Saç Uzatma Yöntemleri sinameki formülünü bulan kişi olarak :) ben

Tşk ederim bunu yıpranmış saça yapsam aynı etkiyi gösterir mi

Daha geçen hafta yağ bakımı yaptım ilk defa toparladı gibi hergün gliserinli su skıyorum uçlarına iyi geliyor bunu da yapsam uzar mı sizce ?

Yoksa kestirmekte fayda mı var hiç istemiyorum kestirmek :KK14:
Kusura bakmayin ama bemiks ampulu cok pis kokuyo evet kuruyunca gittigide yok kure iki hafta uc haftada mola versen hafif koku kaliyo suan ben yapmayali bes hafta oldu hala burnuma kokusu geliyo

ahahah lan yılların kozmik bakım sinameki kürü ( namı diğer aycangül ) ün sinameki kürü bu arkadaşa mı aitmiş :KK70: akşam akşam iyi güldüm ha
Vlh ben kontesce biliyodum butun herkes bunu belirtiyo hatta ustelik sinameki kurunde hafif koku kaliyo biraksan dahi bu arkadas kalmiyo demis onuda gectim haftada bir yapiliyo bu arkadas uc demis
Ustelik tarifinde cam terebentinden hic bahsetmemis :KK20:

Kusura bakmayin ama bemiks ampulu cok pis kokuyo evet kuruyunca gittigide yok kure iki hafta uc haftada mola versen hafif koku kaliyo suan ben yapmayali bes hafta oldu hala burnuma kokusu geliyo

Bana yıllar önce bir eczacı söylemişti Ben yaptım baya ise yaradı ama bırakalı iki ay oldu duşa girince hala kokuyor :işsiz:

Vlh ben kontesce biliyodum butun herkes bunu belirtiyo hatta ustelik sinameki kurunde hafif koku kaliyo biraksan dahi bu arkadas kalmiyo demis onuda gectim haftada bir yapiliyo bu arkadas uc demis
Ustelik tarifinde cam terebentinden hic bahsetmemis :KK20:

Ben birkaç yıl önce sinameki kürünü. yaptım. Uzaması normal olması gerektiği kadar oldu. Saçımın rengini açtı ve biraz toparladı o kadar

formülümü ilk yayınladığımda bu kadar tutacağını tahmin etmiyordum doğrusu ama etkisinden kesinlikle emindim sizden bu konudaki istek memnuniyet ve sorularınızı bekliyorum
Merhaba konuyu biraz yeniden canlandıracağım ama ben 12. sınıf lise öğrencisiyim geçen hafta ani bir kararla omuzlarımın 5 cm aşağısında olan saçlarımı enseme kadar kestirdim eve geldiğimde o kadar pişman oldum ki paniğe kapılıp sürekli ağladım, 25 gün sonra mezuniyetim var ve hiç değilse saçlarımın omuz hizama gelmesini umuyorum bu tarifi gördüm ve 2 gün önce yapmaya başladım sorum şu olacak gün aşırı yapsam ve 5 6 saat bekletsem daha hızlı etki eder mi ya da daha hızlı uzatabilecek bir kür tarifiniz varsa benimle paylaşabilir misiniz?

Back
X