simge22 Burun Estetiği Ameliyatı

simge22

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
7
0
286
İstanbul
merabalar ben geçen pazartesi ameliyat oldum bugun alçım ve tamponum cıktı ama aynaya baktıgımdaki halim korkunçtu hiç istediğim bi burun değildi gozlerm birbirinden ayrık ve burnumun tepesi yanaklarımla birleşmiş gibiydi acaba herkestemi ilk burun açıldıgında öyle bi tatminsizlik oluyor yoksa bende mi boyle oldu lutfen yardımcı olun 4 saattir ağlıyorum çıldırıcam o kadar acı çektim bide istediğim gibi bi burun çıkmayınca tam çıldırdım.acil cevap yazarsanız sevinirim kızlar

burnunun şeklini ancak 3 ay sonra anlayabliirsin diyor doktorlar. ben de ameliyat olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. o kadar çok doktorla görüştüm ki. 1 haftalık çok burun gördüm. çok şiş oluyor. ve hepsi de birbirinin aynı gibi. sabretmek lazım. aynaya çok bakma.
hangi doktora ameliyat oldun sorabilir miyim?

slm simge nasilsin? daha yeni alcini almislar merak etme.burun 6ay ile 1 sene arasinda tam seklini aliyormus diyorlr.Bende gecen cuma ameliyat oldum 4gun oldu.tamponlar alindi.panik yapma canim:)

canım cok cok geçmiş olsun ve bu kadar kendini yıpratma her estetik olanın başına böyle şeyler gelebilir ve ilk alcı tampon cıktığında herkesinkide süper olmaz ilk başta sana cok kötü gelir ve takma burun gibi gelir bende ilk cıktığında korkmuştum berbattı şişti afedersin ama domuz burnu gibi duruyordu yüzümde doktorum beni başta uyardı görünce şaşırma hiç begenmiyeceksin dedi ve telkin etmişti beni kimseninde sanmıyorum alcıdan cıkar cıkmaz mükemmel bir burnu olmuyordur zaman ister burun emek ister vee zamanla şekil ve ödem gider onun için sabretceksin bir hatta yok diyosa doktorun korkma canım düzelcek herşey ilk 6 ayda daha sonra 1 senede burunun derisinin kalınlığına görede iyileşme süreci değişebilir ama 6ay ve 1 yılda burun son halini alır ve oturur ilk günlerin en kötü günlerindir ama ilerde bunları hatırlayıp güzelersin fıstık tekrar cok geçmiş olsun sana

slm simge nasilsin? daha yeni alcini almislar merak etme.burun 6ay ile 1 sene arasinda tam seklini aliyormus diyorlr.Bende gecen cuma ameliyat oldum 4gun oldu.tamponlar alindi.panik yapma canim:)

canım bu arada sanada cok geçmiş olsunn

simge merhaba canım ,

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi zamanla düzelecek burnun sabır işi. bu arada doktorun kimdi .... bende haftaya barış çakırla görüşmeye gideceğim. ama çok korkuyorum. acaba iyi olurmu diye. senin doktorun kimdi canım. bu arada takma kafanı herşey düzelecek bak göreceksin.

canım bu arada sanada cok geçmiş olsunn

tsk ederim ank.ayrica doktorlar bile senin kadar insanin icini rahatlatmiyorlar:)burada olmaniz gercekten cok iyi cunki bende ameliyat olmayi dusundugumde tesadufen googleden bu siteye girdim ve burda bi kac arkadasin yorumlariyla moral buldum ve dila var oda cok sagolsun hep guler yuzuyle pozitif enerji saciyo.sen zaten bi uzman olmussun tatlim seni soylemeye gerek yok tsk ler iyiki varsiniz.

canım burda zaten birbirimize yardım etmek için bulunuyoruz ve elimden geldikce ve calışmadığımdan burda kkyı seviyorum cok arkadaş edindim sayesinde banada bir vakit geçirme ve insanlara tecrübelerimi anlatarak onlara azda olsa yardımcı olmak için burdayım herzaman elimden geldikce yardımcı oluyorum daha fazlasınıda yapmak isterim insanlara bi faydam oluyosa ne mutlu bana:)

Çok geçmiş olsun,

Bende burun estetiğinden 6-8 ay arasında tam olarak istenilen şekilde olduğunu duymuştum.. Panik yapma derim, zamanla yapısal olarak yerine oturacaktır.

Stres yaptıgın sürece sürekli burnun ile oynama ihtiyacı duyarsın bu da şekil bozukluğuna neden olur.. Sakın ola böyle bir hataya düşme..

İlker manavbaşı na amelyatımı oldum teşekkür ederim yorumlarınız için umarım çabucak düzelir bantlarımı 6 ay boyunca cıkarmayı düşünmüyorum dogrusu :))

ilker manavbası canım :)

arkadaşlar foruma yeni üye oldum tabi başladım estetik dr arastırmaya burnum için. 2 ocak naci celike, yarın da ilker manavbasına gorusmeye gidicem. bakalım ne diyecekler.
ilker manavbasından memnun olan olmayan burun için var mıdır???
bana baya pro biri lazım cunku revizyon istiyorum ve ayrıntılı birşey olacak.

burun ameliyatı olalı 2 ay oldu ve burnum mukemmel bu kadarını cidden beklemiyodum ilk beyenmemiştim ama alışık olmadıgım içindi şimdi harika.İlker manavbası ya hiç dusunmeden burnunu teslim edebilirsin

burun ameliyatı olalı 2 ay oldu ve burnum mukemmel bu kadarını cidden beklemiyodum ilk beyenmemiştim ama alışık olmadıgım içindi şimdi harika.İlker manavbası ya hiç dusunmeden burnunu teslim edebilirsin

ilk mesajından sonra böyle şeyler duymak çok güzel inan çok sevindim adına inşallah dahada güzel olur benimde 3.günüm bende alçı çıktığında bu tarz şeylere hazırlıklı olsam iyi olacak :)))))

benim 13. günüm bugun ve ilk güne göre bile baya düzeldi ama hala cok şiş ve ucu cok kalkık

benim 13. günüm bugun ve ilk güne göre bile baya düzeldi ama hala cok şiş ve ucu cok kalkık

13 gün bi burun için cok erken zaman şiş olması ve kalkık olması cok normal olmasa zaten bi tuhaflık vardır:) cok tazecik burun daha zaman içinde ne şişlik nede o kalkıklık kalıcak yumuşaması lazım serttir daha anca ödemler gittiğinde yumuşar ve burun zamanlada inmeye başlar merak etme sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…