Simdiden isim tartismasi

Kimliğe istediğiniz ismi yazdırın nasılsa siz ilgileneceksiniz.Sonra onlar ne derlerse desinler. Yormayın kendinizi bunun için boşverin.
 
onlar x desin sen y. kaynananı salla. nufusta yazan onemli neticede. he de geç.
 
Kimliği çıkarmaya eşiniz gitmeyecek mi zaten? Bırakın hayal kursunlar
 
eşim onların gerçek yüzlerini göremiyor en çok buna üzülüyorum demişsin ama zaten onların sana karşı olan tavırları gerçek yüzleri değil, onlar direk olarak sana kötü davranıyorlar.. eşin askeri personelmiş endişe ediyorsun onu anladık da böyle sessiz kalmaya devam edersen daha çok stres yaparsın.
tamam eşine sürekli şikayet etme, yalnızca kaynanalar olay yapmaya çalıştıkları zaman eşine de ki "annenlerle sen konuşur musun onlar en çok seni dinliyorlar, sen dersen konu kapanır mesele uzamaz kimse de üzülmez canım"
madem kaynana hanım bu yolu uyguluyor sen de bu yolu uygula, tatlı dilli ol ve eşim böyle uygun gördücü ol..
 
Problem sizde bu bana teklif edilemez bile ben sıkıntı çekicem bide ismi onlar mı koyacak defolsunlar gitsinler
 
Sizinkinin soyadını taşıyor, benim babamın da ismini taşıcak deyin. başkasıyla evlendirdiğinde ismini koyarsın benim çocuğumun adı belli bu olacak dersiniz
Ayrıca o kadar ısrar ettiği dede adı neymiş merak ettim.
 
Esime çoğu dediklerini demedim çünkü askeri personel işine odaklanmasi lazm dağ çayır geziyor.bana yelken bu sekildeler ama esim yanimda oldugunda cok iyiler bu yuzlerini esim görmüyor..

Eşin askeri personelse sen de hamilesin. Her meslek grubunun bir zorlugu var...Senin içine attiklarin nolucak ?! Eşin dw wenin hassas bir zamandan gectigini senin kendisini dusundugun kadar dusunuyor mu ?
 
Neden bu kadar pasifsin ? Oğullarını başka biriyle evlendirmekten bile bahsetmişler , sen hala o onu dedi bu bunu dedi .. net bir tavırla konuş , dogurdugum çocuğun adını ben koyarım , çok meraklıysanız doğurun bi tane ,koyun kendi istediğiniz ismi ,de ..

Eşine de geçmiş mevzulardan ötürü çok üzgün olduğunu , bu durumun psikolojini olumsuz etkilediğini falan anlat ..biraz duygu sömürüsü yapıp kendi tarafına çek eğer aileci biriyse ..

Ben olsam beni tehdit eden insanları evime de sokmazdim ya neyse ..
 
Pasiflikle alakasi yok kadinla tartismaya girince direk hastalaniyor seker hastasi kendisi yatak döşek yatiyor karsisindakini suçlu duruma düşürüyor.

Canım onun tansiyonu şekeri varsa sen de hamilesin...esas sen gerilirsen sonuclarina bakmak lazim...k.valide kolayini bulmusss...hastayim deyip sıyrılıyo...
 
Eşler arzu ederse annelerinin babalarının ismini koyabilirler elbetteki.
Ancak bunun zorla ve emri vaki ile olması hoş değil.
Dinende bu hak anne babaya verilmiştir.
Bence heleki böylesi mücadele sonrası bebeğiniz olurken,herkesin anlayışla karşılaması gerek.
Eşinizle bunu net bir şekilde konuşup karar vermelisiniz.
 
Ya siz gidin nufusuna ne istiyorsaniz yazdirin, onlar da ne istiyorlarsa desinler. Cocuk nasil olsa nufustaki ismini kullanacak. En fazla kendi aralarinda oyle hitap ederler. Dert etmene bile degmez. He he de gec. Tamam koyariz de nufusta yazdirma. Cildirsinlar.
 
Buna haklari yok iciniz rahat olsun,bence sakin pes etmeyin koymayin ismini.Yine de yaranamayacaksiniz nasil olsa
 
Oğlunun bi sorunu olmadığını ne biliyormuş kayınvalide? Kendisi doktormu acaba? Valla kusura bakmayın konu sahibi ama bana böyle diyen üstüne de oğlum senin yüzünden baba olmayacak değil başkasıyla evlendiririm ona göre davran diyen kv nin alnını karışlarım ben. O kim oluyor da böyle konuşabiliyor? Yıkardım ortalığı bırak çocuğuma isim koymayı yüzünü bile göremezdi net. Eşiniz anasının bu söylediklerini biliyor mu? Eğer bu durumu biliyorsa ağzını bile açamaması lazım size. Annesine de cevabını vermiş olması lazım.
 
su olacak deme surpriz dogunca ogrenirsinz deyin. esinle agiz birlgi yapin. senin cocugun olmazsa oglumu baskasiyla evlendiririm diyn kaynanaya ne desem bilemedim. ama istedigin ismi koy.

kafaya da takma.

dua et. saglikli kolay dogumlar dilerim..
 
Boyle pasif davranan kadinlari gorunce ister istemez sinirleniyorum.

Niye kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz ?
"Hayir ismi xx olacak boyle karar verdik." dersiniz olur biter.
 
Bizimkiler de ilk hamile kaldıgımdan bu yana eşim dedi ikimiz karar verecegiz ismine dediği için seslenemediler.
Çocuk büyümüş 5 yaşına gelmişti kv sitem ediyor ee beninm adım konumadı diye.
Halbuki kendi çocuklarına da farklı isim koymus kv.
Kızımı istemediler zamanında ,ardından elti hamile kaldı erkekmiş onun ki diye bayagı bir hava attılar.
Sonuç diğer kızı da evlendi 2.ci cocugum da dahil olmak üzere sonradan 5 torun sahibi oldular hepsi erkek olunca tek kız benim ki olunca kadın sitemlere başladı.
Napım yani hoş kv kendi adını da kullanmaz artık kullanılmayan bir isim takma ad kullanır :)
Benim kıza nufus adını vermek istedi ne kadar bencilce diyiroum.
Eşiniz bu konuda adım atmalı bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…