Beeennnnnn :)) evlendikte boyumuzmu uzadi bekarlik sultanlikmis :))
çok üzüldüm inşallah zamanla düzelir eşin daha çok yenisiniz cicim aylarınız hattaa...
ne kadar süre sevgili veya nişanlı da olsak erkeleri tam anlamıyla tanıyabilmek için aynı evde yaşamak lazım bazı insanlar kendilerini çok güzel farklı bir kılığa sokabiliyor(kadın erkek ayırmıyorum) kanıp gidiyoruz.
evlendiğinden beri böyle mi yoksa bi anlık sinir falan olabilir mi
arkadaşlar ne umutlarla ne hayallerle evleniyoruz ama evlilik sevgililik gibi olmuyor. Çok duygusalım eski hassas yaklaşımlarını görmeyince iyice üzülüyorum . eskiden hiç gık bile demezken şimdi masaya yumruğunu vurabiliyor 10 aylık evliyim çok sıkıldım evlilikten
5 yıl görüştük fakat başka illerdeydik o yüzden hep buluşmalarımız falan heyecanlı oluyordu. süprizler falan yapar karşıma çıkardı doğum günlerinde çok memnundum . fakat ailesine karşı sinirliydi düşünmedim değil ilerde bana da böyle davranırmı diye gerçekten başıma geldi. Bi de çok hassas bi insanım bu kadar ince olmak istemiyorum ama olmuyor.
arkadaşlar ne umutlarla ne hayallerle evleniyoruz ama evlilik sevgililik gibi olmuyor. çok duygusalım eski hassas yaklaşımlarını görmeyince iyice üzülüyorum . Eskiden hiç gık bile demezken şimdi masaya yumruğunu vurabiliyor 10 aylık evliyim çok sıkıldım evlilikten
insanın aklına gelen başına geliyor maalesef ailesine bile sinirli davranan bi adam eşini de kırar çünkü alıştığı tavır bu ama zamanla sana nasıl davranması gerektiğini öğrenebilir bence inşaallah dediğim gibi olur canım daha çok yeni evlisin çok mutlu ol inşaallah..
ben iki yıllık evliyim öncesinde de 1,5 yıllık tanışma söz nişan evresi geçirdik ama Allah a şükürler olsunki ilk gördüğümde nasılsa hala aynı benim eşim ve onunla çok mutluyum hala çok aşığım ona... tabi zamanla sevgili olduğun kadar ilgi göremiyorsun ama alışıyorsun zaten iş güç çocuk ev üçgeninde yuvarlanıp giderken eşimi gördüğümde mutlu olmak yetiyor insana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?