Sınav sorunsalı

Selamlar hanımlar!!Ben önümüzdeki yıl üniversite sınavına gireceğim inşallah.Yalnız kaç zamandır aklımı kurcalayan bir sorun var.En iyi ben sizlere derdimi anlatayım da sizler de öneriler de bulunun.Sorum özellikle geçen yıllarda sınava girmiş olan ablalarıma.

Ben önümüzdeki yıl için olan sınava yaklaşık şu bir hafta içerisinde başlamayı düşünüyorum.Fen lisesi öğrencisiyim ve hedefim yüksek.Hedefim yüksek olduğu için acaba önce 9.sınıf soru kitaplarını daha sonra 10 ve 11.sınıflarına ait soru bankalarını alıp çözsem de onlar bitince ygs kitaplarına geçsem diye düşünüyorum.Çevremdekiler çok fazla vakit kaybedersin diyor da ben erken başlayacağım için çok bir problem olmaz bence.Dediğim gibi hedefim yüksek ara sınıflar için olan soru bankaları vs. daha ayrıntılı olur diye düşündüm.Sizler ne dersiniz?
Bence sorun olmaz. Bende 10 sınıftayken yavaş yavaş başlamıştım. 9 sınıf kitapları almıştım filan. Yani yaz boyunca 9. 10. Ve 11. Sınıfı rahatlıkla bitirirsin. Konu olarak. Ama dersen ki çalıştığım konunun ardından soru vankalsrı kaynaklardan bir kaç kaynak alıp çozeyim dersen yaz boyunca yine rahatlıkla 9. Ve 10. Sınıfı bitirirsin. Rahatlıkla dediğim her gun belli bir veya birkaç saatini bunlara ayırman lazım tabi. :)

Ygs kitaplarına yöne derim. Diğer türlü hem bunalirsin hemde vakit kaybedersin.

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.Sayenizde kafamda canlanan taşlar yerine oturdu.Yaz boyunca konuları 9,10 ve 11 olarak çalışıp her konu sonunda o konu ile ilgili soru ygs ve ara sınıf olarak karışık çözeceğim.Eylül itibari ile de sadece ygs ve lys soru çözerim konularım biterse.Ve bol bol deneme.Tekrardan çok teşekkürler

Back
X