Sınav öncesi sürpriz

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
Arkadaşlar meraba,bildiğiniz gibi ilk üniversite sınavına nerdeyse 1 ay kaldı ve benim sevgilim de bu sınava giricek girmeden önce ona güzel bi sürpriz yapmak istiyorum böyle moral depolasın çok sevinsin falan.. hani onun arkadaşlarını bi de benim arkadaşlarımı toplayıp bi şeyler hazırlayabilirim ama aklıma hiçbir şey gelmiyo yardımınıza ihtiyacım var nolur fikirlerinizi esirgemeyin :16:

Bence sınav sonrasına kutlama tarzı bir şey düşünebilirsin. Ben sınav öncesinde heyecanlanıyorum bu durumlarda, sevgilin de öyleyse ters teper sonra.

Bence sınav sonrasına kutlama tarzı bir şey düşünebilirsin. Ben sınav öncesinde heyecanlanıyorum bu durumlarda, sevgilin de öyleyse ters teper sonra.

yok o tam tersine sınavdan önce seninle bi şeyler yapalım falan diyo,zaten ikimiz yapıcaz da böyle bütün herkesi toplayıp bi şey düşündüm

aklıma ilk gelen sevgilinin istediği üniversitenin istediği bölüm ile ilgili şöyle komik bi diploma tarzı bişey hazırlayıp, rulo yapıp, kurdeleyip hediye etmek. hatta bunu bütün arkadaşların için de yapabilirsin.

aklıma ilk gelen sevgilinin istediği üniversitenin istediği bölüm ile ilgili şöyle komik bi diploma tarzı bişey hazırlayıp, rulo yapıp, kurdeleyip hediye etmek. hatta bunu bütün arkadaşların için de yapabilirsin.
Aslinda cok guzel bi fikir ama ben ondan bi yas kucugum hani arkadas cevrem daha sinava girmiycek,sevgilime yapabilirim bi tek :) bi de boyle sirin bi yer ayarlasam sadece ikimizin bulusucagini dusunup boyle butun herkesin orda
Oldugunu falan gorse veya baska bi sey? :)

Back
X