simit diyeti

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
116
İzmir
arkadaşlar ben bu diyetle 2 haftada 4-5 kilo vermiştim hem zor değil hemde keyifle yenecek bir menü bence.bu aralar 3-4 kilo aldım yarın yine başlamayı düşünüyorum bana katılacaklar olursa birlikte 2 hafta yapabiliriz.:enbuyukkk:

1. Gün
Sabah: ½ simit, çay, kahve diyet içecekler
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase salata)

Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)

2. Gün
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)

Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)

3. Gün
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)

Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir.)

4. Gün
Öğle: 1 simit, 1 kase salata

Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir.)

5. Gün
Öğle: 1 simit, 1 bardak ayran

Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata

6. Gün
Öğle: 1 tabak makarna (domatesli) 1 kase salata

Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata

7. Gün
Öğle: Tavuklu domatesli makarna (1 tabak olacak, içine 1 tatlı kaşığı yağ konacak.)

Akşam: 3 adet bonfile veya balık ızgara veya teflonda, 1 kase salata

ara öğün yok mu yoksa yazmadınız mı? ben de bazen sabahları yarım simit yiyorum çok tok tutuyor gerçekten ama her sabah değil.

ben başladım bugun 62.7 ile bakalım nasıl olacak.bana katılan yok ama ben tek başıma da zayıflarım :)

arkadaşım bende başlayım bari seninle 57 kiloyum. boyum 1.70 . uzun zamandır yediklerimi takip ediyorum.yemekle ilgili problemim yok ama kilo veremiyorum.metobalizmayı hızlandırmak için böyle bir diyet uygularsam faydası olur herhalde.pazar günü simit bulamam herhalde o yüzden pazartesiye başlarım.:Saruboceq:

sabah tartıldım .61.8 di kilom dediğim gibi işe yarayan bir diyet.ama ben aralarda meyve yiyorum ve yatmadan süt içiyorum.

yavaş veriyorum galiba 5 günde 1 kilo vermişim ama kalıcı oldugunu düşünüyorum verdiğim kilonun.günde en az 3 litrede su içiyorum.

haftada 2 kilo garantili ve kalıcı kilo verdiren bir diyet keşke tekrar başlayabilsem

bende 1 hafta uyguladım. 500 gr vermişim. çok az ya . kilomdan dolayımı az gidiyor. bu hafta da adet haftam olacak.:umursamaz:

Ben her sabah simit ve kave ile kahvaltı yapıyorum okulda başka yiyecek bir şey olmadığından.onun dışında akşam yemeğinide fazla yemem ama abur cubur çok :/ obnları azaltsam yine aynı şekilde yiyerek + 40 dkka yürüyüşle yaza kadar 8 kilo verebilir miyim ki?

Ben her sabah simit ve kahve ile kahvaltı yapıyorum okulda başka yiyecek bir şey olmadığından.onun dışında akşam yemeğinide fazla yemem ama abur cubur çok :/ obnları azaltsam yine aynı şekilde yiyerek + 40 dkka yürüyüşle yaza kadar 8 kilo verebilir miyim ki?

bugün nasıl diyet yapsam da kilo versem diye düşünürken lisede kilolu bir arkadaşıma doktorun öğlenleri simit ayran verdiğini hatırladım klio vermesi için...sonra simit diyeti diye google da araştırdım ve gerçekten böyle bir diyet var..
işyerimin tam arkasında simit fırını var:)acaba diyorum aranızda bunu deneyen var mı etkili olur mu?yarın başlasam yapabilir miyim bilmiyorum...sizin fikirlerinizi bekliyorum bu diyet ile ilgili...
:56: :18:

ben de zamanında diyetisyene gittiğimde sabahları 2 dilim ekmek muadili olarak yarım simit vermişti.
aynı şekilde lisedeki arkadaşım da öğlenleri yarım simit ve ayran yiyordu.belki yanında peyniri zeytini vs olmadan yenirse ve aralarda aburcubur yenmezse kilo verdirebilir...tek başına kilo aldıracağını sanmıyorum...

Back
X