Kızlar mülakata girdim cuma gUnu.sordukları soruların yüzde 90 nini bildim. 6 yildir hic is tecruben olmadimi diye sordular.daha doğrusu ne yaptin 6 yildr hic çalışmadinmi dediler. iş bulamadım dedim.sizce bu cumlem eksi puan mi.6 yıldır işsizim buarada. Şuan cok dusunuyorum bu cumlemi.sizce?univeriste mezunuyum buarada. Guzel bir iş kamuda. Şöyle demedigime pismanim.iste iş bulamadım ama meslektende uzak kalmadım.kendimi geliştirmek icin etkinliklere katıldım üniversite derslerini tekrar ettim vs diyebilirdim. Tek cumleyle kapadım resmen iş bulamadım diyerek .
Ekleme : mesela ben kendimce cok çalıştığımı ve hakettigimi yillardr sabreddigimi ve hic yilmadgimi düşünüyorum.nasibimde varsa mutlaka olur mi kızlar. Sınavda ki ufak tefek böyle şeyler cok önemli mi yazgimzda varsa.tabi kaderde ne varsa o diye düşünmüyorum.elimden geleni yaptim kizlar.
Ekleme : mesela ben kendimce cok çalıştığımı ve hakettigimi yillardr sabreddigimi ve hic yilmadgimi düşünüyorum.nasibimde varsa mutlaka olur mi kızlar. Sınavda ki ufak tefek böyle şeyler cok önemli mi yazgimzda varsa.tabi kaderde ne varsa o diye düşünmüyorum.elimden geleni yaptim kizlar.
Son düzenleme: