Sosyal hizmetbolum nedir ? anneniz neden bu kadar kafayi takti acaba bu islere ?
Şaşkınlıktan yarım saat bilgisayarla bakistim zaten yanlışlık olmuştur diye 40 kere yeniliyorum yine aynı5 diye sonuç mu olur ya ben 5 alsam üç ay Şoku atlatamam heralde. Ben senin yerinde olsam gider kağıdıma bakmak isterim sonucta kaybedecek bişeyin yok. Belki de not 50 falandı da yazarken yanlışlık oldu
Atatürk üniversitesi mi ?Sosyal hizmet
Atatürk üniversitesi mi ?
Hayır canım açıköğretim değilAtatürk üniversitesi mi ?
Ay tövbe estağfurullah kejwnfjndfhocaya itiraz edin fazla not vermişsem geri alırım diye tehditte edemez
şaka bi yana hocalarn bize söyledikleri notlar yeniden toplanır tekrar kağıdı okumayız tarzındaydı bi deneyin şansınızı bence
Vize sonuçları açıklandı açıklanmasına ama nerdeyse alman imkansız olan notu almışım sınav sonucumu bi gördüm büyük şok 5 yazıyo resmen ya 60 80 arası kesin almam gerekiyodu imkansız yani bu notu almam annem eğer bi dersten kalirsan seni okuldan alırım diyen bi insan okula verdiği paraları her defasında hatırlatır sağolsun şimdi benim ne yapmam gerekiyo ilk defa böyle bişey geldi başıma itiraz etsem sorun halledilir mi acaba en büyük korkum annem 75 notunu begenmiyodu şimdi koskoca 5 yazısını görürse düşünemiyorum tepkisini
Ya ben kendimim o Zaman'larını düşünüyorum da ben olsam direkŞaşkınlıktan yarım saat bilgisayarla bakistim zaten yanlışlık olmuştur diye 40 kere yeniliyorum yine aynıayni bu ifadeyle kaldim oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?