Sınav kaygısı

Canim ruya bu adi ustunde sinava dair kaygilarin, korkularin su yuzune cikmis o kadar.Hic korkma. Psikologa da gidersen iyi olur, rahatlarsin en azindan.Simdiden basarilar diliyorum sana..

çok iyi anlıyorum seni.. hamileliğim boyunca kah bebeğimi mikrodalgaya koyduğumu gördüm, kah çook küçük doğmuş, avucumda gezdirirken gördüm kafamçokkarıştı ama şükürler olsun iyi bir doğum yaptım :Saruboceq:

aşırı stresten kaynaklı bu rüyalar, hiç endişelenme herşey çok iyi olacak inşallah :lepi: haftaya bu gün mutlu haberler vereceksin bize a.s.

sınav sonrasını düşün

bütün yıl çalışmışsın, çabalamışsın ve haftaya bugün o yük omuzundan kalkmış olacak
:dance:

ohh havalarda tam ısınırken bu sıkıntıdan kurtulacaksın vee muhteşem bir yaz geçireceksin
:teytey:

olumlu düşün olumlu olsunyerimseniben

olumsuz düşünürsen,panik yaparsın ve performansın düşer ,sonuç da hiç istemediğin bir şekilde gerçekleşir:1no2:

güzel düşün güzel olsunyerimseniben

çalışmışsın şimdi olumlu düşünme ve dua etme zamanı:sm_cool:

takma kafana canım
bizde üniversite bitirdik
arkdaşlarımdan mühendislik bitirdi işsiz
marmara iktisat bitirdi işsiz
yiğenim kocaeli fen bilgisi öğretmenlik 4 yıldır atanamıyor işsiz
ben işletme ve myo muhasebe bitirdim işsizim
boşver bizde ne miğde bulantıları çektik
tek öss olsa vize final yaz okulu bütünleme miğde bulantılarını hiç saymıyorum
bence hiç stres yapma.
boşver...

bilinçaltın olmasını istemediğin şeyleri zihninden atmak için senin rüya görmeni sağlamış. rüyalarımız beynimizin çöpleridir. sen o çöpleri boşaltmışsın.

deneyimli bir öğretmen olarak senin iyi bir sonuç alacağına inandığımı belirtmek isterim. yerimseniben

Teşekkür ederim,herkes böyle diyor biliyor musunuz.Benim de kafam karışıyor herkes benden bunu beklerken ya yapamazsam diye :gitme:

ohooo ben ne kabuslar gördüm,hatta başkaları da gördü kötü rüyalar benimle ilgili,çok strese girdim ama sınav günü denemeye gider gibi gittim,girdiğim okulda tanıdıklar vardı sohbet ettim sıradan bir gün gibi,sonra kitapçıklar dağıtıldığında herkes girişti başladı soru çözmeye,ben şöyle bir göz gezdirdim her bölüme başlamadan önce,1 dakika kadar her bölümde bilgilerimi aklıma getirdim,sonrada zamanımı aşmayacak şekilde çözmeye başladım,meslek lisesi öğrencileri erken çıkmıştı bende herkes bitirdi benim vaktim kalmadı sanmıştım ama ona rağmen kendimi zaptedip sakin sakin çözmeye devam ettim,ve istediğim bölümü kazandım:lepi:

şu söyleyeceğimi sakın unutma,çünkü birçok başarılı genç bunu yapmadığı için hakettiğinden az puan aldı,bir soruyu çözemezsen sakın 2.defa bakma,biliyorum ki ''ben bunu biliyodum yaaa uff biraz daha bakarsam çözerim'' diyeceksin,ama kendine hakim ol,atla soruyu ve bütün soruların bitince geri dön o sorulara,ben bunu yapmasaydım eminimki istediğim bölümü kazanamazdım,boş bıraktığım çok soru oldu ama paniklemedim sonra geri döndüm o sorulara ve şükür ki zamanım yetti çoğunu da çözdüm

ben de senin gibiydim ayni
caliskan bir ogrenciydim
iyi bir lisede okuyordum
dogal olarak beklenen bir basari var senden
insanlar yureklendirmek icin ararlardi
biz seni biliyoruz sen gene basaririsin diye ama o aslinda insana ayri bir baski yapiyor
aynen senin gibi son 1 hafta yedim bitirdim kendimi
ya yapamazsam ya soyle olursa ya boyle olursa diye
ama inan sorular onune geldigi an butun heyecanin geciyor
herhangi bir deneme sinavindan farki kalmiyor
sinav icin okulun kapisina gittiginde onemli olan ben elimden gelenin en iyisini yaptim diyebilmek
sen de yapmissin zaten merak etmee cok iyi gecicek

en azından çalıştım diyebilirim gönül rahatlığıyla...:kedi:
ama ama ben bu sene kazanmak istiyorum eyvahedigeldismile

aşırıya kaçmadıktan sonra sınav kaygısı iyi birşeydir..
başarının yolunu açar ama dozajı aşmamak kaydıyla..

başarılar tatlım..

iyi dusun iyi olsun derler canim sen de guzel dusun ve guzel seyler olsun. basarilar a.s.

aklına öle kötü şeyler getirme canımm.
dilerimm herşey istediğin gibi olur
başarılaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…