ohooo ben ne kabuslar gördüm,hatta başkaları da gördü kötü rüyalar benimle ilgili,çok strese girdim ama sınav günü denemeye gider gibi gittim,girdiğim okulda tanıdıklar vardı sohbet ettim sıradan bir gün gibi,sonra kitapçıklar dağıtıldığında herkes girişti başladı soru çözmeye,ben şöyle bir göz gezdirdim her bölüme başlamadan önce,1 dakika kadar her bölümde bilgilerimi aklıma getirdim,sonrada zamanımı aşmayacak şekilde çözmeye başladım,meslek lisesi öğrencileri erken çıkmıştı bende herkes bitirdi benim vaktim kalmadı sanmıştım ama ona rağmen kendimi zaptedip sakin sakin çözmeye devam ettim,ve istediğim bölümü kazandım:lepi:
şu söyleyeceğimi sakın unutma,çünkü birçok başarılı genç bunu yapmadığı için hakettiğinden az puan aldı,bir soruyu çözemezsen sakın 2.defa bakma,biliyorum ki ''ben bunu biliyodum yaaa uff biraz daha bakarsam çözerim'' diyeceksin,ama kendine hakim ol,atla soruyu ve bütün soruların bitince geri dön o sorulara,ben bunu yapmasaydım eminimki istediğim bölümü kazanamazdım,boş bıraktığım çok soru oldu ama paniklemedim sonra geri döndüm o sorulara ve şükür ki zamanım yetti çoğunu da çözdüm