şimdiki aklım olsa....

kpss ye mezun olur olmaz girerdim ahh ahh (gerçi aile eşle ilgi sormuşsun ama olsun artık)

Son düzenleme:
Şimdiki aklım olsa yine Onunla evlenirdim ama biraz daha geç evlenirdim ailemle daha dolu dolu zaman geçirirdim ve İstanbuldan başki hiç bir şehirde yaşamayı kabul etmezdim.

Asla öğretmenlik mesleğini seçmezdim.

Deveye diken sözünü herkese söyleyip akıl verirken o aklın birazınıda kendime kullanırdım!

sımdıkı aklım olsa ;
kımseye guvenmezdım
yaptıgım hataları verdıgım yanlıs kararları bır daha yapmazdım

Üniversite için daha çok çalışırdım ve en önemlisi şu anki sevgilimle asla olmazdım. O kadar abur cubur yiyip 68 kiloya çıkmazdım.

şimdiki aklım olsa eşimle ve ailesiyle arama bir mesafe koyardım ve ailesinin kuzusu biriyle evlenirken bir kez daha düşünürdüm

...ilk askimi asla birakmazzzz ve simdi nisanli oldugum insanla degilde ilk askimla evlenirdim!!!
Bir tek keske dedigim sey bu. Keske Keske Keske ilk askimi birakmasaydim, her zorluga karsi savassaydim. Kazanan Askimiz olsaydi.
Simdi bir baskasiyla nisanliyim. Mutlu degilim ama nedense geri adim atmaya cesaretim yok. Cok Pismanim Cok.

simdiki aklim olsa...
kendimi kimseye ezdirmez, herseyi icime atip susup icin icin aglamazdim. Esimi kendi ailesine karsi beni korumasini ilk evlendigimiz senede saglardim, onlarla bir olup beni susturmasini degil benim önüme gecip ondari susturmasini saglardim

şimdiki aklım olsa eşimle ve ailesiyle arama bir mesafe koyardım ve ailesinin kuzusu biriyle evlenirken bir kez daha düşünürdüm

ailesinin kuzusu olmasa bile ailesinden nefret etse bile evlendikten sonra öyle bi kiymete biniyorlarki sanarsin okadar yil ailesi degil sen cektirmissin esine de haberin yok.
ama zamanla oda degisiyor gercek kiymeti kim veriyor ögreniyorlar.

şimdiki aklım olsaydı o liseyi okumazdım
şimdiki aklım olsaydı asi bi kız olurdum hiç ama hiç kimseyi dinlemezdim
şimdiki aklım olsaydı kendimi hiç ezdirmezdim
şimdiki aklım olsaydı sadece ailemi düşünürdüm sadece
şimdiki aklım olsaydı oturur ders çalışırdım ve asla bu şehre gelmeyi istemezdim
şimdiki aklım çok mu ii bilmiyorum ama şimdiki zamandan gelecek zamanda inşallah pişman olmam

bakire ama dul nası oluyo yaa???

şimdiki aklım olsaydıya cevap bulamadım çünkü fakir bir çocukluktan sonra istediğim mesleğe öğretmenliğe kavuştum ve bana çok değer veren , yakışıklı, mesleği güzel canım kocamla evlendim.çok şükür benim tek aptllığım şu;
insanlara karşı çok iyiyim ve bana her söylenen sözün altında kalıyorum . bende bu kafa oldukça da kalacağım eminim.. olsun yinede bu küçük bir şey sayılır

canım benim henüz söylediğin gibi nişanlıysan yol yakınken dön
hatanda ısrarcı olma

bu şu an akıllıyım demekmi
yine hiç bir şeyi değiştiremezdim
çünkü akıl var ama cesaret yok?

sanırım yine aynı şeyleri yapar ama bu sefer daha az üzülürdüm:) Yanlışlarım çok şey kattı bana bunların farkındayım çok olgunlaştırdı amaa daha az üzülürdüm kesinlikle..

simdiki aklim olsa okuluma devam ederdim..simdiki aklim olsa erkenden evde kalmis gibi evlenmezdim...simdiki aklim olsa insanlara gerektiginden fazla deger vermezdim...

Fadm

ta_nem kullanıcısından alıntı

ailesinin kuzusu olmasa bile ailesinden nefret etse bile evlendikten sonra öyle bi kiymete biniyorlarki sanarsin okadar yil ailesi degil sen cektirmissin esine de haberin yok.
ama zamanla oda degisiyor gercek kiymeti kim veriyor ögreniyorlar

şimdiki aklım olsa bende eşimin ailesini iyi tanır bu evliliği yapmazdım.kesinlikle katılıyorum size evlendikten sonra aile kıymete biniyo.inanamıyorum buna.inşallah benim eşimde ona değer verip hep yanında olan ben olduğumu anlarda hakkım olan değeri verir artı bana.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…