Sınav sonucum

5 diye sonuç mu olur ya ben 5 alsam üç ay Şoku atlatamam heralde. Ben senin yerinde olsam gider kağıdıma bakmak isterim sonucta kaybedecek bişeyin yok. Belki de not 50 falandı da yazarken yanlışlık oldu

5 diye sonuç mu olur ya ben 5 alsam üç ay Şoku atlatamam heralde. Ben senin yerinde olsam gider kağıdıma bakmak isterim sonucta kaybedecek bişeyin yok. Belki de not 50 falandı da yazarken yanlışlık oldu
Şaşkınlıktan yarım saat bilgisayarla bakistim zaten yanlışlık olmuştur diye 40 kere yeniliyorum yine aynı ayni bu ifadeyle kaldim oyle

Vizesinden 8 aldığım ders oldu. Verdim mi dersi verdim. 80 bekleyip 30 aldığım, sinirden agladigim sınavlarda oldu. O dersi de verdim. Bir şekil de verilecek o dersler, ha bugün ha yarin. Sen de sıkma canini, calismana bak annene de söyleme canim sen de notlarını. Tek birseyi kaybetme o da sağlık..

Hocam kağıdıma bakmak istiyorum nerede yanlışlık yapmışım diye konuya gir adaletsizlik olduğunu düşünürsen sonra gel buraya sana yapacaklarını anlatırız

hocaya itiraz edin fazla not vermişsem geri alırım diye tehditte edemez
şaka bi yana hocalarn bize söyledikleri notlar yeniden toplanır tekrar kağıdı okumayız tarzındaydı bi deneyin şansınızı bence

Sinav kadigi icin bir form olur, onu online doldurup ogrenci islerine mail atarsin. Ayni ogrenci isleri firsat bulunca sana sinav kagidini yollarlar. Ama ben cok kalabalik bir devlet universitesinde okudum bizde geri donus gec olurdu. Eger ozel okul filansa siz yuz yuze de gorusebilirsiniz.

Ayrica bana cok normal geldi universite icin.Biz 5 y sayfa buyuk boy kagit yazip verip 05 aldigimizi cok biliriz. Ama bu cok okulla alakali bir durum.

Anneniz icin uzgunum keske boyle davranmasa. Bunun universitede normal oldugunu anlatmaya calisin, artik lisede degilsiniz. Kotu notta gelir alttan ders de olur hatta yil da uzatilir.

5 mi sınav kağıdını görmek istediğini söyle hocana. Ama resmiyette o sınav kağıdın açılcagı için fazla puan vermişse bile geri alıcak hoca. (5 daha ne kadar düşebilirse) . Sınıfın genel durumu nasıl? Bizim sınıfta vize epey düşüktü bir dersin. Hoca gecme notunu 50 ye düşürdü, ödev verdi geçmemiz için falan. Size tek önerim finallere çalışın.

Bana göre sınav kağıdınızo görmeye hakkınız var. Benim okulumda hoca ile konuşarak, kağıtlara bakılabiliyor. Umarım kolayca çözersiniz.

annene bunu anlatabilirsin:

üniversiteye farklı sehirde basladim ama her hafta sonu evdeydim, yakın sehir.
ilk sene 5 ana dersin 4 ünden kaldım. 1inden de dd ile geçtim. uyum sağlayamamıştım; aileden ayrı kalmak, yeni insanlar, yeni ortam... vize notlarım: 10, 5,, 15, 35 ve 45 ti.
sonra 2. dönem arkadaşlık kurduğum kişileri degiştirdim. notlarla birlikte psikolojim de düzeldi. 2. yilin sonunda tekrar sinava girip aynı bolüm bu sefer ailemle aynı ilde kazandım. birkaç ders sayıldı devam ettim. ortalamayı düzeltmekle kalmadım; sosyalleştim de.
ve son olarak yüksek lisansımı da tamamladım sadece 1 yıl uzatmayla. bu arada evlendim ve bebeğim var.

notunuza itiraz edebilirsiniz gerçekten güveniyorsaniz kağidiniza. bazı hocalar tekrar okur bazıları notları toplar.

Annene söyleme ve finallere şimdiden çalışmaya başla. Çok çalışmayla verilemeyecek ders yoktur. Ben bir sene bıyunca okula gitmedim ailemin haberi yoktu. Ne bi derse ne bi vizeye ne bi finale girmiştim. Derslerin isimlerini bile bilmiyordum düşün. Sonra bir ay boyunca sabahlara kadar kütüphanede ders çalıştım. Ama düşün sabah eve geliyor duş alıp uyuyor, uyanıp direk kütüphaneye gidiyor bi sonraki sabaha kadar çalışıyordum düşün. Gittim bütün derslerin notlarını kitaplarını edindim. Yemek bile yemiyordum simile sandviçle idare ediyordum. 1 sn dinlenmiyordun. Bütünlemelerin hepsinden 100 alarak verdim bütün derslerimi. Valla 5 kilo verdim psikolojikman çok yoruldum ama karşılığını da aldım. Çalışarak her şey başarılr.

10 sene oldu üni den mezun olalı. Hangi dersten kaldığımı kaç aldığımı ne anam bildi ne babam. Anladığım kadarıyla özel üni de okuyosun. Üni burası. Vizesi var finalı var büt var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…