kizlar ya yardiminiza ihtiyacim var...
ben sinameki kürünü uyguluyodum ilk 3 defasinda hersey normaldi ama 4cü yapisimdan sonra saclarim cok fena dökülmeye basladi. yani dus alirken farkettim bir avuc dolusu. sonraki dustada ayni ve sacimi tararkende... hic bu kadar dökülmemisti..
simdi bir daha yapmaya korkuyorumara versem nasil olur?
ben evde olup is yapacagim günler yapiyodum bu kürü. ben islerimi halledene kadar bekliyodu..buda 5-6 saati buluyodu.. acaba cok uzun beklettigim icin zararmi verdi saclarima?
kizlar lütfen yardim edin böyle bir sorunla karsilasaniniz varmi?
bu normalmi?
aynen canım benimde saçlarım hiç dökülmez,ama sinamekiden sonra azımsanmayacak şekilde dökülmeye başladı.zaten bende işe yaramamıştı hiç.bıraksammı diye düşünüyodum.herkese aynı etkiyi göstermiyor demekki..kürden birkaç gün geçmesine rağmen dökülmesi devam ediyomu yoksa sadece yaptığın gün mü?benim hafta boyunda dökülüyo..
kitty_n arkadasim canim senin saclarin dökülüyormu halen?
sinameki kürü en son yapalı 10 gün oluyor,ancak hala saç dökülmem hızla devam ediyor!niye böyle oldu anlamıyorum,ama sinirim bozuluyor!acaba köklere zarar mı verdi sinameki!bir daha duyduğum herşeyi saçıma sürmicem!!çok pişmanım burda okuyupta saçıma sürdüğüm için!!!!
ben yarım saat beklettım benımde saçım çok dokulmeye başladı.bidaha surmeyi duşunmuyorum bende saçım az va çok dokuldu
daha öncede 5 kere sinemakili karışım yaptım bazen 3 saat bazende 45 dakika beklettim saç dökülmesi ilk yapışımda vardı şuanda bu kürü uyguluyorum maaşallah saç dökülmem yok
bılgilerın için teşekur ederim.herkes de farklı sonuç gösterıyor galıba.saçınız uzadımı?
yaa kızlar benimde çok dökülüyoo,,,sarımsak kürünü öğrendim onu deniycem inşlh iyi gelir
o karışımda saçta yarım saat en fazla 1 saat bekletn yazıodu kürü eren kişide çok durdurmanın yarardan çok zararı olur tahriş eder dedi .. sanrm o yuzden sizdeki dökülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?