- Konu Sahibi Cikolatta24
Tatlım ellerinin titrediğini söyleseydin keşke daha önce bana. Dideral bu konu için tam da aradığın ilaç. Bir hafta önceden başlamak gerek demişlerdi bana ama ben etkisini merak ettiğimden ve ellerimin titremesinden korktuğumdan 3 hafta önce falan başladım. ilk başta yarım yarım olmak üzere günde bir tane, sonraları bir bütün içmeye başladım. Heyecan bende de vardı ama ellerim titremedi hiç. Ama herkeste farklı etki gösterir önce bi dene, baktın yan etkileri var kullanmazsın sınav öncesi. Takma kafana hayırlısı buymuş. Belki yazacaktın ama mülakattan elenecektin. Emin ol o çok daha kötü ben çok yazdım ama çok elendim mülakatlardan. İnsan daha beter çakılıyor o kadar süslenip hazırlanıp mülakata gittikten sonra elenince.
ahh canm bende kullandım ama ellerimi uyuşturur diye bir gün öncesinden aldım o gün almadım sinava kadar bişey yoktu hatta onun etkisinden kalp atışım gayet iyidi ama bu titremeyi engelleyemdim. heycan yoktu ama o ellerim neden titredi anlamadım resmen kavga ettim kendimle omuzlarımdan beri öyle bir titredim ki anlamadım