Sınav Mağdurlarının Paylaşım Alanı

QueenD nasıl gidiyor çalışmalar,sınavlar? Ben bu ara kpss tercihleri ile uğraşıyorum derse tercihlerden sonra başlayacağım.

QueenD nasıl gidiyor çalışmalar,sınavlar? Ben bu ara kpss tercihleri ile uğraşıyorum derse tercihlerden sonra başlayacağım.
Arkadaşımın evinde kamp geçtikurduk. İlk iki sınavım iyi geçti, sonrakileri de halletmeye çalışıyorum. Sen ne yapacaksın tercihleri?

Arkadaşımın evinde kamp geçtikurduk. İlk iki sınavım iyi geçti, sonrakileri de halletmeye çalışıyorum. Sen ne yapacaksın tercihleri?

kpss'den 90 almıştım ama istediğim yerlerin ya koşullarını sağlamıyorum ya da sözleşmeli diye pek istemiyorm ama yine de sözleşmelileri de yazdım ankara yazdım hep, 30 tercih hakkımdan 6 tanesini doldurabildim o yaptığım tercihlerin de geleceğini pek sanmıyorum benden yüksek puan alan bir sürü adam var, 2. atamaları beklemeyi düşünüyorum. 3 tane de sözleşmeli var onları da yazsam mı bilmiyorum kararsız kaldım bayağı.

Valla bence iyi düşün canım. Sözleşmeli - kadrolu arası farkları iyice tart, senin hayatına etkileri nasıl olur iyice düşün, sonra karar ver.

Benimde beş sınavım oldu dördünden dört getirdim biri okunmadı yarında bir tane var ve ona hiç çalışmadım ve çalışmak istemiyorum nedense :/ haftayada 5 tane sınavım var ya

Kolay gelsin canım, merak etme çabucak geçecek yarın. İki sınavında da başarılar Sonra bitiyor mu sınavların ?
Hayır bir tane daha kalıyor canım ama onun konu çalışmasını daha önce bitirmiştim. Zor bir gece olacak umrarım yarın ki sınavları halledebilirim. Cıkısta da bir sürü işim var. Yarın da geçsin başka şey istemiyorum.

Ben de hep öyle derdim okurken yarın bir geçsin başka hiç bir şey istemiyorum derdim Ama bak hepsi geçti gitti bitti :)) Seninki de geçer merak etme

Benimde beş sınavım oldu dördünden dört getirdim biri okunmadı yarında bir tane var ve ona hiç çalışmadım ve çalışmak istemiyorum nedense :/ haftayada 5 tane sınavım var ya

5 üzerinden sanırım o 4 :)) Öğrenim durumu ne ? Ortaokul, lise? Bak ne diycem, bence çalışma hiç :)) Diğerleri de bir gelsin :)) Ya da çalış hepsi 5 gelsin, seçim senin hangisi daha güzel olur. Çalışmayınca olacakları gözünün önüne getir ve o anı yaşamak istemiyorsan çalış.

Ay ne kadar çok dersin varmış canım senin. Çok iyi gidiyormuşsun bence ortalamanı düşürme en azından yarınki sınava bir göz gezdir. Gelecek hafta olanlar için de hafta sonu iyice bir calısabilirsin canım.

Ben de hep öyle derdim okurken yarın bir geçsin başka hiç bir şey istemiyorum derdim Ama bak hepsi geçti gitti bitti :)) Seninki de geçer merak etme
Bitiyor bitiyor da insanın ömrünü de yiyor açıkçası.. Hafta sonu yapacağım küçük çaplı tatili düşünerek motive oluyorum. :))

Acı ama gerçek :))

Kızlar size iyi çalışmalar Bir de gece çalışırken kremasız ve sade kahveyi öneririm inanılmaz uyku açıyor. Ama yatmadan 2-3 saat önce için yoksa yatınca uyuyamazsınız benden söylemesi.

Kızlar size iyi çalışmalar Bir de gece çalışırken kremasız ve sade kahveyi öneririm inanılmaz uyku açıyor. Ama yatmadan 2-3 saat önce için yoksa yatınca uyuyamazsınız benden söylemesi.
Teşekkürler tatlım. Şimdi arkadaş dışarda gelirken kahve alacak. Artık gece bizi bitek kahve tutar. Uykusuzluktan da ölüyoz, alnımıza ne yazıldıysa o artık hihihiih

QueenD nasıl geçti iki sınavın?

voedream , bugu_su

sizin nasıl geçti sınavlarınız?

Nasıl gidiyor çalışmalarınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…