simit diyeti

ya arkadaslarrrrr cok sacma sımıt dıyetı yaaa... en sevdıgım seyy ama o ustundekı susamlarıı yok muuu acaip yag deposu... sakın sakın dıorumm ben

şöyle bir şey var akşam yemeğinde simit vermiyor öğlen verdiği simitten daha az kalorili bir şey yemiyoruz özellikle biz çalışanlar hele hele bulunduğum yer de sadece kebap döner vs gibi yiyeceklerin olduğunu varsayarsak 1 simit fazla bile masum kalır:))sabahları zaten yarım simit falan yiyorum yani sabahları yarım simit yiyip öğlen kebap yiyip akşam normal beslendiğimde zaten kilo almıyorum ben ama bu şekilde kilo da veremiyorum...

arkadaşlar ben simit diyetini 2007 yılında 60 kilodayken denemiştim..eşim askerdi yemin törenine gitmek üzere simit diyetini uygulayarak haftada 2 kilo kaybettim..o zamandan bu zamana çok şey değişti..2 çocuk ve onların bana armağanı 15 kilo fazlası..bunun 9 kilosunu son 5 ayda aldım..ve kendimi berbat hissediyorum..65 kiloydum ve sürekli sorun yapıyordum..işim değişti oturarak çalışmaya başladım ve 5 ay içinde 7 kilo aldım..son bir aydır da çalışmıyorum 1 kilo daha aldım..yüzüm değişti..şeklim değişti..kendimi hantal ve şişman hissediyorum..ki öyleyim..şimdi bu diyete tekrar dönmeyi planlıyorum..önce ödem atmam lazım..pirinç lapası uygulayacağım iki gün..sonra da simit diyeti yapabildiğim kadar yapacağım çok sağlıklı bence..simit olmadığında kepek ekmeğini ikiye bölüp yağsız peynirli tost yapıyordum..acıktıkça da bir kase yoğurt bir tatlı kaşığı keten tohumu bir diş sarımsak rendeleyerek baharatlı olarak tüketiyordum acayip zevkli bir şekilde acıkmadan kilo vermiştim..ve kilomu koruyordum..

Kızlar bu diyeti yapıp da memnun kalan var mı?
yani bu diyeti yaptım 1 hafta içinde şu kadar kilo verdim. Sonrasında da almadım kilo diyen var mı?

arkadaşlar ben bu diyetle 2 haftada 4-5 kilo vermiştim hem zor değil hemde keyifle yenecek bir menü bence.bu aralar 3-4 kilo aldım yarın yine başlamayı düşünüyorum bana katılacaklar olursa birlikte 2 hafta yapabiliriz.:enbuyukkk:

1. Gün
Sabah: ½ simit, çay, kahve diyet içecekler
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase salata)

Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)

2. Gün
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)

Akşam: ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız)

3. Gün
Öğle: 1 simit, yağsız salata (1 kase)

Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir.)

4. Gün
Öğle: 1 simit, 1 kase salata

Akşam: 10 köfte (ekmeksiz yapılacak, yağsız kıymadan, baharat olabilir.)

5. Gün
Öğle: 1 simit, 1 bardak ayran

Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata

6. Gün
Öğle: 1 tabak makarna (domatesli) 1 kase salata

Akşam: 8 adet kuzu pirzola, 1 kase salata

7. Gün
Öğle: Tavuklu domatesli makarna (1 tabak olacak, içine 1 tatlı kaşığı yağ konacak.)

Akşam: 3 adet bonfile veya balık ızgara veya teflonda, 1 kase salata

diyet gerçekten işe yarar bi diyet olarak gözüküyo ama ben simit yediğimde miğde bulantıları oluyo o yzden uygulayamıyorm ama kuzenim rahatlıkla uyguladı bir hafta da 2.5 kilo verdi simitle arası iyi olanlara öneriyorum

arkadaşlar, simit diyetine başlayan var mı? çalışan bayanlar için çok uygun diye düşünüyorum. deneyimi olupta yazarsanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar, bu listeye cuma (18 nisan) günü başlamak istiyorum. neden cuma günü çünkü o zamana kadar takip ettiğim bir liste var. Rus diyeti listesi,gerçeği çok sıkı ama biz takım arkadaşlarımla listeyi esneterek yapıyoruz. perşemeb günü son günüm olacak ve süt- peynir tüketmekten sıkıldım. tam olarak bağlı kalamasam da liste takip etmek hoşuma gitti. canım makarna simit gibi şeyler çekiyor,madem yiyeceğim bari kilo almıyım diyorum ve bu listeyi yapmakta karar kıldım.

BANA EŞLİK EDECEKLER VARSA LİSTEYİ BERABER YAPMAK İSTERİM...

Benimde bu diyet hosuma gitti.ama ben yarin baslamayi dusunuyorum.ama cuma gunu beraber devam edebiliruz

Canim ben once rus diyeti yapmaya karar verdim.onun bitiminde buna basliyim diyorum.yani 7 gun sonra. Ama olurda denk gelirsek destek okalim.benimde cok ihtiyacim var
rus diyetin nasıl gidiyor?

ben simit diyetinden uzaklaştım,hiç kendimi bu diyeti yapıyorum diye kandırmıyim.
aslında listelerde sebat edilse kilo verilirdi. ben listey simit olarak değil de karbonhidrat olarak baktım,simit yerine patates salatası yesem, öğlen makarna yesem diyince iştah açıldı gitti.bir de ben kahvaltıyı evde yapan biriyim, her sabah eşimi pastaneye simit aldırmaya göndermek de bir tuhaf...sonra deneyebileceğim bir diyet listresi tabi sabahki simitlere bir çare bulursam. şimdilik bu hafta karbonhidrat gün içinde akşamları et tğrleri tüketerek devam ediyorum...

rus diyetin nasıl gidiyor?

ben simit diyetinden uzaklaştım,hiç kendimi bu diyeti yapıyorum diye kandırmıyim.
aslında listelerde sebat edilse kilo verilirdi. ben listey simit olarak değil de karbonhidrat olarak baktım,simit yerine patates salatası yesem, öğlen makarna yesem diyince iştah açıldı gitti.bir de ben kahvaltıyı evde yapan biriyim, her sabah eşimi pastaneye simit aldırmaya göndermek de bir tuhaf...sonra deneyebileceğim bir diyet listresi tabi sabahki simitlere bir çare bulursam. şimdilik bu hafta karbonhidrat gün içinde akşamları et tğrleri tüketerek devam ediyorum...

Yok canim 2 gun dayanabildim cok zor geldi.artik beynimden diyet lafini cikariyorum.bakalim boyle nasil olacak

Back
X