şimsek caktı ve lcd tv bozuldu.tamir olur mu

Reddyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
763
8
2 ay önce yeni aldıgım altus 42 ekran lcd calısmıyor .şimsek cakınca tvde bozuldu hersey 3 dk icinde oldu yaz yagmuru 10 dk yagdı simdi güneş.tvme üzüldüm tamir olur mu.benzer sorunu yasayanlar var mı.off esim tvye henüz görmedi.

Eger görüntü yoksa sadece bizdede sık oluyor sadece uyduyla alakali kumandayla tekrar ayar oluyor sıkıntı yapmayin

büyük ihtimal elektrik akımına uğradı ve ömrü bitti
ve garantiyede girmez

prize baska esya taktım calısıyor sigortalarıda acıp kapadım yine aynıydı bende dusundüm calısmıyor

İnternetten servisin numarasını bul ara bir de onlara sor

Belki TV'nin bir iç sigortası vs vardır gelip yaparlar

TV tamamen çalışmıyorsa ıcerıdekı sıgortasıyla ılgılı olabılır. Servisi arayın sorun sızın bır sucunuz yok simsegi siz mi caktırdınız da esınız sıze kızıyor

eşim aksam gelinceye kadar bişey yapma dedi o caresine bakar .bir arkadş dedi bizimde oyle oldu cope gitti tamir olmaz mı olur mu mrk ediyorum

bizimde şimşek yüzünden termosifonun sigortası yandı.. ama garanti kapsamına girdi..
televizyon tamir edilir ama garantiye girebilirde girmeyebilirde... biraz markanın keyfine bağlı yani.. çünkü onlardan kaynaklı değil sizin suçunuzda değil.. vicdanlarına kalmış artık

2 ay önce yeni aldıgım altus 42 ekran lcd calısmıyor .şimsek cakınca tvde bozuldu hersey 3 dk icinde oldu yaz yagmuru 10 dk yagdı simdi güneş.tvme üzüldüm tamir olur mu.benzer sorunu yasayanlar var mı.off esim tvye henüz görmedi.
Canim aynısı bizede oldu hiç açılmadı tv ama eşinin seni suçlaması saçma senlik bi durum yok. Ama söyle diyim garantiye girmiyor tv tamircisine goturmustuk 100 tl verdik ve tamir oldu. buda bize ders oldu bi daha siddetli yağmur yagdiginda tv nin fişini hemen cekiyoruz

Televizyonu bilmiyorumda aynisi bulasik makinemde olmustu cok simsek vardi acayipti ama
Ardindan bulasik makinem bozuldu elektirik akimindan kaynakli fazla elektirik yuklenmis calisiyo ama su almiyo kaliyodu tuhaf sesler cikariyordu.
Garantiyi cagrdim elektironik karti yanmis bunun garantiye girmez 300 tl civari dedi elmizde yok suan gelince acip deneylim dedi tmm dedim sonra baska bi adam.geldi 3 gn snra elektrnk karti degstrdi ayrca garantiye giriyor dedi tak calisti .
Sizinde oyle olms olablr ins garantisi vardir

1 haftadir tvmiz tamirde esim servise vermis karti yanmis garantiye girip girmedigi belli degilmis .cok sukur tvmiz tamir edilecek durumdaymis kurtarilmis .yorumlar icin tesekkur ederim arkadaslar.

1 haftadir tvmiz tamirde esim servise vermis karti yanmis garantiye girip girmedigi belli degilmis .cok sukur tvmiz tamir edilecek durumdaymis kurtarilmis .yorumlar icin tesekkur ederim arkadaslar.
Özel prizler var, üçlü priz gibi. Elektrik dalgalanmalrında akımı sabit tutmaya yarıyor. Geçen yıl 7 tl idi. İsterseniz onlardan alın bir daha aynı sorunu yaşamazsınız.

X