şimdiki aklım olsa evlenmezdim diyen var mı?

Ben sadece 11 ay evli kaldim.3 aydir ayriyiz.bende 11 ayboyunca hep sizin gibi hissettim, mutsuzdum.sabahlara kadar agladigimi bilirim, halada agliyorum.evlilik zor evet.ama inanin ayrilikta cok zor. Duzeltmeye, konusmaya calisin.insallah duzelir.

evlilik içimdekı katil potansiyelını ortaya çıkardı
elımde olsa bi kaşık suda bogabılrımmm onu

evlendikten iki ay sonra yani exi iyice tanıyınca keşke evlenmeseydim dedim çünkü onu yeterince tanımadan evlenmişim kör kütük aşık olarak ama gerçeklerle yüzleşince kaldım öyle baktım olmuyor arkamda bıraktım. tavsiyem iyicene tanımadan evlenmemek vede karşınızdaki kişiler size ne kadarıyla uygun huy ahlak dünya bakışı hepsi hani kimse dört dörtlük değildir ama ktüm eksilerde karşınızdaki kişide mevcutsa bi yere kadar sabır ondan sonra yallah oluyor

Bence şu an sinirle yazıyorsun. Daha çok yeni evlisin. Şimdi yanında olduğu için bunları yazabiliyorsun, bende ara ara böle derim ama sonra geçer. Seviyorsun sonuçta.

bence evlilik bir kumar..ya mutlu olacaksın ya da mutsuz..ister 10 yıl flört et,ister 1 ay...evlenmeden kimse karakterini ortaya koymuyo.
neyse ki ben iyi ki evlenmişim diyenlerdenim.birbirini anlamak,dinlemek çok önemli zaten bunu başardığında mutlu olmamak için hiç bir sebep yok...
burada 10 aylık.9 aylık evli olup evlendiği güne lanet edenleri okuyunca şükrettim halime.ama hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil.bizimde 2 yldır bebeğimiz olmuyo bu yüzden de hep bir tarafımız eksik...

bende pişmanım valla..
keşke evlenmeseymişim...

bende pişmanım valla..
keşke evlenmeseymişim...

denızcım hep merak etmısımdır acaba hamılelık yada bebek durumu degıstırırmı dıye
hamıleleık öncesı tavırlarıyla,bu donemdekı hareketlerı arasında fark varmı?

vallahi ben, bendeki deliyi yonttuysam herkes herkesi yontar.ben evlilik karşıtı bi bayandım biraz egomanyak:)sonra gel zmn git zn 27 yaşımda aşık oldum.ilk 6 ay o kdr gzldiki her şey ne o beni arardı ne ben onu arardı.arkadaş ortamı çinde haftada 2-3 görüşürdük kmse kmseye karışmazdı. tam benlik nereden ulucam dedim ben böle adamı:)))6 ay sonunda bi baktımki aşık olmşum kıskanmaya başlamışım neyse resti çektim bu benimki düştü peşime.bende onun peşindeym ama onun haberi yok.neyseeeee....bi şekilde ilişkimz oturmaya başladım.dedikki birbirimizi kıskanıyoruz aynı eve taşınalım.eşyalar alındı ohhhh her şey çok güzel derken bnmki 1 senemi burnumdan getrdi arkadaşlarını geçtim ki onlar bnmde arkadaşım kuzenmden bile kıskanıo
dışarı çıkıoruz kavgaaa ama nasıl bir kıskançlık.kıyafetlerimi olduğu gibi attım yeni kıyafetler aldımki ben dekolte gynmem ama bzmkinin göznde çıplağım.göğüsümn çatalı falan gözkmüo ama ona gre göğüslerm ortada beyaz tşört gyemem falan filan.daha neler neler...
arkadaşları bze geldimi hemen bi kavga hiç bişey yokken düşünün erisini ama ben hep makul yaklaştım uymaya çalıştım.psikiyatrie gtrdm ialç bile vermedi.neyse yavaş avaş bu işin böle olmayacağını anlatmaya başladım.zmnla gzl bi dille arkadaşlarını eve istemediğimi söledim ki bktı bu sefer yanlış giden bişiiler olduunu farketti.kmsei çağıramıo gelirlerse ben gideceğimi söledim.anlamaya başladı.şimdi kıskançlıklarının yzde yzde 85 i gitti.rahatızzzzz:))mutluyuz, huzurluyuzzzzz:)
ocaktada nikahım varrr:)ben bu adamı 2 senedir tanıorum.çok zor eğittim ama sonunda eğittim.arkadaşlarımada her zmn tavsiyem beraber yaşamadan evlenmeyinnnnn.biz sevgiliyken başkaydık beraber yaşamaya başladığımızda bambaşka çok büyük sorunlar çıkabilior aynı evin içine girince.
o sevgililik hallernden eser kalmıor ama inanın kadın güçlü bir kadınsa baskın bir karakteri varsa ki bzde her ikimzde baskınız en önemli aşık olma nedenimdir ona:))akıllı davranarak düzeltebilior.ses ykseltmek kavga etmek daha çok çıkmaza sürekler.sakin olup oturup konşmadıktantan sonra düzelmez ama bu 1 değil 10 değil 50 kere olacak belkide ama bunu yapın bence:))

Evlenmeseydim demiyorum da... keşke eşim olacak kişiyle evlenmeseydim diyorum, evli olsaydım ama daha aklı selim biriyle evli olsaydım.

Yaşamayı seviyorum ama bazı zamanlar canım yandığında keşke yaşamasaydım diyorum..
Evlilikte benim için öyle eşimi seviyorum, ama bazı zamanlar da özellikle canım yandığında acaba diyorum..
Ama şimdi sorarsan gece yastığa başımı koyduğumda arkamda bana sarılan bir kol,
Başım ağrıdığında saçlarımı uykulu uykulu çekiştiren bir el,
Canım sıkıldığında beni güldüren o adam iyi ki var hayatımda..
ALLAH'a sonsuz kere şükür..

evlenmezdim demek sevdiğim adama haksızlık olur,çok fedakarlıklar yaptık ikimizde evlenmek için çünkü.

ama evlenmezdim değilde farklı davranırdım diyorum ara sıra.

evliliklerde problemler olabilir bnm için ilk aylar cicim ayı fln deildi böyle gitmez diyordum ama zaman ilaçmış her şeye zamanla oturdu evliliğimiz sabret cnm..

Kızzz eşimle tartışınca b...kmu vardıda ewlendin hadi bı halt yedın hangi g...üne güvendinde cocuk yaptım dıyom ama barısınca farklı oluyom ruh halim ne derse
Bazen sewıp bazen nefret edıyo ınsann

denızcım hep merak etmısımdır acaba hamılelık yada bebek durumu degıstırırmı dıye
hamıleleık öncesı tavırlarıyla,bu donemdekı hareketlerı arasında fark varmı?

dünya kadar fark var emin ol....
bi anlayışlı,bi sevgi dolu bi emrime amade...
sanırsın dünyadaki tek hamile benim tek onun çocuğu olacak...
bu kadar fark olmasına gerçekten şaşırdım...
ben geçmişi unutamadığım için pişmanım dedim yoksa düzeldi yani...
tabi bilemem belkide köprüyü geçene kadardır...
belli olmaz bu türün sağı solu...

ben de hiç düşünmüyordum evliliği ama eşim çıkınca karşıma işte bu dedim . İlk zamanlardaki ilgisi çok farklıydı uzakta da olunca o ilgi hep devam etti. Ama ne zaman evlendik rüya bitti. Hayatımın merkezine koyduğum için zor oluyor kabullenmek karşınızda bambaşka bir insan var. Hani dizi film falan diyorlar fakat ne oluyo yani evlenince hep hayalini kurmuyormuyuz bu hayatın . yanyana aynı eve girerken bile ne zaman rahat rahat evimize giricez diyorduk.

Ben 3 yillik evliyim cocugumda var kocamida cok seviyorum ama kayinvalidem oyle seyler yasatti ki hala huzurumu bozucak tekrar diye korkuyorum. Bir omur bu korkuyla yasanir mi( keske evlenmeseydim keske

esimi cok seviyorum ve iyikide eşimle evlenmişim dünyaya tekrar gönderilsem yine eşimden başkasını tercih etmem diyorum ama arasıra da pişman oluyorum çünkü ailem çook uzaklarda ben eşimin ailesinin bulunduğu yere geldim burada kimsem yok eşimin ailesine alışamadım çok yabancı hissediyorum kendimi ailemi yasadıgım yerlerı ozlüyorum yapamıyorum buralardao zaman diyorum işte bır evlilik için degermiydi herseyi geride bırakıp evlenmek diyorum ama sonra eşime bakıyorum herseyi unutuyorum eşim için değer deyip kalbimi susturuyorum...velhasılı kelam evlilik zor iş sanki:97: ...

2 kere evliliğin kıyısından döndüm ikisinde de ailemde uzakta gurbette yaşayacaktım
evlilik için değmez dedim istediğim kadar seveyim ben yapamazdım ama yapsamda çökerdim hemen.
ama güveneceğin bir insan olursa ve o da ailesinden uzakta ise ortak noktada çok iyi.
bu benim yaşadığım bir konu üzerinden örnek verdim.
şuan 1 aylık evliydim ve pişmandım ya da mutluyum diye kendimi kandırıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…