stalk vs yapmadım hiç unutuyordum zaten ama en başa döndükRica ederim bende iyi geldiyse sizde de iyi gelebilir ben takıntı haline getirmiştim, sürekli fake hesaplardan stalk yapıyordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
stalk vs yapmadım hiç unutuyordum zaten ama en başa döndükRica ederim bende iyi geldiyse sizde de iyi gelebilir ben takıntı haline getirmiştim, sürekli fake hesaplardan stalk yapıyordum.
hayır tabiki asla sadece bir gün pişman olup olmayacağını bilip içimi rahatlatmak istiyorum bi ilişki zaten olmazAy yıllar sonra dönse ne dönmese ne?
Onu mu bekleyeceksin ya dönerse diye
olsun olsun inşallah göreyim ben de o günleri. bana pişmanım şöyle böyle diye yazmasa bile illaki arkasına dönüp bakacak o zaman her anlamda imreneceği bir hayat yaşıyor olacağım inşallah adım atmak isteyecek ama atamayacak belki deKadın iliski bittikten sonra acısını ceker toparlar kendini erkeğe sonradan koyar beter olsun![]()
Ben onun beni sevmesini çok istiyorum gördüğüm onlarca olumsuzluğa rağmen. Ama o beni sevse biz bir ilişkiye başlasak soğuyabileceğimi düşünüyorum. Çünkü adamın sevmediğim birçok özelliği var. Etrafındaki insanlarla bile kolay anlaşamayan bir tip. Biz sürekli kavga ediyorduk, sevgili olsak ne olurdu Allah bilir. Hatta benim bir konum da var. O konudan sonra kendimi kapattım ve sürekli psikolog kitaplarına sardım. Ve her görüşmemiz sonunda beni engelliyor sonra kaldırıyor neden kendisine rahatça ulaşmamı istemiyor, sadece kendi istediğinde görüşelim istiyor. Onunla yaşadığım şeylerden çok keyif alıyorum ama aldığım keyif 5 birimse çektiğim acı 10 birim. Ne gereği var o kadar acı çekmenin diyorum.stalk vs yapmadım hiç unutuyordum zaten ama en başa döndük
aynen öyle değmiyorlar zaten de işte. bu saatten sonra unutmaktan başka çare yokBen onun beni sevmesini çok istiyorum gördüğüm onlarca olumsuzluğa rağmen. Ama o beni sevse biz bir ilişkiye başlasak soğuyabileceğimi düşünüyorum. Çünkü adamın sevmediğim birçok özelliği var. Etrafındaki insanlarla bile kolay anlaşamayan bir tip. Biz sürekli kavga ediyorduk, sevgili olsak ne olurdu Allah bilir. Hatta benim bir konum da var. O konudan sonra kendimi kapattım ve sürekli psikolog kitaplarına sardım. Ve her görüşmemiz sonunda beni engelliyor sonra kaldırıyor neden kendisine rahatça ulaşmamı istemiyor, sadece kendi istediğinde görüşelim istiyor. Onunla yaşadığım şeylerden çok keyif alıyorum ama aldığım keyif 5 birimse çektiğim acı 10 birim. Ne gereği var o kadar acı çekmenin diyorum.
Keşke ben de bu yaşlarda saçma sapan insanlara üzülmek yerine düzgün ders çalışsaydım. Küçüksün daha otur dersini çalış üzülme daha kimler kimler gelip geçecek hayatından3 yıllık bi ilişkimiz vardı olmuyo dedi ayrıldı. 1 ay geçti üstünden story atmış flörtüyle tam toparlanıyodum tekrar dağıldım. düşman değiliz arada konuşalım falan demişti fakat yazdığımda seviyesizce dalga geçerek konuşmaya başladı. sanki kötü bir şekilde ayrılmışız da geri ona dönmüşümcesine konuştu. en başta sevgilin var sandım o yüzden yazmadım dedi twitter ıma bakmış. yok sevgilim falan diyince egolu egolu konuşmaya başladı bi daha sana dönmem falan randomlar çok moralim bozuldu sizce bir kaç yıl sonra da olsa it gibi döner mi ve mezuna kaldım sınava hazırlanacağım derse oturamıyorum tavsiye vs verir misiniz
İnsan her yaşta bu durumu yaşayabilir. Ben bu yaşıma kadar kimseyi böyle takıntı yapmamıştım. Belki de o kişilerle bir ilişki yaşadığımız ve onları bu yönleri ile tanıdığım içindi. Ama bu kişiyle yaşadığımız hiçbir duygusal ilişki olmadı. Eski sevgiliniz pişman olup geri dönse affedilmeye değer biri mi? Bu sorunun cevabını iyice düşünün lütfen.aynen öyle değmiyorlar zaten de işte. bu saatten sonra unutmaktan başka çare yok
evet öyle neler olacak bilemeyiz fakat bir kere de olsa üzüldüğünü görmek istiyorum sadeceKeşke ben de bu yaşlarda saçma sapan insanlara üzülmek yerine düzgün ders çalışsaydım. Küçüksün daha otur dersini çalış üzülme daha kimler kimler gelip geçecek hayatından
Merak etme üzülür zatenevet öyle neler olacak bilemeyiz fakat bir kere de olsa üzüldüğünü görmek istiyorum sadece
bi ilişki olmaz bu saatten sonra sadece o pişmanlığını görmek istiyorum tükürdüğünü yalasın yeterliİnsan her yaşta bu durumu yaşayabilir. Ben bu yaşıma kadar kimseyi böyle takıntı yapmamıştım. Belki de o kişilerle bir ilişki yaşadığımız ve onları bu yönleri ile tanıdığım içindi. Ama bu kişiyle yaşadığımız hiçbir duygusal ilişki olmadı. Eski sevgiliniz pişman olup geri dönse affedilmeye değer biri mi? Bu sorunun cevabını iyice düşünün lütfen.
peki yazar eder mi dönmem hiç sanmıyorum falan dediMerak etme üzülür zaten
Mezuna kalmak dedikleri şey üni sınavını kazanamayanların bir sene daha hazırlanmasına deniliyor. Ben mezuna kaldım dediğinde üni sınavını kastettiğini düşündümYaş 20. İlişki düzeyi lise , okul arkadaşlığı flörtü.
Mezuna kalmak diye bir kavram yok , sonradan element uydurmayın.
Tek ders sınavına , bütünlemeye kalınır ; mezuna kalınmaz.
Lise bitmiş. Okursanız ne âlâ , oturur yeniden üniversite sınavına hazırlanırsınız. Okumayı düşünmüyorsanız da hayatta ne yapacağınıza odaklanabilirsiniz.
Uydurulmuş bir başka elementte random atmak ; adam "benimle alay etti , güldü" de yazabilirsiniz.
*random atmak : Random gülmek, klavyenin tuşlarına bakmadan, hızlı ve gelişigüzel bir şekilde basmak demektir. Artarda yazılan harflerin sonuna genelde bir emoji konur ve karşı tarafa gönderilir. Buna da random atmak adı verilir.
Üniversitede çok daha iyileri var3 yıllık bi ilişkimiz vardı olmuyo dedi ayrıldı. 1 ay geçti üstünden story atmış flörtüyle tam toparlanıyodum tekrar dağıldım. düşman değiliz arada konuşalım falan demişti fakat yazdığımda seviyesizce dalga geçerek konuşmaya başladı. sanki kötü bir şekilde ayrılmışız da geri ona dönmüşümcesine konuştu. en başta sevgilin var sandım o yüzden yazmadım dedi twitter ıma bakmış. yok sevgilim falan diyince egolu egolu konuşmaya başladı bi daha sana dönmem falan randomlar çok moralim bozuldu sizce bir kaç yıl sonra da olsa it gibi döner mi ve mezuna kaldım sınava hazırlanacağım derse oturamıyorum tavsiye vs verir misiniz
Mezuna kalmak dedikleri şey üni sınavını kazanamayanların bir sene daha hazırlanmasına deniliyor. Ben mezuna kaldım dediğinde üni sınavını kastettiğini düşündüm
Ondan sana yar olmayacak. Bunu idrak et ve önüne bak. Beklenti içinde olma. Dönse de bi b.. olmaz.olay taze olduğundan içimi rahatlatmaya çalışıyorum belki de bilmiyorum
Valla ben sonradan, eskisinin derdine düşen erkek de hiç görmedim. Erkeklerde bitti mi bitiyo. Bu laf kadınların kendini avutması.Kadın iliski bittikten sonra acısını ceker toparlar kendini erkeğe sonradan koyar beter olsun![]()
Dönmeyen görmedim ben de aksineValla ben sonradan, eskisinin derdine düşen erkek de hiç görmedim. Erkeklerde bitti mi bitiyo. Bu laf kadınların kendini avutması.
Yalan söylüyodur. Boşkluktadır aranıyodur. Aynı anda 5 kıza daha yazıyodur. Kimi düşürürse...Dönmeyen görmedim ben de aksine10 sene sonra bile bin sini islindi hic initmidim diyen de var..
İliski dinamikleri de önemli belki de.