simit göbek

Olur mu ayol..bıldıgun zafıyet geçiriyorsun..

Kıskanclıgından demiş o..

bende incindim birden öyle söyleyince sanırım amacı incinir kilo verir mantığıydı en azından ben öyle umuyorum

iyi bir arkadaş fiziksel özelliklerinizle dalga geçmez, incitmeden söyler..

lütfen aynanın karşısına geçin halinizden memnun olup olmadığınıza bakın; halinizden memnun değilseniz sorun vardır ama halinizden memnunsanız sorun yoktur !

sevgiler..

Göbek eritmek basene gore daha kolay bence bu konuda sanslisiniz tabi derdinizden sadece gobeginiz olduğunuzu anladim. Her gün mekikle bu sorunu halledebilirsiniz duzenli bir şekilde

45 normal kilonuz.55 olsanızda şişman sayılmazsınız aslında ama 63 fazla.burda diyet guruplrı var dahil olabilirsiniz.kilo alınır verilir.canınızı sıkmayınn böyle şeylerle.

1.58 boyum 45 kiloyum. zayıf olmama rağmen biraz göbeğim var. göbek her zaman kilo ile alakalı olmayabiliyor ama boyunuza göre sizin kilonuz bence biraz fazla. 1.55 boy için 50-55 arası ideal diye düşünüyorum.

Hahaha bana da bi ara simit srpcnrdnz derlerdi. Doğumdan sonra simit kalmıştı. Çok gülüyorduk ya sen niye alındın ki? Sen kendini beğendikten sonra kime ne? Bak ben azmettim artık simitlerim yok

en azindan 52 lere filan dusseniz feena olmaz. . egzersiz yapın bol bol. benim boyum 1.65 kilom 60 görünüş olarak begeniyorum ama benimde gobegim var malesef diyet yapmıyorum ama 1 haftadir egzersize başladim inşallah kurtulcaz bu gobeklerden :) azimli olmalıyız

5 6 kılo vermenız gerekıyor. boyunuz uzun değil. kılo aldıkca daha kotu duracak sızde 1.70 boyu olan bır ınsan kaldırır kıloyu boyu toparlar onu ama uzun bir boyunuz yok.

arkadasınız sizi incitti diye degıl lutfen kendınız ıcın bıraz azimle kılo verin. dısarı cıkıp yurıuyemesenız bıle evde yuruyun. bel cevresı ıcın egzersızler var onları deneyın yada acın ebru sallıyı pilates yapın ınanın çok zevklı hem karnın hem bacaklarınız sıkılassın.

Valla güzelim, hiç kıvırmak için yalan söyleyemeyeceğim. 1.55 boya 63 kilo çok fazla, boy ile kilo arasında hiç değilse 6-10 gibi bir rakam farkı olmalı ki, orantılı bir görüntü çıksın ortaya. 45-50 gibi kilolar senin normal kilon olur. He 55 olsa ne olur, o da çok sırıtmaz ama yine de fazla olur. Yani hiç değilse 8 kilo azalman lazım. Sırf görüntü için değil, hem de sağlık için şart. Fazla kilo birçok hastalığı da tetikler, hareket kabiliyetini kısıtlar.
Eh biraz da dost acı söyler canım benim, ben de 20 kiloya yakın kilo verdim, böyle bir olayda üzülüp, kırılarak başladım işte. Eh iyi ki de kırmışlar beni, yoksa hala 1.60 boyda 72 kiloyla geziyor olacaktım. Şimdi 52 kiloyum, karatay diyeti ve leslie sansone ile 59'lu rakamlara indim, sonrakileri ise daha yüksek etkili cardio programları ile hallettim. Hatta bir iki kilo daha versem daha iyi olur görüşündeyim hala. Diyeceğim o ki hiç arkadaşına kırılma, olan şu senin kırılma noktanı başlatmış, sen de bir kırıl, çatla, kabuğundan çık, aş kendini.

Bu arada kızlar pilatese başlayacağım da, pilatesle 1-2 kilo verebilen oldu mu aranızda hiç? Herkes inceltir ama kilo verdirmez diyor da.

merhaba hanımlar bir arkadaşımın göbeğe bak simit takmış gibi demesi beni biraz incitti sizce çok şişmanmıyım 155 cm 63 kg
bence fazla cunku kendımden yola cıkıyorum ben 1,61 boyundayım kilom 56 lakın göbek var bende bıraz yanı 36 bedenım 63 fazla bence en azından söyle 52 falan olman gerekli

başarından dolayı tebrık ederım oncelikle.bende 1,61 boyunda 56 kiloyum 50 ye düşmek istıyorum ama diyetle degıl sporla sana tavsıyem plates degıl ya spor salonuna gıt yada aksamları tempolu yuruyuz yapmandır bakalım ben sımdı spora yazılıcam

Kimin ne söylediğinin ne önemi var? Siz sağlıklı ve güzel hissediyor musunuz, önemli olan bu. Bunlara cevabınız hayırsa, çözümü de çok basit. Azıcık spor ve düzenli beslenme. :) Yıllar önce benim de kullandığım ilaçlardan kaynaklanan bir 20 kilo fazlam vardı. O zamanlar spora başladım. Hala her gün evde koşu bandında koşarım, hamster gibi. :) Hiç spor salonuna, diyetisyene filan da gitmedim. Biraz azmedin, sabırlı olun, 150 kilo fazlası bir insan değilsiniz sonuçta, kısa sürede güzel sonuçlar alırsınız.

Pilatesle 1 ayda 2 beden küçülenler olmuş canım ama ya.

Pilatesle 1 ayda 2 beden küçülenler olmuş canım ama ya.
valla ben onu çok araştırdım blmiyorum o sankı daha cok boyunu bı ıkı cm daha uzatıyormus mu ne oyle duymustum genelde zayıf ınsanlar yapıyor bence spor sankı daha ıyı ben daha onceden arastırdım vazgectım platesten fıtness a gıdıcem

Pilates kesinlkle cokkk cok cok etkili. Tum yaglarin yakildigini hissediyorsunuz resmen. Ben ilk baslarda agliyordm neredeyse. Ama acidan zevk alir hale geldm
Çok mu zorluyor canım ya? Fitness blender, cardio gibi idmanlara 30 dk dayanabilen biriyim, şimdi bu pilatese katlanabilir miyim?
Bir de kilo olarak azalman oldu mu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…