Ben 6 yaş çocuğum için denedim, 1 hafta B12 ve omegalı şurup formunu kullandım. Hareketliliği aşırı şekilde arttı ve odak konusunda o kadar kısa sürede bir fark göremedim hâliyle.. Şu an kullanmayı bıraktım, tekrar daha sakinleri.. Doğru anladıysam sinir sistemine etki ediyormuş.. Ben tekrar kullanmayı düşünmüyorum..
Sınav için hazırlanan çocuklarda yoğun çalışanlar için falan unutkanlık ve odaklanma için sitikolin öneriliyor? Bilgisi olan ya da deneyen var mı? Faydasını gördünüz mü?
Merhaba sorum çok saçma gelicek ama sohbet açtım ve mesaj alamadım çok nefes farkındalığı olan var mı içinizde panik atağı bede nefes farkındalığı varda sanki nefesimi kendim alıp veriyormuşum gibi sürekli nabzım kontrol ediyorum korku sonrası tranvma panik atak oluştu bede 3 aysır var ve çok çaresizim bu nefes farkındalığı beni öldürücek gibi kafayı yedirtiyor cevaplarsanız çok sevinirim
Çok geçmiş olsun öncelikle. 4,6,8 nefes tekniğini uygulamaya çalışın bu konuda sizi rahatlatabilir bende çok işe yarıyor bende sürekli nabzını kontrol eden, en ufak olayı kalbe bağlayan biriyim
Kullandım s.......n diye bir markanın smart olanını,hem şurup(oğluma)hem tablet(kızıma)bence övüldüğü kadar bir etkisi yok. 2 ay düzenli kullandım, halihazırda kullanmıyorum. Çok pahalı bir takviye üstelik. Kışın omega takviyesi devam ediyorum çocuklara,bence daha faydalı oluyor hem bağışıklık hemde dikkat ve odaklanma anlamında sitikoline göre.
Sınav için hazırlanan çocuklarda yoğun çalışanlar için falan unutkanlık ve odaklanma için sitikolin öneriliyor? Bilgisi olan ya da deneyen var mı? Faydasını gördünüz mü?
Onu bilmiyorum ama geçen sene çok önemli bir kursa katılmıştım yaklaşık 6 ay boyunca bir belge için sık sık sınavlara girmek durumundaydım.
Sakız çiğneyince sanki bi aklım farklı çalışıyordu biyerde de okumuştum hafiza bu şekilde kayıt ediyormuş bilgileri galiba. Allah zihin açıklığı versin kuzulara bol şans onlardan yana olsun
Ben ikizlerimden birine kullanıyorum yaklaşık iki aydır şurup olandan. Akıllı bir cocuk 2.sınıfa gidiyor dersleri iyi ama odaklanma ve dıkkat dağınıklığı sorunu oluştu son dönemlerde. Bir iki arkadaşın ve dr tavsiyesi ile kullanmaya başladık. Tabiki mucize beklemeyin ama ben şahsen olumlu etkilerini gördüm çocuğumda. Hatta daha dün öğretmenide güzel bi dönüş sağladı çok mutlu oldum.