şimdiki aklım olsa....

her söz verene inanmazdım.çünkü herkes söz vermenin ne demek olduğunu özümsememiş olabiliyor..

Son düzenleme:
erken evlenmezdim kesinlikle dediğim olsun isterdim
hersyimi aldirirdim altinlarimi vermezdim
iyi değil de boyle kotu olmak isterdim ii olmkta hep yipratiyo
işim olsun isterdim
en önemliisi ailemi annemii istediğim zamn görmek isterdim

şimdi ki aklım değil 1 gram aklım olsa;
hayatıma giren en son insanın canını acıtmak istemezdim,
bandırmaya gidipte o insanın hayatıma girmesine izin vermezdim,
evde ki sıkıntılardan dolayı saçımın dökülmesine,sırtımda sivilceler çıkmasına,sinirlerime hakim olamayışıma,evdekilerin rahatlıklarını görüp iyice sinirleneceğime oturur adam gibi derslere çalışır şehir dışında okumak isterdim.

kendime azıcık güvenebilmeyi isterdim.
hayallerimi insanlarla paylaşmak yerine kendi içimde taşısaydım eğer,onların hayallerimi baltalamalarına izin vermeseydim eğer, şimdi istediğim yerde olabilirdim kim bilir....

simdi aklim aslinda yine ayni aklim:))yine esimle evlenirdim, yine 21 imde evlenirdim, ama belki biraz daha erken bebek planlari yapardim......
ve benden size tavsiye bekarken kiz olarak asla para biriktirmeyin yiyin....ben yemedim icmedim biriktirdim askim evliligimize 0 parayla geldi:))) feda olsun ama yinede zoruma gidiyor bazen iste:)))

Nefret ettiğim şu matematik dersinden babamı ikna edip özel öğretmen tutursaydım üstüne,üstüne gitseydim

şimdiki aklım olsa vajinismusu gözümde bu kadar büyütmez ve balayımı zehir etmezdim kendime.

şükürle rolsun ki hiç buyuk keşkelerim yok Rabbimin izniyle de bundan sonrada olmaz inşallah.Rabbim kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş.
keşke ;eşimle daha önce evlenseydim ve evimin huzurumun tadını doya doya yaşasaydım.şuanda iş hayatımdan dolayı evimden uzaktayım ve evimin kokusu burnumda tütüyor sanki.her sabah uyandığımda evimde olmak istiyorum.....

Şimdiki aklım olsa eşimle evlenmezdim.
Hadi evlendim, kimsenin biz öderiz lafına girip borca girmezdim.
Hadi borca girdim, tüm birikimi eşimin eline vermezdim...
Hadi onu da verdim, eşimin bana yaptığı psikolojik baskıyı çekmezdim...

Ah şimdiki aklım, o zaman olacaktı ki, şimdi ne yapıyorsam o zaman yapardım:2:

Simdiki aklim olsa muhakkak ama muhakkak
- bir enstrüman calmayi ögrenirdim
- satranc oynamayi ögrenirdim
- ögrendigim yabanci dilleri unutmamak icin daha cok pratik yapmak isterdim
- sagligima daha cok iyi bakardim, bu kadar cok calismazdim
- daha cok eglencelere giderdim, daha cok tatil yapip degisik yerleri görmek isterdim
- degistiremeyecegim seyler icin kafami yormazdim
- bencil olmayi, baskalarini kendimden daha üstün görmemeyi isterdim
- hayati bu kadar cok ciddiye almazdim
- daha cok güler, neselenir, eglenir bazi seyleri olacagina birakirdim

gerisi icin Allahima binlerce tesekkür ederim....bunada sükür....

Şimdiki aklım olsa puanım tuttuğu halde bölümü beğenmemezlik ettiğim için bir kenara attığım Boğaziçi İngiliz dili ve edb. bölümünü okurdum... Tek pişmanlığım budur.

merhba benim zor bi evlilğim zor bi doğumum ve zorlu bi süreci olan bebeğim oldu
bu dönem içinde ağzımda dilimde hep keşkeler olurdu
yeni yeni anladımki hayatımdan çok memnunum iyiki yaşamışım bu hayatı herşeye rağmen
çok şeker bebişim büyüdü 2 yaşında sorunları azaldı
keşkelerim yalan oldu.inşallh hepinizin keşkeleri yalan olur (amin)

Amin canım..........

duygularıma ne güzel tercüman olmussun.şimdiki aklım olsa ben de eşimle evlenmezdim.üniversitede tanıştık daha 20 yaşındaydım.o saf duygularımın peşinden gidip hayatımı kısıtlayıp 6 yıl onun iş kurmasını bekleyip evlenmezdim.o zamanlar keşke biri bana dur deseymiş.gençliğimi hiçe saydığım dişimle tırnağımla biriktirdiğim tüm paramı verdim.defalarca kredi çektim.hep ödedim.ama elimde koca bir stres ve sıfır kaldı.bugün de ticaretle uğraşan eşim son olarak arabamı sattı.keşke düzgün bir ailesi olan, ailemle aynı şehirde yaşayan, ayakları yere basan, düzenli mesaili bir işte çalışan hayallerimi engellemekyerine onlara ulaşmama teşvik eden, her olayda yumruk yerine zekasını kullanan, daha sakin, efendi, değerbilen biriyle evlenseydim.kendimden geçtim de bebeğimin geleceğini göremiyorum.halbuki giden paralarımla ben tek başıma onun hayatını garantileyebilirdim.çok ama çok pişmanım.Allaha sığınıyorum yapabileceğim tek şey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…