Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki hamileyken kullanılırmı ?

aylintk

süprizim, 2. meleğim geliyor...
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
274
11
68
Evet kızlar bugün şaçlarım çok döküldüğü için bir sinir ile gittim ve kesitirdim :/ tahmin edersiniz ki tekrar nasıl uazatacağımı düşünüyorum :) sinameki kürünü ve turp suyunu araştırdım internette ama hamilelik ile ilgili bişey yazılmamış hamileyken de kullanabiliyormuyuz bilgisi olan var mı ?

bende hamileyim aynı şeyi bende düsünüyorum canım ama sonuçta bitkisel birşey zararı olmaz heralde diye düşünüyorum bitkinin hamilelere ne derece zararı olabilir ki ama kesin bir bilgiye sahip değilm tabii.

bende hamileyim aynı şeyi bende düsünüyorum canım ama sonuçta bitkisel birşey zararı olmaz heralde diye düşünüyorum bitkinin hamilelere ne derece zararı olabilir ki ama kesin bir bilgiye sahip değilm tabii.
Sinameki hamileyken içilmiyormuş canım ama işte saça sürülüyormu bununla ilgili hiçbirşey göremedim internette :(

hayır tabi ki.

bitkisel diyorsunuz da ilaçlar da bitkilerden hazırlanıyor, bitkisel olması zararsız olduğu anlamına gelmiyor.

saç derisinde kan dolaşımı fazladır buradan emilip sistemik dolaşıma geçebilir.

hormonlarınız dolayısıyla saçlarınız hızlı uzar zaten hamileyken. ekstra birşeyler yapmanıza gerek yok.

he saçlarınızın uzun olmasını çocuğunuzda sağlık problemi olmasına tercih ediyorsanız bilemem! ama bilinçli anneler saçlarını boyatmıyor, oje sürmüyor, kozmetik, deodorant bile kullanmıyor hamileyken. güzelliklerinden de bir şey eksildiğini düşünmüyorum!

hayır tabi ki.

bitkisel diyorsunuz da ilaçlar da bitkilerden hazırlanıyor, bitkisel olması zararsız olduğu anlamına gelmiyor.

hormonlarınız dolayısıyla saçlarınız hızlı uzar zaten hamileyken. ekstra birşeyler yapmanıza gerek yok.

he saçlarınızın uzun olmasını çocuğunuzda sağlık problemi olmasına tercih ediyorsanız bilemem! ama bilinçli anneler saçlarını boyatmıyor, oje sürmüyor, kozmetik, deodorant bile kullanmıyor hamileyken. güzelliklerinden de bir şey eksildiğini düşünmüyorum!

bu bahsettiğin şeyleri bende yapmıyorum tabiki. ama hamileyken saçlarım uzamak yerine dökülmeye başladı bunun içinde besleyici birseyler yapmam lazım zararsız birsey elbetteki bizde arastırıyoruz bir zararı varmı yokmu diye yoksa bebeğim doğana kadar kafamda sac kalmayacak bu ciddi bi sorun bence :))

hayır tabi ki.

ben sadece sinamekini sormuştum teşekkürler diğer önerilerinizi ve tepkinizi kendinize saklayınız :)

sanmam doğal ot ve vitaminin ne zararı olabilir ki :))
bence içini rahat olsun.. :31::31:

Evet kızlar bugün şaçlarım çok döküldüğü için bir sinir ile gittim ve kesitirdim :/ tahmin edersiniz ki tekrar nasıl uazatacağımı düşünüyorum :) sinameki kürünü ve turp suyunu araştırdım internette ama hamilelik ile ilgili bişey yazılmamış hamileyken de kullanabiliyormuyuz bilgisi olan var mı ?
Canım sen o zaman kullandın mı bu sinemaki kürünü kaç gündür araştırıyorum bi sonuca ulaşamadım

Hamileyken bitkisel hiçbirşey kullanıp saçınıza sürmemenizi öneririm. Özellikle bazı bitkilerin hamilelikte kullanımı ile ilgili sonuçlara ulaşamıyorsanız risk almayın derim ben. Eğer bu konuda çok huzursuzsanız doktorunuza danışarak hareket edin mutlaka.

Eskiden bazı bitki karışımları istenmeyen gebelikten kurtulmak için kullanılmaktaydı, bitkisel olması zararsız olduğu anlamına gelmiyor, doktorunuza mutlaka danışın.

Canım sen o zaman kullandın mı bu sinemaki kürünü kaç gündür araştırıyorum bi sonuca ulaşamadım
hayır canım kullanmadım yani kesin bir bilgi bulamadığım için riske atmak istemedim

Back
X