• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınav stresi

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Üniversite ye hazırlanıyorum ders çalışırken çok canım sıkılıyor ne yapabilirim birde çok konum var aşırı şekilde kaygılıyım ve bu kaygı beni derslerden uzaklaştırıyor ne yapabilirim sıkılmamak için

Türk Psikologlar Derneği çeşitli illerde Sınav Kaygısıyla Başa Çıkma Eğitimi veriyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Samsun gibi illerin birinde yaşıyorsan şubeleri arayıp eğitim olup olmadığını sorabilir, programlarında varsa katılabilirsin. Yardımı dokunur.

Türk Psikologlar Derneği çeşitli illerde Sınav Kaygısıyla Başa Çıkma Eğitimi veriyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Samsun gibi illerin birinde yaşıyorsan şubeleri arayıp eğitim olup olmadığını sorabilir, programlarında varsa katılabilirsin. Yardımı dokunur.
teşekkür ederim ancak bu şehirlerde yaşamıyorum malesef

şöyle yap eskiden izlediğin ya da aşina olduğun bir dizi aç karşısında çalışmaya başla başta kendini kandırmaya başlıyorsun ders çalışmıyorum diye ama aslından film karşısında çalışmış oluyorsun film ya da diziye aşina olduğun için sesi seni etkilemiecek kendim uyguluyorum tavsiye ederim

Back
X