- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
- Konu Sahibi Kedili0983
-
Sağlık sorunum sebebiyle bir ilaç Almak zorundayım. Bu yüzden veremiyorum anne sütüNiye sağma makinesi alıp sütünü sağmayı denemedin.
Kuzenim 6 ay boyunca su vermedi sabah akşam gece sağdı verdi cocuk doktoru bile mama önerdi sütüm var niye mama verim dedi.
Keşke sizde deneseydiniz
Sağlık sorunum sebebiyle bir ilaç Almak zorundayım. Bu yüzden veremiyorum anne sütü
Ben özürdilerim esas , konumda daha açık yazabilirdim atlamışım.Özür dilerim bebek emmek istemedi sandım 1 hafta emzrdim diyince k bakmayın
merhaba , benim 50 günlük bir bebeğim var. Ne yazıkki sadece ilk 1 hafta anne sütü verebildim.sarılık olmadı oğlum atlattık allahtan onu. İlk başta aptamil 1 kullandım ama oğlumda aşırı kilo artışı oldu ama boyu da orantılı uzayınca Dr sorun yok dedi. Ama aptamil bebeğimde çok gaz yaptı. Birde 1 gün kaka yapıyor bir gün yapmıyor. Çok nadir her gün günde 1 kez yapıyor. Kakasının rengi açık ve sıvı. dr tavyesi ile similac 1 kullanmaya başladım bugün. Merak ettiğim Similac kullanan anneler memnunmusunuz? Bağışıklık sistemini korurmu bu mama .Nolur kısa bir sürede olsa konumu taşımayın , anne sütü veremediğim için çok üzgün ve endişeliyim
Aptamil iyi değil dediler bana. Similac ı bir deneyin sizde isterseniz.Of canim 36 gunluk bebegim aptamil veriyorum bikac gundur kaka yspma problemi var gaz yapti evet bende degistrmek istiyorum ama bilmiyorum hangisi iyiki
Benim bebeğim 4 aylık anne sütü yetmediği için takviye olarak kullanıyorum smilac 1 i sorun yaşamıyorum bebeğimin büyük tuvaletine cıkma sorunu var mama biraz yağlı gibi yardımcı oluyor banada tek önerilen mama oldu smilac bebeğimde aşırı kilo alımıda yapmadı bana soranlara öneriyorummerhaba , benim 50 günlük bir bebeğim var. Ne yazıkki sadece ilk 1 hafta anne sütü verebildim.sarılık olmadı oğlum atlattık allahtan onu. İlk başta aptamil 1 kullandım ama oğlumda aşırı kilo artışı oldu ama boyu da orantılı uzayınca Dr sorun yok dedi. Ama aptamil bebeğimde çok gaz yaptı. Birde 1 gün kaka yapıyor bir gün yapmıyor. Çok nadir her gün günde 1 kez yapıyor. Kakasının rengi açık ve sıvı. dr tavyesi ile similac 1 kullanmaya başladım bugün. Merak ettiğim Similac kullanan anneler memnunmusunuz? Bağışıklık sistemini korurmu bu mama .Nolur kısa bir sürede olsa konumu taşımayın , anne sütü veremediğim için çok üzgün ve endişeliyim
hangi ilaç antidepresan miSağlık sorunum sebebiyle bir ilaç Almak zorundayım. Bu yüzden veremiyorum anne sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?