Sinav tecrubesi olanlar bakar misiniz

İnşaallah sen emeğinin karşılığını alırsın ama olmassada üzülme eksik olan sen değilsin bu sistem sakın canını sıkma sonucu bekle
Artık uzulmemen elde değil.gece gündüz ders çalıştım. Artık hakettgimi düşünüyorum
Insallh rabbim nasip eder.tskler canim morel oldun

özel sektörde bu cevabı verseniz çok yazardım da yani o mülakatlarda sanmıyorum önemseyeceklerini.

onlar isterse alırlar merak etmeyin.mülakat dediğiniz şey genel olarak çıkarlarına göre adam elemek veya almak için getirilen bir sistem.

Sohbet havasında geçmiş mülakat. Soyleseydiniz iyi olurdu. İşsiz kalmış ama kendini geliştirmiş diye düşünürlerdi. Umarım olur hem iyi puan hem iyi mülakat. Bu sadece tecrübesizlikten. Olmazsa da mülakat tecrübesi bi dahakine dersiniz

Kızlar mülakatta girdim cuma gUnu.sordukları soruların yüzde 90 nini bildim. 6 yildir hic is tecruben olmadimi diye sordular.daha doğrusu ne yaptin 6 yildr hic çalışmadinmi dediler. iş bulamadım dedim.sizce bu cumlem eksi puan mi. Kamu mulakati.6 yıldır işsizim buarada. Şuan cok dusunuyorum bu cumlemi.sizce?buarada kpss puanimda bayaga iyi.
Şöyle demedigime pismanim.iste iş bulamadım ama meslektende uzak kalmadım.kendimi geliştirmek icin etkinliklere katıldım üniversite derslerini tekrar ettim vs diyebilirdim. Tek cumleyle kapadım resmen iş bulamadım diyerek .
Evet cevabin yanlis ama kamu mulakatinda karsindaki kisiler oyle cok da insan kaynaklari alaninda uzman vs olmuyorlar merak etme.senin cumlenin yanlisligini farketmezler.hatta onlarin hosuna bile gider😏

Canım etrafımda tamamn bilgisiyle kazanan cok.tanidigim var
...elbetteki dedginizide düşünüyorum acaba onlarinkriteri ne diye ve hakkımla kazanmak.icin cok çabaladım..şansım yok mu diyorsunuz. Bilgilerime ve allaha güvenerek grdim sinava🙏
Hiç şansın yok demiyorum tabi ki. Sadece o mülakatlar o kadar incelikli değerlendirme yapmak amacıyla yapılmıyor ülkemizde. Onu söylüyorum. Başka kriterleri var diyorum işte tecrübelerime dayanarak. Neticede rakipleriniz de aynı diplomaları aldı, aynı sınavlara girdi, aynı yollardan geçti. Hangi süper bilgi mülakat listesine son sırada giren kişiyi ilk 3te giren kişilerin önüne geçiriyor onu merak ediyorum ben sadece. Niyeyse de hep oluyor bu istisnasız. :KK14: Hayırlısı olsun senin için, kısmetinde varsa olur elbet bir şekilde.

Evet cevabin yanlis ama kamu mulakatinda karsindaki kisiler oyle cok da insan kaynaklari alaninda uzman vs olmuyorlar merak etme.senin cumlenin yanlisligini farketmezler.hatta onlarin hosuna bile gider😏
Dürüst konuştum diye düşündüm.sonra.hic bu soruyu beklemiyordum afallladim

Sohbet havasında geçmiş mülakat. Soyleseydiniz iyi olurdu. İşsiz kalmış ama kendini geliştirmiş diye düşünürlerdi. Umarım olur hem iyi puan hem iyi mülakat. Bu sadece tecrübesizlikten. Olmazsa da mülakat tecrübesi bi dahakine dersiniz
Tecrübem vardı aslında ama bu soruyu beklemiyordum.ne diyeceğimi sasrdim. Sırf kpss çalıştim diyenleri garopsiyirlarmis diye bende iş bulamadim dedim
Dürüst kizmis derler belki sizce. Bazen kendini övmekte itici oluyor ya

Back
X