Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben se sma Ike Smilac arasinda karar vermiyordum, ama kizim Smilac I daha iyi Cok sevdi. Cok iyi icmiyor similac I da ama sma hic icmediBen cok arastirdim sma ile evolvia arasinda kalmistim. Evolvia kullanıyorum cok memnunum
Cevabladigin icin tesekkur ederim canim,suan similac iciyor cok guzel icmiyor aslinda yalniZ geceler icire biliyorum malesef gunduzleri 60,90 ml iciyor 4 aylik Oldu artik . Ama baska mamalar I hic Sevemedi diye similac da karar verdik. Ama yine tetirginim acaba icerik iyimi deye. Siz 1 yasdan Sonra neden hero baby e gecdiniz? Bebis istemedimi diye ?similac kullanmistik biz uzun sure. yasindan sonra da hero baby kullanmistik. similac sekerli bir mama degil oyüzden hem beni emip hem mamayi devam ettirebilmistk.mama sisirir derler kilosu normal seyretti genelde sisirmedi. diğerini bilmiyorum
Canim ben se sma Ike Smilac arasinda karar vermiyordum, ama kizim Smilac I daha iyi Cok sevdi. Cok iyi icmiyor similac I da ama sma hic icmedi![]()
Cevabladigin icin tesekkur ederim canim,suan similac iciyor cok guzel icmiyor aslinda yalniZ geceler icire biliyorum malesef gunduzleri 60,90 ml iciyor 4 aylik Oldu artik . Ama baska mamalar I hic Sevemedi diye similac da karar verdik. Ama yine tetirginim acaba icerik iyimi deye. Siz 1 yasdan Sonra neden hero baby e gecdiniz? Bebis istemedimi diye ?
Anladim ️canim cok tesekkurlersimilac ın içeriği diye biliyorum. ben o dönem araştırıp onu seçmiştim. hero baby daha uygun diye marketten falan alması kolay diye ona geçtik sonradan. yaşından sonra çok önemsemedik kalitesini.
Demekki Sizin bebis SMA sevmis, biz de tam eksiOnce smilac verdik begenmedi. Simdi sma yiyor. 3 saatte bir 90 lik yiyor. Kızım 45 gunluk. Her mama öncesi yada sonrasında yarim saat emiyor. Bana göre cok ama snca doyuyor.
️Canim siz hangi araliklarla ve kac ml veriyorsunuz bebeginize ? Sizin bebek kac aylik ? Bizim bebegimiz 3.5 aylik Artik anne sutu nerdeyse hic almiyorBiz dogdugundan beri similac ile devam ediyoruz.3.aya kadar hem anne sutu hem similac aldı.
sut kesildi şimdi sadece similac devam sutu ile devam ediyoruz.
Cok memnunum hic sikayetimiz olmadi.3 dr da ayni mamayi tavsiye ettigi icin tercih etmistik
️Canim siz hangi araliklarla ve kac ml veriyorsunuz bebeginize ? Sizin bebek kac aylik ? Bizim bebegimiz 3.5 aylik Artik anne sutu nerdeyse hic almiyor4 saat aralikla 60 ml iciyor similac
denemedigim hip kaldi onu da denemek isterdim ama bence sorun mamalarda degil bebegim istahsiz
![]()
Canm Nestle nan denedin mi çok iyi bir mama hem gaz sorunu olmuyor hem şeker oranı yok denilecek kadar az ben önce aptamil veriyordum dr Nestle nan önerdi bize çok iyi geldi️Canim siz hangi araliklarla ve kac ml veriyorsunuz bebeginize ? Sizin bebek kac aylik ? Bizim bebegimiz 3.5 aylik Artik anne sutu nerdeyse hic almiyor4 saat aralikla 60 ml iciyor similac
denemedigim hip kaldi onu da denemek isterdim ama bence sorun mamalarda degil bebegim istahsiz
![]()
Kilo almiyor iki aydirCanim hic anne sutu almiyorsa 4 saatte 60cc cok az.
kizim 2.Ayina girdiginde 3 saatte bir 90 icti.3.5 aydan sonra 3 saatte bir 120 veriyorum.geceleri 4-5 saat uyanmiyor 5 saati gecerse uykusunda veriyorum kan sekeri dusmesin diye.
Kilo alimi nasil peki?
Denemedim nestle. Elimizde suan Similac var onu bitirse nestle aliriz . Tesekkur ederim bilgilendirdigin icinCanm Nestle nan denedin mi çok iyi bir mama hem gaz sorunu olmuyor hem şeker oranı yok denilecek kadar az ben önce aptamil veriyordum dr Nestle nan önerdi bize çok iyi geldi
Kac saatde kac ml iciyor ? Arkasinda 120-150 ml 4,5 defa yaziyor. Bizimki 4 saatde 60 zorla iciyorBende sma başladım bebeğime ağır geldi rahatsızlandı simdi smılac kullanıyırum ezcacı tanıgımız en az gaz yapan mama dedi bize smilac için
Kac aylik bebeginiz benimki 92 gunluk oldu 120 az geliyor bugunlerde artiricaz sizinkide cok azmisKac saatde kac ml iciyor ? Arkasinda 120-150 ml 4,5 defa yaziyor. Bizimki 4 saatde 60 zorla iciyor