simitlere hangi spor aleti iyi geliyor?

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
128
4
Zayif bir bayanim tek sorunum şu simitler! Hani kot pantalon giyiniriz de yandan sarkarlar ya .. :KK12: Kizlar yardim edin sporada vaktim yok hangi alet iyi gelir şunlara ? Vibro shape almayi düşünüyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Spor yapmadan oyle kemerle vs ile gidecegini zannetmiyorum ben. Vibro shape dediginiz titresimli kemer degil mi yanlis bilmiyorum?o_O
Spor sart bence. Durdugu yerde gitmez:KK43:

aynen katılıyorum arkadaşa. kemer ya da pasif olarak çalışan aletlerle pek mümkün değil hele ki simit bölgesi fazlalıklarını. kesinlikle egzersiz yapılmalı:KK51:başa bela

Aynen titresimli kemerden bahsediyorum karin bolgesinde cok ise yariyormus yanlara da iyi gelir diye dusundum.. spor olarakta en iyisi pilatesmiste iste vakti olana...o_O

Akilli telefonlar icin uygulamalar var.
Mesela bunlardan birisi sworkit.
Once biraz isindiktan sonra bu uygulamayi acip 5 dakikalik setler halinde egzersiz yapabilirsiniz. Karisik olarak egzersizler var. Bolgelere ayrilmis olarak da var. Hangisinin ise yarayacagini dusunuyorsaniz yapabilirsiniz iste.
Zaten bolge egzersizleri cok uzun olmuyor. 8 dakikalik 5 dakikalik falan oluyor genelde.

sadece simit bölgesi şikayetin varsa öyle uzun boylu spor egzersizlere yönelmeyebilirsin. sadece simit bölgesine hitap eden bir kaç hareketi hergün düzenli yapsan o bile farkeder. o da 15 dk bile sürmez günde. gece yatmadan önce yapıp yatınca güzel uyuyor insan bi de ben öyle yapıyorum :) bilmiyorum bizde titreşimli kemer var ama çareyi hiç onda aramadım çözüm olmadığından.

ay yok canım ne spor salonu :) zayıfmışsın zaten bir simit bölgesi için ne salona gidilir ne diyet yapılır :KK70: yani ben yapmazdım en azından . bir kaç egzersizle çözersin bence bu olayı. biraz da istikrar gösterirsen. hergün 5-10 dk yeter :KK66:

X