şimdi ki aklım olsa dediğim bişey yok ama bazen branşımın beni çok yorduğunu düşünüyorum ve keşke daha kolay bi branşı seçmiş olsaydım diyorum.öss ye hazırlanırken çok çalıştım,millet ünv. yata yata okurken ben yine çok çalıştım(çünkü zor bi bölümü seçmiştm),atanabilmek için yine çok çalıştım,şimdi mesleğimi icra ediyorum ve ne yazık ki kurumda yine en çok ben çalışıyorumbu benim kaderim olsa gerek...
simdiki aklim olsa okuluma devam ederdim..simdiki aklim olsa erkenden evde kalmis gibi evlenmezdim...simdiki aklim olsa insanlara gerektiginden fazla deger vermezdim...
şimdiki aklım olsa evi olmayan biriyle kesinlikle evlenmezdim ailesine karşı pısırık biriyle evlenmezdim asla mali müşavir mesleğini seçmezdim öğretmen olmak için uğraşırdım taaa en baştan
o hatayı yapıp ailemi üzmezdim
kesinlikle okulumu bitirdikten ve işe girdikten sonra evlenirdim
veee benden büyük ve hiçbişeyi olmayan anacı kocamı adam etmeye çalışmazdım..
Şimdiki aklım olsa hamile kaldığımı öğrendiğimde istemiyorum diye günlerce ağlayıp bebeğimi üzmez erken doğumuna ve ölümüne sebep olmazdım. Hayatımın en büyük pişmanlığı ve daha büyüğünün olmasına izin vermeyeceğim
Şimdiki aklım olsa evde kalmışım gibi koşa koşa o beş kuruş etmez,adi,psikolojik sorunları olan adamla evlenmezdim.sanki eksikliymişim gibi beni hiç istemeyen o garip aileye gelin olmazdım.arkadaşlarım gibi yapar mezun olunca istanbulda kalıp orada devam ederdim hayatıma..
ama artık söylenecek tek bir şey var: geçmiş olsun