merabalar ben geçen pazartesi ameliyat oldum bugun alçım ve tamponum cıktı ama aynaya baktıgımdaki halim korkunçtu hiç istediğim bi burun değildi gozlerm birbirinden ayrık ve burnumun tepesi yanaklarımla birleşmiş gibiydi acaba herkestemi ilk burun açıldıgında öyle bi tatminsizlik oluyor yoksa bende mi boyle oldu lutfen yardımcı olun 4 saattir ağlıyorum çıldırıcam o kadar acı çektim bide istediğim gibi bi burun çıkmayınca tam çıldırdım.acil cevap yazarsanız sevinirim kızlar
slm simge nasilsin? daha yeni alcini almislar merak etme.burun 6ay ile 1 sene arasinda tam seklini aliyormus diyorlr.Bende gecen cuma ameliyat oldum 4gun oldu.tamponlar alindi.panik yapma canim:)
canım bu arada sanada cok geçmiş olsunn
tsk ederim ank.ayrica doktorlar bile senin kadar insanin icini rahatlatmiyorlar:)burada olmaniz gercekten cok iyi cunki bende ameliyat olmayi dusundugumde tesadufen googleden bu siteye girdim ve burda bi kac arkadasin yorumlariyla moral buldum ve dila var oda cok sagolsun hep guler yuzuyle pozitif enerji saciyo.sen zaten bi uzman olmussun tatlim seni soylemeye gerek yok tsk ler iyiki varsiniz.
burnunun şeklini ancak 3 ay sonra anlayabliirsin diyor doktorlar. ben de ameliyat olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. o kadar çok doktorla görüştüm ki. 1 haftalık çok burun gördüm. çok şiş oluyor. ve hepsi de birbirinin aynı gibi. sabretmek lazım. aynaya çok bakma.
hangi doktora ameliyat oldun sorabilir miyim?
burun ameliyatı olalı 2 ay oldu ve burnum mukemmel bu kadarını cidden beklemiyodum ilk beyenmemiştim ama alışık olmadıgım içindi şimdi harika.İlker manavbası ya hiç dusunmeden burnunu teslim edebilirsin
benim 13. günüm bugun ve ilk güne göre bile baya düzeldi ama hala cok şiş ve ucu cok kalkık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?