Merhaba çok geçmiş olsun. Ben de ameliyatimin ardından simnastiden deli gibi suphelenmistim. Okumadıgım yabancı makale kalmadı. Doktorum meme yapımın birbirine yakın olduğunu o yüzden bitisik gibi göründüğünü söylüyor. Yabancı bir site var, plastik cerrah lar yüklediğin fotoya yorum yapıyor. İstersen oraya foto yükle, başka doktorların da yorumunu al canım. Benim de ortasi havada ve kemiğe ancak çok bastirirsam elim değiyor. Yabancı sitedeki doktorlar benim için simnasti gibi durmuyor skin tenting yaşıyorsun demişti. Bence endişe etmeden başka doktorların yorumlarını al. Seni izlemeye alıyorum. Benim fotomu da görebilirsin. İnşallah sıkınti yoktur.
Merhaba.. Çok güzel açıklamışsınız
Benimde göğüslerim birbirine yakın. Çıplakken degil ama bazı sütyenler giyindiginde göğüsleri yukarı topladığında orta kısmı hafif kabarıyor gibi oluyor.
Bu tamamen yapısal bir durum. O kısımda incecik bir deri var sonuçta ve altı kaburga kemiği orta kısmı. Gögüs üstü imam tahtası denilen yer gibi elle oynandığında hareketli çekip kaldırıldığında gelen incecik deri.
Gögüs öne doğru çıkıntısı olduğunda göğüslerde yakın olduğundan orta kısmın biraz kalkması normal. Kiminin göğüsleri ayrıktır,istesede yakınlaştıramaz. O kişilerin gögüs orta kısmı yapışık olur.
Simmasty de görüntü çok farklıdır evet. Protezler birbirine yapışır,meme uçları dışarı doğru döner. İki meme tek meme görüntüsüne gelir neredeyse. O orta kısım yok olur.
Bunun ameliyatını olan birçok kişi vardı forumda. Çok zor,ameliyat sonrası çok dikkat gerektiren bir ameliyat ve süreci var. Sonrasında foruma girip yazmadılar maalesef.
Fotolarınızı merak ettim,görmek isterim izin verirseniz.
Benimde fotolarım var,bende eklerim sizde görebilirsiniz .