Sınava hazırlanacağım terk edildim

Yalan söylüyodur. Boşkluktadır aranıyodur. Aynı anda 5 kıza daha yazıyodur. Kimi düşürürse...
Zaten kim dönerse dönsün sadece döndügünü görmek güzeldir.Birşeyleri düzeltmek yersiz gereksiz.
Sürünsün hepsine lanet girsin diyelim bari🤪

Zaten kim dönerse dönsün sadece döndügünü görmek güzeldir.Birşeyleri düzeltmek yersiz gereksiz.
Sürünsün hepsine lanet girsin diyelim bari🤪
Zaten adam dalga geçiyomuş ve bırakan da erkek zaten. Kızımız da diyo ki döner mi. Dönse de dalga geçmek için döner. Gençken akıl yok, zamanla öğrenecek. Umarım...

Zaten adam dalga geçiyomuş ve bırakan da erkek zaten. Kızımız da diyo ki döner mi. Dönse de dalga geçmek için döner. Gençken akıl yok, zamanla öğrenecek. Umarım...
Dönsün istemenin temel nedeni aslında pişman olduğunu gördüm, mutlu oldumdur. Geri dönen erkek aslında pişman falan değildir kadını yokluyordur, ona göre adımını atacaktır. Geri dönen erkekler gözlemlediğim kadarıyla belli bir olgunluğa ulaşamamış erkekler. Olgun erkekler sürülebilir bir ilişki olsaydı bitmezdi o yüzden herkes kendi yoluna derken bu olgunluğa erişememiş erkekler off çok boşum bir manita bile yok yanımda dur şu kızı bir yoklayayım aman zaten bana evet der bu diye düşünüyor.

Dönsün istemenin temel nedeni aslında pişman olduğunu gördüm, mutlu oldumdur. Geri dönen erkek aslında pişman falan değildir kadını yokluyordur, ona göre adımını atacaktır. Geri dönen erkekler gözlemlediğim kadarıyla belli bir olgunluğa ulaşamamış erkekler. Olgun erkekler sürülebilir bir ilişki olsaydı bitmezdi o yüzden herkes kendi yoluna derken bu olgunluğa erişememiş erkekler off çok boşum bir manita bile yok yanımda dur şu kızı bir yoklayayım aman zaten bana evet der bu diye düşünüyor.
Tamamen katılıyorum. Zaten ayrılma sekli ve dalga geçmesi umutsuz vaka olduunu gösteriyo. Ayrılıp da barışma durumu olabilir ilişkilerde ama bu ilişkide bi saygı seviye yok.

Tamamen katılıyorum. Zaten ayrılma sekli ve dalga geçmesi umutsuz vaka olduunu gösteriyo. Ayrılıp da barışma durumu olabilir ilişkilerde ama bu ilişkide bi saygı seviye yok.
Konu sahibinden daha beter durumlar yaşadım o yüzden herkesi uyarıyorum ama umarım uyarılarını dikkate alıyorlardır. Eski sevgili ile de olmuyor karşıdaki kişi asla değişmiyor. Bazı basit meseleleri aşan eski sevgililer belki vardır ama bir ilişkide saygı daha önemli benim için.

öyle zaten fakat bu zamana kadar yıpranan hep ben oldum o yüzden pişmanlığını görmek istiyorum
Ay bu çoluk çocuğun ille de pişman olsun sürünsün beklentisi… Olmaz pişman falan sen öyle bomboş oturup depresyonlara girer ders çalışmaz iyi yerlere gelmezsen pişman olmaz dönüp bir arkasına bakmaz, keşke yapmasaydım demez. Nasıl bıraktıysam öyle kalmış der acır ardına bakmaz başkalarıyla maceralara devam eder

Karşında bir ergen var ve onu unutup yoluna bakacaksın çünkü önünde uzunca bir yol var. Geriye baktığında buna mı canım sıkılmış, üzülmüşüm değmezmiş diyeceksin. Şuan her şey senin elinde. Dersini çalış o sınavı hallet zaten gör bak zamanla o acı hissi kaybolacak.

Back
X