- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
cnm en az 2buçuk 3 saat durması gerekio bnde yapıorum uzun süredir.... önce nası yapmak gerektğini yazimm sinameyi bi taşım kaynatıp soğuttuktan snra süzüp içine 1 ampul bemix, 2 tatlı kaşığı kadar badem yağı koyuyosun iyice tüm saç derine yediriosun masajla... snra saçını topla tepeden ... streçle sar ve en önemlisi ensene eski bi havlu koy çnkü çok damlıo damladıkça silmen gerekiyo yoksa evin heryernde turuncumsu lekeler kalır:)) eski bi havlu olsun ve o havluyu sadece saçın için kullan çünkü kokusu yıkasn bile çıkmıo ve lekeli kalıo havlu
cok cok sağol canım allah razı olsun vallahi.klasiklesmiş soruyu sormak gerekirse peki etkisini gördün mü :)) benim iki bucuk ay sonra düğünüm var acaba ne kadar uzar((
2buçuk ayda çok mucize bekleme yani tabiki uzar ama aşırı değil saçın şuan ne uzunlukta... bde sen haftada 1 yapma haftada 2 kere yap ablam öyle yaparak uzattı... düğünden snra haftada 1 e düşürürsün
aynen o kadar uzar oda yter zaten topuz yaptrcaksan ,açık bırakcaksan çıt çıt takarsn bişi olmaz cnm bnm şuan belimde saçlarım ama kırıldı(
haftada iki kere yapıyorum canım evet. suan boynumda saclarım ensemin bitimine geliyo.eczaneye sordum omuzunun dort parmak asagısına gelır dedı
arkadaşlar bu kürü ilk defa bugün uyguladım.öncelikle kokusu gerçekten çok kötüdayanıcaz yapıcak birşey yok.
sorum şu olacaktı.ne miktarda su kullanıyorsunuz.ben çok mu kullandım acaba sanki badem yağıyla bemiks arada kaynadı gibi.
hani şu küçük çay bardakları var ya arkadasım onun yarısı kadar su kullanıyorum ben. içine 7 , 8 yaprak sınamekı otunu koyup birkaç taşım kaynatıyorum
teşekkürler.benimde ilk denemem olduğu için ayarlayamadım.bi dahakine senin dediğin yapıcam kısmetse.
sinemakiyi defalarca kullanmama rağmen bi sonuç alamadım
sana mı yaramadı acaba cnm. 7,8 kez yaptıktan sonra ara verdin mi. kaç saat beklettin. düzleştrci vs kullandn mı yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?