Sınav Mağdurlarının Paylaşım Alanı

Merak etme, ölmek var dönmek yok bu topikten

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler gerçekten

Siz ne okuyorsunuz?
ben üniversiteli işsizlerdenim
öss,kpss,kpds,ales,toefl her türlü sınava girmişliğim var :)) kpds ye bir daha gireceğim kpss atamalrı ile iş bulma yolunda ilerliyorum bakalım :))

fen liseleri zorluyor hep ama bu iyi bir şey. Benim üniversitede fen lisesi mezunu arkadaşlarım vardı onların her zaman bir farkı oluyor inan. Çok çok çalış, çok güzel bir okulda okuyorsun hakkını ver. Sınavlar zor da olsa her zaman okul birincisi olmak için çok çok çalış. Orada yüksek alanların senden hiç bir farkı yok, çalışıyorum düşük alıyorum gibi şeyler düşünme asla, düşük alırsan bu daha çok çalışman gerektiğinin göstergesidir o zamanlarda daha çok çalış

QueenD,
Melik safi duyarın hafıza teknikleri ile kelime seti var ingilizce kelime ezberletiyor onu alıp ona çalışmıştım. O sırada melik safi duyarla tanışma fırsatı da bulmuştum, o da bana toefl için Barron's un kitabını önermişti almıştım çok pahalı idi 2 sene önce 80 Liraydı ben indirimle 60 küsura almıştım. Ama kitap çok güzeldi başlamıştım tam çalışmaya sonra sıkıldım birden ilk 30 sayfasını falan okuyup bırakmıştım sonra da kitabın kapağını açmadım öylesine girdim sınava. Toefl cidden zor ama o kitaba çalışırsan yaparsın çok güzel anlatımı taktikleri ben çok beğenmiştim. 80 almıştım toefldan 120 üzerinden. Çalışsaydım daha iyi yapabilirdim. Bir de o hafıza teknikleri setini bitirmiştim ben onun toeflda o kadar çok faydasını gördüm ki ezberlediğim tüm kelimeler toeflda çıkmıştı :))

Çok teşekkür ederim cevabınız için..

Söylediğiniz her bir kelime çok çok değerli benim için, inanın.

Bir şey soracağım canım. Ben hem üniversite okuyup hemde Kpss'ye girsem, okurken çalışabilir miyim? Beni okuluma yakın bir yere falan atarlar mı? Böyle söylentiler duydun ama?

Ayyy bunlar benim için okadar önemli bilgiler ki canım.. Öncelikle Gelişim Oxford ansiklopedilerim var onları bitireceğim, beraberinde hazırlıktayken hocamızın önerdiği bir kitap var onun üzerinden gideceğim. Bunlar bitince kelime için o seti alabilirim aslındaaa
Çok teşekkür ederim cevabınız için..

Söylediğiniz her bir kelime çok çok değerli benim için, inanın.

Bu haftayı kendime tatil ilan ediyoruum

Gelecek hafta çalışırım

üniversite bitmeden lisans mezunu olarak atanamazsın kpssye girebilirsin tabi ki eğer B grubuna dahilsen sınav sonucu 2 sene geçerli A grubu isen 1 sene geçerli. Ama lise mezunu olarak kpss girip atanabilirsin,ama lisans bitmeden lisanstan atanma şansın yok çünkü mezuniyet tarihini girmen gerekiyor tercih yaparken. Yanlış mı hatırlıyorum sen 3. sınıftın dimi? Bölümünü söyledin mi hatırlamıyorum. Ama bu sene sınava girip sınavı görmen ne seviyede olduğunu görmen açısından iyi olur

Bu haftayı kendime tatil ilan ediyoruum

Gelecek hafta çalışırım
Hadi bakalım canım

Ay yanlış yazmışım zaten canım. Lise mezunu olarak Kpss'ye girsem, büyük ihtimalle kazanırım. Beni nerelere, hangi işlere atarlar? Aynı anda okuyup, çalışabilir miyim?
Güzel gidiyor, 15 tatildede ygs ye çalışmaya başlayacağım hayırlısıyla
​İyi bakalım canım. YGS tarihi ne zaman ki?

evet atanırsın, kadrolara bakman lazım lise için açılan sanırım düz memurluk oluyor onlar ama başka kadro var mı hiç bir fikrim yok. Hani üniversitelerde öğrenci işlerinde çalışanlar var ya onlar düz memur mesela.

​Okula yakın yerlerde oluyor değil mi canım? Bir de çalışma saatlerini ona göre mi ayarlayacaklar acaba?

Herkese merhaba..

İçim çok sıkkın hiç çalışasım gelmiyor :44:

Ne yapayım?

okulda yapılan vize ve finalleri sevmiyorum ama digger sınavlara bayılıyorum çünkü gözetmen olunca para kazanıyorum. kahrolsun kapitalizm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…