

Benim böyle bir problemim yoktu, yine de cinsiyeti ismiyle birlikte öğrendi herkes, isim konusunu en sona bırakmaya ne gerek var, koyun şimdiden işte.

bebegi sen tasiyosun eziyetini sen cekiyorsun azicik sesin ciksin.cok istiyorlarsa dogursunlar birer tane koysunlar adini.

Eşiniz sizden yanaysa niye sorun ediyorsunuz ki istediklerini desinler eşini söyle önceden erkek torunları var koymamışlar benimkine mi koyuyorlar diye eşinizle başbaşa verip tedavi olup çocuk sahibi oluyorsunuz eşinizde karıştırtmaz herhalde şimdide bunları dert etmeyin.

Ayy bnm kv tutturmus " benim cocugum ben istedigim ismi katarim kimse boyle bi terbiyesizlik yapamaz" dedi bna.boyle kv kafasindan tutup duvara surtturucen elektrik cikartican yav.bak gene sinirim bozuldu
Anladığım kadarıyla bebek senin karnında nasıl onun çocuğu oluyor şizofren galiba ?

Esime çoğu dediklerini demedim çünkü askeri personel işine odaklanmasi lazm dağ çayır geziyor.bana yelken bu sekildeler ama esim yanimda oldugunda cok iyiler bu yuzlerini esim görmüyor..
Ama sen de birikiyor canım
Eşin işine odaklansın peki sen?
Cevabını usulüyle ver susma

Sen şimdi hiçbi şey deme eşini kışkırtırlar yoksa sessiz kal ama eşinide alttan işle şu isim nasil babasi bu isim nasıl oğlumuza o genç olduğunda yıl 2037 olacak uzay çağı ona göre yeni bi isim koyalim de ya da dindar biriyse eşin şu kişi şöyle büyük bi insanmış onun ismini koyalım şefaatci olur vb örnekler çoğaltılabilir

Bide arayıp arayıp canini sikmalarina izin verme arama sende ararlarsada acma onceden 10 aciyorsan tel şimdi 1 aç uyuyordum banyo yaptım tel sessizde kalmış yani birsürü bahane bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…