- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben bu diyetle 2 haftada 4-5 kilo vermiştim hem zor değil hemde keyifle yenecek bir menü bence.bu aralar 3-4 kilo aldım yarın yine başlamayı düşünüyorum bana katılacaklar olursa birlikte 2 hafta yapabiliriz.:enbuyukkk:
1. Gün
Sabah: ½ simit, çay, kahve diyet içecekler
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase salata)
Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)
2. Gün
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)
Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)
3. Gün
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)
Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir.)
4. Gün
Öğle: 1 simit, 1 kase salata
Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir.)
5. Gün
Öğle: 1 simit, 1 bardak ayran
Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata
6. Gün
Öğle: 1 tabak makarna (domatesli) 1 kase salata
Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata
7. Gün
Öğle: Tavuklu domatesli makarna (1 tabak olacak, içine 1 tatlı kaşığı yağ konacak.)
Akşam: 3 adet bonfile veya balık ızgara veya teflonda, 1 kase salata
diyet gerçekten işe yarar bi diyet olarak gözüküyo ama ben simit yediğimde miğde bulantıları oluyo o yzden uygulayamıyorm ama kuzenim rahatlıkla uyguladı bir hafta da 2.5 kilo verdi simitle arası iyi olanlara öneriyorum
sevindim. yorumlarını yazarsın:)Benimde bu diyet hosuma gitti.ama ben yarin baslamayi dusunuyorum.ama cuma gunu beraber devam edebiliruz
Canim ben once rus diyeti yapmaya karar verdim.onun bitiminde buna basliyim diyorum.yani 7 gun sonra. Ama olurda denk gelirsek destek okalim.benimde cok ihtiyacim varsevindim. yorumlarını yazarsın:)
rus diyetin nasıl gidiyor?Canim ben once rus diyeti yapmaya karar verdim.onun bitiminde buna basliyim diyorum.yani 7 gun sonra. Ama olurda denk gelirsek destek okalim.benimde cok ihtiyacim var
rus diyetin nasıl gidiyor?
ben simit diyetinden uzaklaştım,hiç kendimi bu diyeti yapıyorum diye kandırmıyim.
aslında listelerde sebat edilse kilo verilirdi. ben listey simit olarak değil de karbonhidrat olarak baktım,simit yerine patates salatası yesem, öğlen makarna yesem diyince iştah açıldı gitti.bir de ben kahvaltıyı evde yapan biriyim, her sabah eşimi pastaneye simit aldırmaya göndermek de bir tuhaf...sonra deneyebileceğim bir diyet listresi tabi sabahki simitlere bir çare bulursam. şimdilik bu hafta karbonhidrat gün içinde akşamları et tğrleri tüketerek devam ediyorum...