- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Ya canım biz de çok şişman değiliz ki, sen 56, ben 52valla ben onu çok araştırdım blmiyorum o sankı daha cok boyunu bı ıkı cm daha uzatıyormus mu ne oyle duymustum genelde zayıf ınsanlar yapıyor bence spor sankı daha ıyı ben daha onceden arastırdım vazgectım platesten fıtness a gıdıcem
Kendin yaparsan pes edersn o yuzden kursa yazil hocayla calis. Ucretsiz deneme derslerine katil ama ona gore sec :) ben zaten o sira kilo kaybi yasiyordm diyetisyene gidiyordum. Ikisi beraber daha etkili oldu diyebilirm 68 den 52 ye kadar dustum. Simdi arada hareketleri yapiyorum ama tabii ki baya inceldim 36 giyiyorm su anda kilo almama ragmenÇok mu zorluyor canım ya? Fitness blender, cardio gibi idmanlara 30 dk dayanabilen biriyim, şimdi bu pilatese katlanabilir miyim?
Bir de kilo olarak azalman oldu mu ya?
tabıkıde orası oyle off offf napcaz bu kıloları yaYa canım biz de çok şişman değiliz ki, sen 56, ben 52O kadar da umutsuz değiliz sanki?
Tabi 45 kiloluk Ebru Şallı ile aşık atamam tabi, orası ayrı
Ben de 52 kiloyum zaten de, hem 49'a falan düşsem, hem de azıcık incelsem diyorum ya. Yoksa bu halimle kalsam bile fena değilim ama insan bir başlayınca duramıyor, Ebru Şallı sendromuna yakalandım sanırım, zayıfladık ettik, hala diyeti bırakamadım, deli gibi yediğimi sayıyorum, vicdan azapları, her gün tartıya çıkmalar, spor yapacağım diye, 3 gün popomun üzerine oturamamalar.Kendin yaparsan pes edersn o yuzden kursa yazil hocayla calis. Ucretsiz deneme derslerine katil ama ona gore sec :) ben zaten o sira kilo kaybi yasiyordm diyetisyene gidiyordum. Ikisi beraber daha etkili oldu diyebilirm 68 den 52 ye kadar dustum. Simdi arada hareketleri yapiyorum ama tabii ki baya inceldim 36 giyiyorm su anda kilo almama ragmen
3 kilocuk ya, onu da vereyim, daha da uğraşmayacağım, pilates derdime ilaç olursa artık... Çünkü vücudum spora alıştı, eski programım kar etmiyor, değişiklik şart yani.tabıkıde orası oyle off offf napcaz bu kıloları ya
Ya ben de. Aynada kendimi 100 kilo goruyorum hala. Hatta tekrar diyetisyene gittim kadin seni piskologa yonlendiricem dediBen de 52 kiloyum zaten de, hem 49'a falan düşsem, hem de azıcık incelsem diyorum ya. Yoksa bu halimle kalsam bile fena değilim ama insan bir başlayınca duramıyor, Ebru Şallı sendromuna yakalandım sanırım, zayıfladık ettik, hala diyeti bırakamadım, deli gibi yediğimi sayıyorum, vicdan azapları, her gün tartıya çıkmalar, spor yapacağım diye, 3 gün popomun üzerine oturamamalar.
Valla benim sonum da öyle olacak bu gidişle ya hadi hayırlısı diyorumYa ben de. Aynada kendimi 100 kilo goruyorum hala. Hatta tekrar diyetisyene gittim kadin seni piskologa yonlendiricem dedi
O zaman kimsenin dert etmediğin şeyleri sana dert etmeye çalışmasına izin vermefazlalığım var evet ama onlarla yaşamaya alışılmış bir durum
Şişman olmak başka göbek başka. Fazla kilolu olmayıp göbeği olan insanlar da var.
Bu arada boyunuza göre kilonuz fazla maalesef, evet. Biraz kilo verirseniz daha sağlıklı olur.
Göbek zayıflamayla tam anlamıyla gitmiyor, bölgesel eritme için spor yapmak gerekiyor. Siz de 5 kg civarı verirseniz mükemmel olur bence :)sizce ben onlardanmıyım. boy 1,70 kilo 69 göbek 4 aylık hamile gibi
Göbek zayıflamayla tam anlamıyla gitmiyor, bölgesel eritme için spor yapmak gerekiyor. Siz de 5 kg civarı verirseniz mükemmel olur bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?