Saç Uzatma Yöntemleri sinameki ve sac dökülmesi

beyaz_gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
98
0
36
- Yurtdışı
kizlar ya yardiminiza ihtiyacim var...
ben sinameki kürünü uyguluyodum ilk 3 defasinda hersey normaldi ama 4cü yapisimdan sonra saclarim cok fena dökülmeye basladi. yani dus alirken farkettim bir avuc dolusu. sonraki dustada ayni ve sacimi tararkende... hic bu kadar dökülmemisti..
simdi bir daha yapmaya korkuyorum ara versem nasil olur?

ben evde olup is yapacagim günler yapiyodum bu kürü. ben islerimi halledene kadar bekliyodu..buda 5-6 saati buluyodu.. acaba cok uzun beklettigim icin zararmi verdi saclarima?

kizlar lütfen yardim edin böyle bir sorunla karsilasaniniz varmi?
bu normalmi?

aynen canım benimde saçlarım hiç dökülmez,ama sinamekiden sonra azımsanmayacak şekilde dökülmeye başladı.zaten bende işe yaramamıştı hiç.bıraksammı diye düşünüyodum.herkese aynı etkiyi göstermiyor demekki..kürden birkaç gün geçmesine rağmen dökülmesi devam ediyomu yoksa sadece yaptığın gün mü?benim hafta boyunda dökülüyo..

peki canim sen biraktinmi?
ilk 3 defasinda bisey olmamisti gecen hafta pazar günü yaptim 4cü kez o zaman dökülmeye basladi ve halen devam ediyo yani dün banyo yaptim saclarimi taradim döküldü..
zaten dökülür diye ne tariyorum ne bisey yapiyorum daha hassas davranmaya basladim yani..
off yaaa.. galiba bende yapmicam..

aslinda etksii 7 defadan sonra belli oluyomus ama saclarim döküldükten sonra uzasin neyime.. zaten az sacim var. gür degil.

bide cok fena kokusu vardi ona bile dayanirdim ama yok korktum ben yapamicam heralde..

herkezde olmaz ama herkezin bünye farklı sende ters etki etmiş
sarımsaklı şampuanda bnde dökülme yaptı aslında saç sökülmesini durduruyo yeni saç çıkarıyo denilir bnde tan tersi hiç dökülmeyen saçım dökülmeye başladı
bırakın sizde uzatcam die saçı telef etmeyin

bendede dökülme war bu kür the end artık bnm için... sadece evigen ve bepanthen yapıcm...

döküyorsa hiç ugraşmayın bence o kür'le :S dediğin gbi saç döküldükten sonra uzasa ne olurr ki boşver yapma inşallah saçın toparlanır

kitty_n arkadasim canim senin saclarin dökülüyormu halen?

tatlım ben 4.yü cmtsi yapmıştım bi daha yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.evet dökülme devam.belki cmtsi yapmazsam dökülmem yavaş yavaş azalır.ama arkadaşlar bende uzama yoktu tamam ama dökülme belki inanmicaksınız 1-2 tel falan belllllki dökülür.o da her yıkamada.normal kuruyken taradığımda tek tel bile gelmezdi.sinameki bitti benim için

yaaaaa sinemaki de saç mı döküyor entele de saçımı çok kuruttu diye bıraktım sinemakiyi daha bi kere yaptım inş. bende dökülme olmaz. bi de bemiks yerine bebanthen koysam etkisi azalır mı bemiks çok kokuyo.

saçın fazla dökülmesinin sebebi zeytinyağıymış,bu konuda işinin ehli biri dedi bana.badem yağı sür,zeytınyağı besler ama yarısınıda döker saçının dedi..zeytinyağını bıraktım artık bende.

sinameki kürü en son yapalı 10 gün oluyor,ancak hala saç dökülmem hızla devam ediyor!niye böyle oldu anlamıyorum,ama sinirim bozuluyor!acaba köklere zarar mı verdi sinameki!bir daha duyduğum herşeyi saçıma sürmicem!!çok pişmanım burda okuyupta saçıma sürdüğüm için!!!!

o karışımda saçta yarım saat en fazla 1 saat bekletn yazıodu kürü eren kişide çok durdurmanın yarardan çok zararı olur tahriş eder dedi .. sanrm o yuzden sizdeki dökülme

ben yarım saat beklettım benımde saçım çok dokulmeye başladı.bidaha surmeyi duşunmuyorum bende saçım az va çok dokuldu

ben yarım saat beklettım benımde saçım çok dokulmeye başladı.bidaha surmeyi duşunmuyorum bende saçım az va çok dokuldu

daha öncede 5 kere sinemakili karışım yaptım bazen 3 saat bazende 45 dakika beklettim saç dökülmesi ilk yapışımda vardı şuanda bu kürü uyguluyorum maaşallah saç dökülmem yok

annemin saçınada bu kürü uygulayacaktık ama vazgeçtik zaten saç dökülmesi var daha da kötü olur diye
herkeste aynı reeksiyonu göstermiyor

yaa kızlar benimde çok dökülüyoo,,,sarımsak kürünü öğrendim onu deniycem inşlh iyi gelir

Aaaa!zaten dökülüyor,bu kürü 2.ci yapışım hep döküldüğü için oranı pek farkedemedim ama gözüm korktu bak şimdi o iğrenç kokuya fayda için çekiyorken dökülmesine tahammül edemem

o karışımda saçta yarım saat en fazla 1 saat bekletn yazıodu kürü eren kişide çok durdurmanın yarardan çok zararı olur tahriş eder dedi .. sanrm o yuzden sizdeki dökülme

dökülmem hala devam ediyo..azaldı tabi ama,hiç dökülmeyen saçlara sahipken şimdi dökülüyo..belki de sağlıklı olan bu bilemiyorum...yine başlasammı diye de kararsızım ama..uzatmada etkisi var çünkü,arada kaldım uzamasımı önemli dökülmemesimi diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…