şimdiki aklım olsa evlenmezdim diyen var mı?

6 aylık evliyim ... evet keşke evlenmek için acele etmeseydim diyorum.. evin içinde öylesine ve yalnız gibi yaşıyorum ....

Tam zamanında evlendim )keşke daha erken evleneymişim cnm bnm daha yenisiniz ...inşallah huzurunuz yerine gelir ...zamanla evliliğe alışrsın :)
Eşini tanımaya çalış ..

bu kadar çok pişman olan arkadaşı görünce çok üzüldüm .
eşimin ailesi ile bir çok sıkıntı yaşadım ama ilk gördüğün andan beri iyiki eşimi tanımışım iyiki onunla evlenmişim diyorum...

sabrınızı tüketmeyin inşallah her şey yoluna girer...

Sanirim bende bu aralar keske evlenmeseydim havalarindayim.. Kocam cok iyi birisi ama bizim aramizda daglar kadar kultur farki var, her ne kadar ben bu aradaki farki belli etmemeye calisip onun soylediklerini alttan alsamda, biz ayni sayfada degiliz. ikimizde cok degisigiz.. Evlendigimden beri cocugumda olsun cok istiyorum ama olmuyor ve son zamanlarda evliligimi sorguladikca acaba bunun icin mi olmuyor diyorum

Ben 20 yasimda evlendim, eger simdiki aklim olsaydi daha beklerdim, acele etmezdim.. gelinlik giymenin ceyiz duzmenin heyecani buyusu bitince o zaman basliyor esas evlilik. birde ustune calisip cabalayip ev islerini de kendim yapmak zorunda kalinca sanki kendi basima yuruyormusum hissine kapiliyorum.

Bence toplumumuzda kadına daha 3-5 yasından ıtıbaren evlenmek yuva kurmak gelinlik giymek hayatın temel gayesiymiş gibi yansılıyor. Kadınların bır cogu kı buna nıce kulturlulerı okumuşları da dahıl evlendıklerı zaman herseyın turk fılmlerındkı gıbı olacağını zannediyor. Oyle kı yakışıklı, akıllı,calıskan, ınce dusuncelı kocaları onları asla üzmeyecek bır dedıklerını ıkı etmeyecek, her ıstedıklerı ayaklarına gelecek oyle omur boyu gulluk gulıstanlık bır sekılde yasayıp gıdecekler.

Erkeklerıde bunun tam tersı benım oğlum ıstedıgını yapar, o erkek, yemegı hazır olacak, ev ıslerıne yardım etmez, güzel bır kadınla çıkacak asık olacak onunla evlenecek ama babasının yasadıgı hayata devam edecek v.s. tavırlarla yetıstırılıyor.

Ama böyle bır yasam seklı yok. Kadınlarda artık erkekler gıbı çalışıyor yoruluyor her ısın ucundan tutuyor. Dolasıyla eskı zamanlarda kadının evde çocuk baktığı kocasının evı gecındırdıgı günler bıttı. Kadınla erkegın gorevlerı toplumda esıt hale geldı. Fakat sadece cok kucuk bır kesım bu duruma uyum saglayabıldı. Hla böyle olunca evlılıklerde sorunlar gıttıkce arttı.

Bu sorunlarla karşılaşmamak evlendıgı zaman suprız yasammak ıcın kısılerın oncelıkle eslerıyle uzn sure flört etmesını doğru buluyorum. Ancak bu flört un sadece asık olarak yapılması benı cok sasırtıyor. Oyle kı bence evlılıkte evlendıgın kısıye asık olmak kadar evlendıgın kısıyle ne derecede arkadaş hatta kanka olduğunun cok buyuk onemı var. Bende esımle 6 sene çıktım evlenmeden once. ONu hep cok sevdım hala da sevıyorum fakat bır yerden sonra sevgılılıgın yanında en ıyı arkadaş olduk. Ben onunla PS maçları yaparken o benımle mağaza mağaza kadın çorabı aradı.

Demeye calıstıgım su kı ınsan sadece cok sevdıgı asık olduğu bırıyle omur boyu yasayamaz... Bu sevgı mutlaka sıkı bır arkadaşlık ılıskısı ıle desteklenmeli bence. Ancak o zaman ortak zevklerınızın farkına varıp karsınızdakı kısının dünyaya nasıl baktığını goruyorsunuz. Hal böyle olunca evlendikten sonra da hıcbır surpsızle karşılaşmıyorsunuz.

Herkes dugun gununu stresinden ılk ayların zorluluğundan evlılıge alışmaktan bahsederken sız kendı dugununuzde ne kadar eglendıgınızden, evlenince hayatınızda hıc bırsyeın degısmedıgıınden sadece yenı bır eve taşındığınızdan falan bahsedıyorsunuz.

Evlılıklerının ılk donemlerınde bu tarz sorunlar yasayan kısılerın de bu "kanka" olma aşamasına gecıstekı sancıları yasadıklarını düşünüyorum. O yüzden bır cok kısının bu donemı eslerıyle aynı zamanda en ıyı arkadaş olacakları gunlerın de yaklaştığını umut edıyorum.

Bu nedenle kendımi de dahil ederek sunu soyluyorum kadın daha az kaprisli erkek daha nazik olduktan sonra cok sey cozumlenebılıryor bence.

Dılerım hersey gonlumuzce olur kızlar!

Dılerım hersey gonlumuzce olur kızlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…