Sınavdan önce sakinleşrici içsem,,,,,

canım sakın pasiflora ıcme uyku yapar gerek yok sınav donemınde.sınavına ne kadar var bılmesemde bı onerım var.pharmaton ısımlı bır ılac var aslında ılac denmez vıtamın.ben unıversıte sınavına hazırlanırken kendı hocam bana onermıstı.hem dırenc versın hemde heyecanımı azaltıp rahatlatsın dıye.ben 2 hafta oncesınden ıcmeye basladım gunde 1er tane.sende hemen alıp basla artık sınava ne kadar suren varsa.başarılarr

canım çok teşekkürler eczaneye uğrıycam bugün alırım olmazsa heyecanımı alsında razıyım yani denemelere :))

Sınavda ne kadar çok heyecanlanırsanız o kadar çok harf hatası yapacaksınız.
Sınava kadar çok egzersiz yapın. Yapabildiğiniz kadar.
O zaman kendinize güveniniz gelecek.
Bence şu anda yeterli olmadığınız için başarısızlık korkusu yaşıyorsunuz.
Ben bu tür sınavlarda hep şunu düşünürüm.
Eğer benim burda nasibim varsa bu iş olacak. Öyle ya da böyle olacak.
Ama değilse de olmayacak. Ben elimden geleni yaptım. Gerisini sana bırakıyorum Allahım diye dua ederim
Çalıştığım yerde de bunun örneklerini de çok gördüm.

kesinlikle haklısınız bende öyle düşünüyorum ama 4 aydır kursa git haldır haldır çalış ben başka türlü bir sonuç umdum sanırım hatalı yazdıkçada sorun ediyorum nasıpse olur tabiki ben ne kadar kasarsam kasayım rabbim bilir çok teşekkürler :)

Son düzenleme:
bünyeden bünyeye faklı etkılerı olabılır.uyku gıbı ...
o yuzden sınavdan once denemelık kullanmanı tavsıye ederım.

arkadas reklamlarda bıle bıle var.hanı hapı ıctı hapı yuttu falan dıye.doktora danısın mutlaka kafadan ılac ıcılırmı hıc hangı devırde yasıyoruz kı.

İlaç ismi önermek,ilaç tavsiyesinde bulunmak sağlığımız için tehdit oluşturduğundan yasaktır.
Bu nedenle konu yorumlara kapatılmıştır.
Doktor kontrolünde ilaç kullanmanızı öneririm.

Back
X